NEW YEARS JOY

Herregud, det er romjul og jeg har fri fra skolen men jeg har ikke hatt en ENESTE dag da jeg har har følt at jeg har hatt fri. Ikke at det er noe nytt i min hverdag, men litt rart er det allikevel. Jeg har jobbet masse i jula. Elsker jobben min da, det er så gøy og jobbe i restaurant, jeg lover dere. Du møter så mange hyggelige folk, rare folk, smilende folk og morsomme folk. Prater med folk hele dagen, og det passer meg helt perfekt. I går ble det veldig mye å gjøre helt plutselig og jeg hadde 2498652630 drikkebestillinger plutselig!!!! ... men det gikk så bra, er bare og smile pent og si at, jeg er solo i dag og servere alene, så drikken kommer så fort beina kan bære meg :)

Dessuten er jeg så heldig og jobbe sammen med verdens beste mennesker. Vi er som en familie og jobbet er et av de stedene jeg føler meg mest hjemme :)

I kveld blir det middag med verdens beste jenter! Blir noe så digg som kylling og bakt potet og etterpå skal vi ha OREO KAKE! som JEG har lagd. Det er helt utrolig. Jeg ser på den, og så må jeg nesten klype meg selv i armen for å være sikker på at det faktisk er JEG som har lagd noe SÅ fint! Bare se her:

Jeg er stolt! Håper bare den smaker like godt.

 

 

Må også bare vise dere denne fine skjorta som vi har fått inn på butikken nå.

Vila clothing - 250 kr
Sunday night outfit


Going out! Pizza først. Peppes så klart, hvor ellers? Så blir det vors og så byen. Herregud, skal jo rane folk i dag med 200 KRONER inngang!  Bør bli en bra kveld. Thumbs up!
Sunday


Spiser nudler og skriver engelsk stil. Det er så og si det jeg har gjort i dag. Familien er på slalåm tur så jeg har huset for meg selv.

Skal ut i kveld - må jo benytte sjansen, er tross alt ikke hver kveld det er "Ladies night"!

Two new favorite things

Cardigan jakke i utrolig deilig stoff og som er utrolig kul på! Fra Indiska 399,-


Ooooog! Den nye klokka mi fra Michael Kors. Fineste julegaven. Den er helt perfekt.Hva var det fineste dere fikk til jul?

Tenker du det samme som jeg?

 

 

Jeg ser enormt trøtt ut. Sannheten er at jeg driver å planlegger hva jeg skal ha med meg til London om to uker midt på natten. JEG GLEDER MEG! EN UKE I LONDON!


Livet mitt er og blir stress og med så mye stress er det ikke plass til stort annet enn.... stress. Kort fortalt.

Julen var koselig da. Smil. Mye god mat, latter, samtaler med mennesker jeg sjelden ser og som jeg liker veldig godt. Nye bekjentskap og... (trommevirvel) mormors fantastiske riskrem. Perfekt. Men nå er det litt over for meg. Hverdagen kan godt komme tilbake. I morgen blir det trening. Og så blir det revyøving hele neste uke og jobb og lekser. Hverdag og stress, men ja, jeg liker det.

Håper dere hadde en flott jul!!!

ENDELIG!

Da er den nye dataen på plass!!

Acne Hybria

I love these shoes. I just can't help it.

fashiontoast.com

Denim.Sea of shoes

http://seaofshoes.typepad.com/sea_of_shoes/

I was wondering why this girl called her blogg "Sea of Shoes". Well, I think I found the answer.....

Dublin

For et par uker siden var jeg og to venninner i Dublin på jente tur. Tror du vi koste oss? Å ja!

Dublin er en kjempe koselig by. En by med masse bra stemning, en super kul irsk-engelsk måte og snakke på og veldig mange hyggelige mennesker. Vi koste oss. Det var to ting som var viktig. Shopping og champagne. Eller Guinness da som de drikker i Irland. Shoppingen i Irland var bra. Blir en slags mini utgave av London. Dublin har alle de samme butikkene - bare i en litt mindre størrelse enn London. Skal du shoppe bør du dra på Jervis senteret. Det har oppe alle dager, også søndag. Dessuten har det akkurat åpnet en Forever21 butikk der på 4 etasjer. Åpnet faktisk den helgen vi var der. Skal si deg det var kaos.

Utelivet var også bra. Veldig bra. For oss ble den store dagen søndag. Søndag av alle dager - det er jo den dagen vi i Norge ligger og sover. Vi var innom 4 utesteder tror jeg. Begynte på Temple Bar med irsk musikk og Guinness, deretter bar det ut på diskotek. Sykt mye folk. Ble kjent med noen norsk gutter som vi hang med hele kvelden. Hadde det kjempe gøy.
Kart er ikke dumt å ha.


Temple Bar - drar du til Dublin må du innom her. Men pass på! Det er veldig ofte fult. Ikke gå ditt på lørdag. Søndag og mandag er det mye letter å få bord.

Vin er så klart bra. Mye god mat og vin i Dublin. 

Starbucks! Always :)

Rudolf brought me my calender this year.

 

Jeg prøvde å gå på skolen i dag. Etter en serie hosteanfall og et feberanfall som følger bestemte jeg meg for å gi opp prosjekt lat-som-du-er-frisk og dra hjem. Du skjønner på en måte at noe er galt når alle sitter i klasserommet og hakker tenner mens du føler at du sitter midt i solsteika på Bahamas og svetter som bare det. End of story. Jeg dro hjem.

Sitter og ser på MAC pcene nå. Jeg drømmer om å trykke "Kjøp nå" knappen. Men så fornuftig som jeg er sendte jeg en mail til pappa først for å høre hva han sier om saken. Han skulle sjekke litt sa han. Jeg venter på svar......

Åh, så mye lettere livet hadde blitt om jeg hadde en annen data enn denne skole dataen. Denne er jo ikke verdt noen ting. Jeg kan ikke ha et redigeringsprogram på den en gang!! og minnekortet er det jo ingen steder å putte inn. Det er bare en ting og si; TUNGVINT!!

Not giving up yet

Jeg trodde min historie som blogger var over. Jeg trodde jeg hadde vokst fra det, gitt opp og var dritt lei. Ha ha, jeg trodde ja, men så feil kan man ta! Jeg føler at jeg har prøvd alt. Jeg har prøvd å være moteblogger, jeg har prøvd og være meningsblogger, utenlandsblogger og jeg har til og med hatt en medblogger. Ingen ting har funket så langt. Jeg har bestemt meg for å prøve noe nytt. Jeg skal være en meg-blogger. Jeg skal blogge om det som passer meg akkurat her og nå. Hva det enn blir, og om det funker, det får tiden vise. Men en ting er sikkert, jeg har savnet å blogge. Jeg har savnet å skrive. Jeg savner og bare kunne få ut litt frustrasjon eller litt glede et eller annet sted. Jeg trenger det.

Så der har dere meg da. Ta meg for det jeg er. Jeg skal prøve å ikke skuffe dere!

Jeg lover dere, dette blir kult!

Så nå lurer jeg på, er det fortsatt noen der ute som leser denne bloggen?

 

Aloha!
I am Camilla, a 19-year-old Norwegian girl living in London. I study at Kingston University where I learn how to write like a journalist and think like a politician. This blog is my London life in pictures, my passion for fashion spot and the place where I write. . bloglovin bloglovin Romwe - The Latest Street Fashion

arkiv


November 2011
Oktober 2011
September 2011
August 2011
Juli 2011
Juni 2011
Mai 2011
April 2011
Mars 2011
Desember 2010
September 2010
August 2010

kategorier


Blogg
Books
Clothes
Everyday life
I recommend
Inspiration
Kingston Life
LONDON!
New in
Outfit
Pictures
Random
Things-to-do
Travelling
USA
Write

favoritterdesignet er laget av:


Caroline Maria

TIL TOPPEN AV BLOGGEN
hits