Debatten om innvandring går heftig for seg i disse dager. Alle vil si og mene noe, og statistikker kastes mot oss. Noen debatter blir usaklige og fastkjørte, og ender med at partene slenger påstander som ?rasist? og ?terrorist? i fleisen på hverandre. Noen er redde for islamske ekstremister, andre for å bli diskriminert av rasister. Norge er blitt et flerkulturelt land, og det sliter mange med å takle.

Bytter skole

Flere steder i Norge, spesielt østkanten i Oslo, opplever en endring i befolkningen. Etniske nordmenn flytter ut, og innvandrere flytter inn. Flere steder har denne utviklingen gått så langt at andelen av innvandrere forlengst har krøpet over 50 %. Samtidig hender det at ingen etnisk norske elever begynner i 1. trinn på skoler. Hvis det nesten utrolige skulle skje, at en etnisk norsk elev bor innenfor opptakskretsen til skolen, flytter foreldrene eleven til en annen skole. Til og med ressurssterke innvandrerforeldre sender sine sønner og døtre til andre skoler, slik at de skal få muligheten til å lære skikkelig norsk og bli integrert.

Trenger ikke norsk

Hvis du vil, kan du leve et helt liv uten å snakke norsk i disse områdene. Du finner alltids butikker, frisører, kafeer, jobber osv. hvor du ikke behøver å kunne norsk, fordi det snart ikke er flere etniske nordmenn igjen. De få som ikke har flyttet her fra ennå, har en snittalder som er så høy at de fleste har gått bort om noen år.

Bedre fordeling

Jeg er etnisk norsk. Jeg bor på østkanten, jeg lever på østkanten, og jeg elsker østkanten. Mine beste venner og bekjente er innvandrere, og det er jeg veldig glad for. Det betyr derimot ikke at jeg liker utviklingen. Ikke i det hele tatt! Dette er ikke integrering, og det må politikerne snart både å fatte og gjøre noe med. Det ligger ikke mye sunn fornuft i å slippe inn så mange innvandrere at man ikke takler det. Hadde politikerne greid å fordele innvandrerne utover landet, eller i alle fall byen, hadde de kunne hjulpet mange flere asylsøkere og flyktninger.

Begrens innvandringen

Se på forskjellen mellom øst og vest i Oslo i dag. I vest finner du nesten ikke en innvandrer, i øst finner du nesten ikke en nordmann. Dette er fakta, men det betyr ikke at man ikke kan gjøre noe med det! Begrens innvandringen og bruk i stedet ressurser på integrering, er rådet fra meg. Jeg kan ikke tro annet enn at alle nordmenn mener at alle skal kunne norsk!