Watch out Egypt!

I totally forgot to tell you that Julie and I ordered a trip to Egypt in January on Saturday! I can't believe it yet because I am so excited - but I know it is going to be wonderful! Sun, sunbathing, drinks on the beach, good food and the best company! I know we'll have the best trip ever and I am SOOOO ready to go! 

Iberotel Palace Hotell - Sharm el sheikh

By GreeceDa var ferien over, kofferten står halveis pakket og vi er på vei hjem. Det har vært en deilig ferie, men nå er jeg veldig klar for å komme hjem selv om de betyr tilbake til jobb og hverdag. Gleder meg aller mest ti å sove i min egen seng, ingen ting slår det.

Har forresten tenkt til å begynne å skrive denne bloggen på engelsk etter hvert. Har jo en del utenlandske venner som jeg ble kjent med i USA som har spurt meg om det flere ganger og snart skal jeg jo tross alt bo i et engelskspråklig land. I hope you don't mind? 

Drinks up.


Favoritt fra Lindex.

Litt iphone bilder fra kveldens begiveheter. Først god tapas mat og så drinks (bildene er i litt feil rekkefølge). Sier kanskje sitt at jeg sitter å blogger nå, så jeg avslutter. Vinen venter! God natt.


Come walk with meJeg fant en butikk her nede som jeg likte veldig godt. Ironisk nok heter den "Fullah Suggah" noe som jeg oversatte til full of sugar = full av sukker. Der inne var alt i fine farger, mønstre og stoffer. Det som var så fint var at det var små skatter gjemt innimellom alle fargerike tingene som skrek etter oppmerksomhet. Butikken for skattejakt, helt klart. Fant to perfekt heklette topper der. En hvit og en svart. I'll show you. 

Last night out

Angret med en gang jeg gikk ut døra på at jeg hadde tatt på meg disse skoene. Jeg elsker dem av hele mitt hjerte, men kjærlighet gjør vondt. Jeg hadde vondt i den ene tåen på den ene foten hele kvelden og grekerne så på meg som om de aldri hadde sett et par bein før. For all del, jeg liker oppmerksomhet, men av og til blir det litt mye av det gode. Det er liksom noe annet med bein her enn det er i Norge. Jeg måtte hente en ekstra stol mens vi satt på Starbucks og mannen jeg spurte sa "take it, and take me too if you want to". Unnskyld meg, hva er det med dem? Forventer de at jeg bare skal hoppe på dem når de sier sånn? Hallo! Velkommen til sivilisasjonen, la meg fortelle dere noe, det er ikke helt sånn det fungerer.
Vi lette etter en koselig restaurant å spise på og fant en til slutt etter å ha gått gjennom et mylder av trange bakgater. Er litt av sjarmen det da, gater som er så trange at man nesten må gå på langs. Vi fikk god mat, god service osv osv. Likevell, ingen ting slår favoritt restauranten - nemlig en italiensk restaurant som serverer verdens beste asparges og hvitløksbrød! Ha ha, dere har vell hørt om planking? Vell, ingen ferie uten! Charlotte måtte planke på en hestevogn mitt i byen. Vi måtte betale mannen 5 euro for å få låne plassen hans. Stakkar, han skjønte ikke hvorfor hun skulle ligge sånn utover å ta bilde. Hadde det ikke vært finere om vi satt pent ved siden av hverandre og smilte til kameraet? Turister altså...

GREECE PART 2

When in Greece...


Går i lette sommerklær døgnet rundt og kjenner fortsatt varmen som koker. Jeg nyter varmen jeg, og tenker i mitt stille sinn at disse to ukene blir sommeren jeg får i år. Hjemme er det verken kokende varmt eller stabilt vær med sol og skyfri himmel - hallo, det er Norge vi snakker om her. Dessuten venter fulle uker med jobbing på meg.

Så hva gjør vi egentlig her nede når det er så varmt?

Dagene går til å sole oss, se på gossip girl, spise mat, spise is, gå på byen, drikke litt for mye og bli syk og så hele regla om igjen. Vi har også vært flinke til å trene. Jeg har svømt masse og løpt en del også helt til et par hunder begynte å følge etter oss og tygge på oss hver gang vi gikk ut døra. Er ikke så deilig å løpe rundt med en hund hengende etter mens den biter deg i beina. Jeg for min del fant ut at det er tryggere i bassenget....

Vi har shoppa litt også. Her om dagen tok jeg og Madeleine med oss Sunniva og Charlotte ned til byen hvor vi fant Zara, Berskha, Pull and Bear og Stradivarius. Fikk handler litt og jeg fant verdens kuleste sandaler (coming right up!) og litt andre småting. Var for det meste salg! Annet enn de butikkene er det nesten bare vanlige turist butikker her.På kveldene er det god mat, vin og is som står på menyen. Er koselig å bare rusle rundt i byen å glane på folk også. Er helt sykt mye nordmenn her! Herregud, jeg blir flau over at vi er så flokkdyr. 

Uansett, det er herlig med ferie! 

GREECE PART 1


Herlig med streikende Grekere.... nettet kom i dag! Men, bedre seint enn aldri. For å være ærlig har det vært deilig med data-fri, selv om jeg har stresset verre med ting jeg ikke har fått gjort klart til England.

Allikevel, ferie er deilig. Skriver mer seinere - nå skal vi lage taco. Vi fikk valget mellom å lage mat og rydde av maten. Gjett hva vi valgte! 

Dublin
Ingen ting er som å dra på jentetur! 

Herregud, vi gjorde så mye på så kort tid! Vi var i Dublin i nøyaktig to hele dager. Disse to dagene innebar alt fra shopping, Irish breakfast, Temple Bar og mange, mange andre barer og nattklubber, amerikanere som spanderer drinker, bleke fjes på bussen, Hard Rock drinks og mye mye mer. Lenge siden jeg har hatt det så gøy og kost meg med så herlige folk. Er så deilig med jentene, det er liksom aldri noe tull, bare kos, og latter og snakk. 

Dublin kan absolutt anbefales. Ikke bare er byen utrolig koselig, den er også flott til shopping og uteliv. Akkurat det man trenger! Byen har helt klart sjarm med sin koselige irske aksent, kjekke, mørkhårede menn og ikke minst pub-kultur med irsk musikk og guiness. 
Men ikke tro at guiness er alt du får, neida, du får også fancy drinker på spennende utesteder og tequila i lange baner.

Shoppingen er også helt super! Alt ligger i nærheten av hverandre og Dublin har de fleste butikkene som du også kan finne i Oxford Street i London. Dessuten har Dublin Storbritannias eneste Forever21 butikk - og den er så stor at du kan gå deg vill. Vi brukte vell en fire timer der til sammen....

Reise


TRAVELLING PICTURES.

Jeg elsker å sitte å se gjennom gamle bilder fra tidligere reiser. Føler meg utrolig heldig som har vært på så mange spennende reiser!

Jeg har gjort alt fra storbyferie til ferier i små landsbyer. Alt fra charter til oppdageles ferier.

Beste reise du har vært på? Hvor har du mest lyst til å dra?

10:19

img97972

Jeg har astma etter å ha sovet i et hus fult av hybelkaniner og andre kaniner.

Jeg GLEDER meg til å komme hjem. Har ikke ord. Skal jeg skrive det tusen ganger? Det gidder jeg ikke.

Er sulten fodi jeg har vært våken siden klokken seks og ikke spist frokost enda.

Ser ikke akkurat frem til 7 timer i bil!

Pics.

img9735

img9739

img9793

Koste oss masse i Hamburg i dag også! Fikk shoppet litt og drukket mokka fapechino, herlig! Dessuten var jeg inne på Urban outfitters to ganger og bare gikk rundt og sikkla. Fy søren så mye fint det er der! Uheldigvis er det også ganske dyrt..... Men når jeg blir rik en gang skal jeg kjøpe meg enn sånn butikk. Uten tvil.

Nå GLEEEEEEEEDEEEER jeg meg til å komme hjem til rommet mitt, senga mi, badet mitt, vanene mine og stedet mitt mitt mitt. Er nok ganske hjemmekjær når alt kommer til alt. Har jo tross alt vært borte en måned nå. Blir rart med USA, da skal jeg jo være borte i 10!

Nå skal jeg sove :-) I morgen når jeg kommer hjem skal jeg ta bilder av ting jeg har kjøpt i løpet av ferien så dere får se!

Vi blogges.

Hamburg

hamburg kollasj

hamburg kollasj2
Både jeg og mamma klarte og legge igjen kamera på hotellet så dette er bilder med super mobilkvalitet. (host host) skal få tatt noen fine bilder av byen i morgen!


Jeg bestemte meg vell egentlig for å ikke blogge noe mer før jeg kommer hjem, men jeg må bare fortelle dere om byen jeg er nå - nemlig Hamburg!

Etter å ha sjekket inn på et hotell og sovet noen timer på dagen i dag gikk vi ut for å utforske Hamburg som er den nest største byen i Tyskland med 1,7 millioner innbyggere. Har aldri egentlig tenkt noe over Hamburg før, har jo hørt om byen men ikke tenkt noe særlig på den. Men Hamburg har virkelig overrasket meg positivt! Det er en veldig koselig by og vi var så heldige at det var festival her i dag også - noe som betyr ekstra stemning. Masse live musikk, mennesker og  liv. Skikkelig koselig! Vi så på en konsert med en mann som hørtes ut som Askil Holm på en scene som lå midt på vannet. Hamburg har faktisk en av de største havnene i verden og det er masse broer og koselige plasser ut mot vannet.  Dessuten er Hamburg en døds bra shopping by og det er masse bra butikker her. I morgen skal vi shoppe litt før vi drar videre. Tyskland er likt Norge og mange andre land på en ting i hvert fall og det er at butikkene er stengt på Søndag.

Det som også var så fint med Hamburg er at alle butikkene ligger samlet i noen koselige gågater som ligger veldig sentralt midt i byen. Sånn sett er Hamburg bedre en Barcelona hvor det var helt enoromt store avstander. Hamburg er mye mindre og dermed mye koseligere og lettere å finne frem i! Jeg har lært nå at det er ofte de litt mindre og ikke fult så voldsomme byene som er de fineste. Sånn var det når vi var i Polen også og besøkte en by som heter Krakow. Den byen gjorde også et skikkelig intrykk på meg. Ikke fordi den var så stor, men for de det var så koselig der.

Reis hitt om dere har sjansen! Jeg anbefaler Hamburg :-)

Barcelona

uten navn
uten navn3
I går var jeg og kusinen min, Madeleine i Barcelona i 12 timer (!!) Vi hadde det kjempe koselig og vi shoppa, spiste is, spiste på MC Donalds og prøvde og gjøre oss kloke på den enorme byen. Ja, Barcelona er STORT. Fo min del syntes jeg nesten det ble litt for stort, i hvert fall for en dag. Alt lå veldig spredt så det var vanskelig og holde oversikt over hvor ting var. Men byen var veldig koselig også, mye mennesker, mye trafikk, typisk storby,

Etter noen timer kom de andre innover og vi satte oss ved en fontene midt i byen for å vente på dem. Der var det en gammel mann som gikk rundt og tok bilder. Så retta han kameraet mot oss, men siden vi satt foran fontene så trodde vi at han tok bilde av den. Men så så han på meg, og hintet til at jeg skulle få Madeleine til å se på han også, Så tok han bilde av oss. Bare oss liksom, ikke noe fontene i bakgrunn eller noe. Etterpå kom han bort og klappet oss på armen og viste oss bilde. Æsj, det var litt ekkelt!

Når vi kom hjem rundt halv 1 på natta hadde jeg såååå vondt i beina at jeg nesten ikke klarte og gå mer. Kjekt å gå rundt i tynne tøysko i en storby i 12 timer. Eller ikke....
img9712

img9713

Beach

stranda

Noen bilder fra Stranda i går. Var deilig å bare ligge på solsenga, steke seg selv og lese Stieg Larsson. Stranda var også kjempe fin! Men det er en ting som irriterer meg med strender i sånne typisk syden-byer og det er at selgerne er overalt. De kommer liksom helt oppi deg og dytter varene sine bokstavlig talt i hendene på deg. Jeg vet ikke hvordan det er med dere, men jeg er ikke akkurat innteressert i å shoppe smykker, kjoler, vesker osv når jeg ligger å soler meg, halvsvett og full av sand og solkrem. Egentlig så syntes jeg synd på dem. Tenk og traske opp og ned den stranda en hel dag, i den varmen og selge ting til folk som åpenbart er på ferie og nyter tilværelsen.

I dag skal jeg og Madeleine alene til Barcelona og shoppe! Jeg gleder meg masse! Våknet tidlig i dag jeg og sitter nå og har hele huset for meg selv. Det er helt stille, jeg har akkurat dusjet og nå drikker jeg cappuccino. Herlig!

Ha en fin dag :-)
Camilla

img9682

Pics.

img9618
img9619
img9623
img9626
img9628
img9640
Voila! Bilder fra vi lagde mat  i går. Carbonara sto på menyen, dvs spagetti og bacon med fløtesaus. Ved siden av hadde vi salat og brød. Kjempe godt! Det er min absolutte favoritt rett, og det har det vært helt siden jeg og pappa lærte å lage det når jeg var liten. Maten ble veldig godt, selv om pappa lager den enda litt bedre. Har dere smakt carbonara? Hvis ikke så burde dere gjøre det! Det er godt, samtidig som det er veldig enkelt å lage.

img9650


img9658
img96582
Ser dere hjertene?

Sitges - Spania

img7546

img7547

img7559

img7571

Her bor vi nå! Tre etasjes hus med basseng og utsikt helt til Barchelona. Herlig! Som sagt, huset er STORT. Biliardbord midt i stua, to store kjøkken, hundre soverom og femti bad. Sånn ca.  Vi er tretten mennesker som bor her nå.  Jeg deler rom med Madeleine, kusinen min og vi har stort rom og eget bad. Skal ta flere bilder av huset og vise dere seiner! Nå er det carbonara på menyen og jeg og kusine skal kokkulere :-) Kjøkkentjeneste andre dag på rad. Det står det respekt av!

Grenoble - Frankrike

img9556
Jeg hadde egentlig ikke tenkt til å blogge i kveld, men jeg gjør det allikevel. Jeg er lei av å kjøre bil. Det er vell lov å si det nå, etter tre dager i et trangt baksete? Hvis ikke, så sier jeg det likevell. Ikke rart noen valgte å finne opp flyet spørr du meg. Greia med bilturer er at det blir litt mye sitting og litt mye asfalt. Før vi dro hadde vi jo egentlig tenkt til å besøke masse store byer, kjøre litt rundt, se mye fin natur og masse annet som ja, jeg innrømmer det, hørtes fristende ut. Men det gikk ikke helt etter planen. Vi har vært i København og ellers har vi bare sett asfalt og motorveier, som jeg lover dere, er de samme i ALLE land. De forandrer seg virkelig ikke en cm en gang de motorveiene. Syntes de kunne bytta farge på stripa i midten i hvert fall sånn ar det gikk ann å se at man hadde kommet til et nytt land. Men neida.

Jeg høres kanskje litt negativ ut nå, men jeg har det veldig fint også altså :-) Jeg bare tenkte jeg skulle stikke innom å anbefale dere å fly om dere skal på ferie i sommer. Skyer er faktisk mye mer spennende enn motorveier. Belive it or not.

Men hotellfrokosten var topp og nå sover vi i en koselig Fransk landsby. Gud, jeg elsker Frankrike. Mitt tredje hjem ellernoesånt.

God natt! :-) Håper alt er bra med dere!

img9611

Tyskland - Kassel

img9573

img95732

Nå har vi altså kommet oss med båten (som vingla noe helt forferdelig, ble helt sjøsyk jeg!!) fra Danmark og over til Tyskland. Ikke store forskjellen egentlig bortsett fra at i Tyskland snakker de tysk og det regner mer. Det regner egentlig veldig mye her. I sta regnet det så mye at trafikken nesten måtte stoppe opp på motorveien. Det var nesten flom altså! Uansett, etter å ha kjørt adskillige mil og gått på en hau forskjellige besinstasjondoer (den ene ekklere enn den andre) var det deilig å endelig sjekke inn på et hotell, ta en dusj og legge seg under dyna. Hotellet vi sover på i natt heter så mye som Mövenpick Hotel Kassel og er veldig fint. Store senger, myke dyner og varmt vann i dusjen. Trenger mann noe mer? Nei, i hvert fall ikke etter en hel dag i en trang bil gjennom et land hvor alle snakker et språk som minner meg om Hitler og ellers alle andre ikke-koselige ting.

Heil Hitla, sov godt! Det skal jeg :-) Gleder meg allerde til hotellfrokost i morgen....

Hallo fra København!

img9581

img9582

Vi kom oss avgårde til slutt og har kjørt bil i hele dag. Stoppet i Gøteborg og spiste lunsj, ellers har vi ikke stoppet så mye. Jeg har sett på the OC, hørt på musikk og spist kjeks :-) Egentlig ganske digg. Nå ligger jeg og søstern side om side på hotellrommet i København med hver vår data på fanget. Har akkurat kommet hjem etter å ha vært nede i byen og spist middag. Jeg liker København veldig godt! Skikkelig koselig by. Også er det litt kult da for de har en helt annen drikkekultur enn det vi har i Norge. På brygga i København går alle rundt med øl i hånda og er  litt småsjanglende. De setter seg ned lags hele bryggepromenaden, drikker, spiller musikk, danser og synger. Ganske gøy å se på egentlig. Hadde noen hold på sånn langs Aker brygge i Oslo som de gjør her så er jeg sikker på at de ganske fort hadde blitt kalt for fylikker og jaget bort av politiet.

Jeg har også driti meg ut med reisedato da. Igjen. På flyplanen (litt lenger ned) står det jo 8/13/09. 8 i 13? finnes ikke. Men greia er at de skriver månden først. Så da er det 13.August jeg reiser til USA. Jaja, shit samma :-)

img9586

img9589

Familien Fredstad-Bjerkland på tur!

104841

104850

104909
Alle sto i gangen, alt var pakket og klart og vi var bokstavligtalt på vei i bilen. Så ringer telefonen til Kjetil.

K:                  hallo det er Kjetil.
Telefonen:  Hallo. Tenkte jeg bare skulle minne deg på at det ligger noen linser her som du har bestilt.
K:                  Så bra, jeg har ingen igjen! Jeg kommer å henter dem med en gang.
T:                   Flott!

Japp. Så da dro han og Mathilde til opptikkeren i Ski for å hent linsene.Og jeg ble sittende på trappa, omringet av kofferter. 1 time, 2 timer......

Hurra for planlegging!

Out on the road again

Da var det på'n igjen. Ut på tur, aldri sur. I morgen setter vi ut på den beryktede kjøreturen vår til Spania. Har så vidt vært hjemmom i tre dager, som føles som en, og er vell ikke helt klar for å reise bort i to uker igjen alt.

Vi blogges underveis! Nyt ferien hvor enn dere er i verden!

Tut og kjør :-)

Summary - France

Dette gjorde vi...

img8640
..  koste oss masse i fin været ..

img8659
.. Skrev ned alt vi gjorde i denne sjarmerende dagboka ..

img9076
.. Spiste utrolig mye god mat!

img9284
.. Tok mange fine bilder ..

img8596
.. Gikk mye på tur...

img9157
.. Og hadde det veldig gøy!


Hadet Norge!

kol

I natt reiser jeg til Frankrike :-) Gleder meg masse, masse, masse! Åh, herlig. Tiden går så fort! Jeg vet ikke hvordan det blir med blogging der nede. Helt ærlig så vet jeg ikke hvordan det blir med blogging i sommer i det hele tatt så mye som jeg skal. Men uansett så lover jeg dere en knakende bra utvekslingsblogg fra høsten av, så følg med, jeg skal ikke skuffe dere :-)

God ferie så lenge til dere alle sammen! :-)

Feireklar.


img8096

img8099


2e31q1d

Gjett om jeg gleder meg til sommeren. Frankrike og sol. Bilferie, shopping og storbyer. Dessuten har jeg lest i dag at Barcelona er en helt utrolig bra by for vintageshopping. Herlig!
Noen som har vært der å ha tips?
Aloha!
I am Camilla, a 19-year-old Norwegian girl living in London. I study at Kingston University where I learn how to write like a journalist and think like a politician. This blog is my London life in pictures, my passion for fashion spot and the place where I write. . bloglovin bloglovin Romwe - The Latest Street Fashion

arkiv


November 2011
Oktober 2011
September 2011
August 2011
Juli 2011
Juni 2011
Mai 2011
April 2011
Mars 2011
Desember 2010
September 2010
August 2010

kategorier


Blogg
Books
Clothes
Everyday life
I recommend
Inspiration
Kingston Life
LONDON!
New in
Outfit
Pictures
Random
Things-to-do
Travelling
USA
Write

favoritterdesignet er laget av:


Caroline Maria

TO THE TOP
hits