I want a new dress for Christmas.

Here

Her


Here

Here

Here

Here

Waiting, waiting, waiting.... 

H&M SS 2011

Tines Wardrobe

 I simply adore it. Especially the orange colour and the white, knitted sweater. H&M is getting better and better! Me like. 

Hey Love.Beige Mandy, Nelly.com  349,-

 

COLOR BLOCKING

//CUBUS//

Nå har jeg brukt alt for mye tid på uviktige ting. Nå må jeg konsentrere meg... Men, det er så mye annet jeg heller vil gjøre. Så mye annet som må gjøres, kan gjøres, burde gjøres.... Konsentrasjonsevnen er på bunn. Flott altså...

 

Forresten Thea, Nike skoene er fra G-Sport :)

I've got sunshine

// Yellow jacket - second hand //

Ny lysegul jakke! Vanskelig å se fargen ordentlig her, men den er kjempe søt!

Hey, I put some new shoes on

Nye sko - nelly.com 

USA innlegget blir langt, men er ike ferdig enda.

I dag får jeg en sosiologi oppgave som skal gjøres til mandag og jeg skal jobbe hele helgen. Elsker livet mitt. Vi blogges når sosiologien ikke dreper meg. Eller noe sånt.

Ha en fin helg! H&M by night

I slutten av september kommer H&M med en ny limited edition; by night. Dette er en mer ekslusiv kolleksjon skreddersydd for oss glamourelskende byjenter. Det florerer av kjoler, paljetter, draperinger og lukseriøse stoffer. Eller iallefall så lukseriøst man kan få det på Hennes.. Vi gleder oss uansett til å fråtse som vi alltid gjør når tilgangen er begrenset. Kilde: M & D

-Camilla

hey, i put some new shoes on
Høstens favoritt sko. Fra H&M. 399,-

I dag skal jeg på lunsj hos bestemor og så skal jeg møte Margrethe og Marte i byen. Gleder meg til å se Margrethe igjen! Det eneste dumme er at hun er sikkert neger brun så jeg kommer til å føle meg som den bleikfisken ved siden av henne. I kveld blir det jobb og så skal jeg og Anniken pusse stoler. De pusser opp kjøkkenet sitt og det blir kjempe fint!
 Det er min plan for dagen. Kommer et bedre innlegg med bilder osv i morgen.
Ha en fin dag :)

Jeg gleder meg til høsten!


Dette har jeg bestilt meg fra H&M høst nytt  Kolleksjonen er veldig lik slik den alltid pleier å være men den falt også veldig i smak! som alltid :)

Harems bukse''Harem'' kommer fra arabisk og betyr ''forbudt sted''

Buksen er både elsket og hatet, selv syntes jeg det er kjempe kult. Designere som Givenchy, Dries van Noten, Isabel Marant og Alexander Wang gjør sitt for å holde haremsbuksen i varmen, og inkluderte buksen i sine kolleksjoner for denne sesongen.

Buksen kan brukes både til fest og til hverdags, og den er et godt alternativ hvis du har gått lei av sommerens skjørt og kjoler. For en mer avslappet og casual look kan man kombinere buksen med et par flate gladiatorsandaler og en enkel t-skjorte eller topp. Til fest kan den kombineres med høye hæler, en blazer og et stort smykke.

LØST OG LEDIG: Grafisk fra Monki 150 kr, ferskenfarget fra topshop.com ca 366 kr, blomstret fra Day Birger et Mikkelsen hos my-wardrobe.com ca 859 kr, blomstret fra topshop.com ca 530 kr. (Foto: Produsentene


HAREMSBUKSE: Mønstret fra ellos.no 249 kr, beige fra Bik Bok 399 kr, blå fra Monki 150 kr, grå fra Adam hos netaporter.com ca 1880 kr. (Foto: Produsentene)

motedronningen.com


MOTEDRONNINGEN.COM

Vil du stå i kø for dette?

objcabkjmib


 
Hva syntes du om kolleksjonen Matthew Williamson for H&M - del 2?
Aloha!
I am Camilla, a 19-year-old Norwegian girl living in London. I study at Kingston University where I learn how to write like a journalist and think like a politician. This blog is my London life in pictures, my passion for fashion spot and the place where I write. . bloglovin bloglovin Romwe - The Latest Street Fashion

arkiv


November 2011
October 2011
September 2011
August 2011
July 2011
June 2011
May 2011
April 2011
March 2011
December 2010
September 2010
August 2010

kategorier


Blogg
Books
Clothes
Everyday life
I recommend
Inspiration
Kingston Life
LONDON!
New in
Outfit
Pictures
Random
Things-to-do
Travelling
USA
Write

favoritterdesignet er laget av:


Caroline Maria

TO THE TOP
hits