It is like having summer in October.

// wearing Mac Morage //

It is so much going on all the time that I feel like I have no time to breathe. Other than school every day there is always something to read, something to do or somewhere to be.  I am already stressed out about my reading, and it is only the first week of school! 

Last night we went to a pub called "The black Lion". The main reason why we went there is because one of our friends, James, works there. So, we got to see him work and have a beer at the same time. It was a good night and we had lots of fun. 

Anyway, today is friday and I am not planning on thinking about school. We are going out tonight, not sure when or where, but we'll figure it out. Tomorrow I am going to lay outside on the lawn. It is such a beautiful weather here, and warm as well. Today I have been wearing shorts and a top, still sweating. It feels so weird having summer in October! It probably won't last long, so we have to enjoy it while we can. 

This is how real Vikings party.
// Shirt - Zara, bag - second hand, shorts - TopShop, Shoes - Primark //

As I said we went to the Scandinavian Society meeting last night. Before we went we had already decided not to drink much, just a glass or wine or something like that, but when we got there the plan changed. We arrived petty early so "the happy hour" was still on. It means that we had half price on all drinks and food. So.... we figured it would be a shame to waist such a good deal. We ended up drinking pitches of sweet strawberry-something (1,5 liters for 6 punds!!). Anyway, it was really good! Met a lot of nice people as well, and I guess we learnt were Toten is at the Norway map (this from a guy who was from Toten, or somewhere around that area). After a while they opened the doors in to Oceana (we had our own bar until then) and people went out there. I thought it was more fun at the bar, so we ended the night early and went home around 12. 

Had a great night though!

How do you spend your days?

1. A new bag I got at a second hand store for like 5 pounds. 2. Pictures of London that I got in Camden this weekend 3. My new favorite, favorite knit from Zara. 3. Knit and bag. 4. Student lunch. Cereal, fruits and a cup of skinny cappuccino. 5. School books. Some are mine, some from the library. 

School has started and I had my first lectures today and yesterday. It feels so good to finally get started! I went to the library at school after class yesterday and got all the books on my reading list for politics. I am going to read some in each of them to figure out which once will work best for me to use for my studies. I am really excited now about the international relations course! It seems so interesting and yesterday I spent hours reading in a book called "Global politics - a newintroduction" which is really a great book. It covers some interesting themes that I am looking forward to learn more about!

Today we have our first meeting with the Scandinavian society and I think that is going to be a lot of fun. We are meeting at Oceana at 6pm to have dinner and drinks. There are 700 Norwegian students at Kingston so it will probably be a huge society meeting! 

A sunday in London.Noen bilder fra dagen i dag som ble brukt langs Themsen, gatelangs i London sentrum og på Tiger Tiger. Vi var med på noe som ble kalt "photo frency" i regi av skolen. Det var en slags rebus rundt i London sentrum. Det var gøy og vi fikk sett mye, men det var sykt stress å komme seg fra sted til sted! Var langt å gå mellom hvert sted og det var så vamt at vi hadde lite lyst til å tilbringe tiden på tuben. Er helt sykt hvor varmt det fortsatt er her egentlig. Det er jo Oktober neste helg, men noen dager er det fortsatt nesten sommervær her.

Nå må jeg lese litt nyheter, aviser og litt i politikk boka mi før jeg tar kvelden. Første skoledag i morgen! 

Last day of Freshers week.// Topp - Zara, Skjørt - H&M, Jakke - Zara, Veske - Berskha //Fredag var en bra dag. Vi var på Freshers fair og meldte oss inn i mange forskjellige societies som for eksempel journalism society, drama society, UN society og Skandinavian society. Og jo, også meldte jeg og Julie oss inn i Cake society, bare for å være litt sunne. Var utrolig mange og velge mellom! Litt gøy å gå rundt og se på de forskjellige standene. Noen hadde litt større pågang enn andre og jeg tror ikke hun eldgamle dama som satt på catholic society og strikket hadde så mye å gjøre... Uansett, societies er grupper med folk som har samme interesse. Ta for eksempel skandinavian society. Masse norske (helt klart flest av oss), noen svenske og danske folk som møtes og fester sammen, har juletre fest, lager peppekaker osv. Kjempe bra måte å møte folk på og være sosial! 

Har ikke tenkt til å begynne med noe lagsport her, selv om det er mange som skal det. Jeg er veldig ikke et lagsport menneske og har derfor tenkt å ta opp mine gamle aerobic vaner i stedet. Skal trene på et treingssenter som ligger rett oppe i gaten her som virker veldig bra og som har en bra timeplan. Blir så deilig å begynne og trene igjen! 

Ellers så var vi på en veldig koselig cafe nede i byen i går og spiste deilig mat. Etterpå shoppa vi litt, selv om vi ikke burde ha gjort det siden kontoen begynner å bli tom... Det ble et par sko på meg og to på Julie.. Vi var veldig fornøyde etterpå. Nå er kontoen snart tom. Eller, har penger, men de må gå til skolebøker (har rundt 20-30 bøker på leselista mi....) og til å melde meg inn på treningssenteret. Så ja, det blir ikke noe mer shopping på meg denne måneden i hvert fall. Farlig å bo i en by som har så mye fint nære en by som har enda mye mer fint når man er blakk. Oh well, life of a student. 

Student night out.

Denne kjolen her er så kul - nettopp fordi det faktisk ikke er en kjole!  Jeg fant den på kappahl for 50 kr for en stund siden og det er egentlig en t-skjorte i størrelse 44-46. Jeg likte mønsteret så godt at jeg fant ut at jeg måtte ha den og bruke den til noe. Helt perfekt som kjole!Hver onsdag er det "Students-night-out". Det betyr at alle går ut og at det billigere å komme inn på utesteder, billige drinker og masse bra musikk. I Kingston er det Oceana som gjelder. Det er et fem-seks etasjes utested med masse rom hvor de spiller forskjellig musikk. Det er et sykt stort (går meg helt vill der inne) og sykt bra utested. I går gikk vi litt fra rom til rom og det er alt fra "Disco" til et rom med tema "Paris" hvor alt ser litt ut som fra "Burlesque" filmen, et rom hvor det bare var mørkhudede som danset til "shake-what-your-mama-gave-you" sanger, live band rom, VIP lounge og mye, mye her! Vi holdt oss mest på Disco dansegulvet i går for der ble det spilt best musikk. Hadde det utrolig morsomt, danset utrolig mye og drakk litt for mye. Det er egentlig et under at jeg og Julie klarte å holde samen hele kvelden siden det var så mye folk!

Man kan si mye om engelskmenn, men det å feste kan de! 

If you want to become a journalist, you have to start acting like one.

Skolen har ikke ordentlig begynt enda, men "introduction week" har startet. Så langt føler jeg bare at vi har kommet i gang med Journalistikken hvor vi har møtt lærerne, fått en del hefter med ting vi må lære oss og noen pep-talker. I dag hadde vi en lecture som het "have to get the most out of your degree" som virkelig gjorde inntrykk. Skjønner at det er veldig mye frihet og at man må ha struktur og kunne jobbe selv for å gjør det bra. 1 året teller jo heller ikke når det kommer til avgangskarakterene, men det er forventet at du skal bygge opp grunnlaget til 2. og 3. året som er de to viktige årene. 

Det virker både spennende og skummelt og skulle være så selvstendig. Det er mye som må gjøres og i journalistikken er det viktig å være oppdatert HELE tiden og ALLTID vite hva som skjer i nyhetsbilde, samtidig som man må kunne historie for å kunne skjønne hvorfor ting skjer. Jeg kjenner at jeg nå er på et så høyt nivå at jeg skulle ønske jeg kunne enda mer historie og enda mer detaljer fra tidligere, viktige hendelser. Jeg har derfor bestemt meg for å lese en god del historie ved siden av i år for da nettopp og kunne bygge opp et sterkere grunnlag. Gleder meg veldig til å komme igang med studiene og skjønner at jeg kommer til å bruke mer penger på bøker enn klær i årene som kommer....//Skjorte - H&M//

Time goes by so fast.Nå har jeg bodd i Kingston en hel uke alt. Tiden har gått utrolig fort, samtidig som det føles som jeg har bodd her for alltid. Har allerede begynte å oppdage både positive og negative sider ved det å være student. 

 Positivt:

 •   Friheten!
 •   Du bestemmer alt selv.
 •  Det å bo i en storby (men som samtidig ikke er så stor som London) og det å ha ALT man trenger rett    utenfor døra.
 •   Mange mennesker, spennende omgivelser og ny skole.
 •   Veldig bra uteliv!
 •   Studenttilværelsen. Det å bli vant til å måtte samle sammen mynter, tenke økonomisk osv. Merker at jeg trives med det (enn så lenge, helt til shopping suget kommer?.)

 

Negativt:

 •  Bruker MASSE penger. Regner med det roer seg litt etter hvert da, men den første uka har vært ekstrem.  Har jo nesten ikke shoppet noe annet enn kjøkkenting og ting til rommet heller.
 •  Det er vanskelig å planlegge mat fordi man alltid mangler noe?
 •  Det er vanskelig å handle mat og jeg merker at jeg kommer til å savne fult kjøleskap, norsk mat og  mammas middag ganske fort.
 •  Savner å jobbe og tjene penger (workaholic, oh yeah!)

Alt i alt har den første uka vært super. Jeg har møtt så mange mennesker (husker ikke navnet på halvparten en gang) samtidig som jeg har en super god feeling når det kommer til skolen. Spesielt bra virker journalistikken - fikk også vite her om dagen at av over 900 søkere til Journalistikk ved Kingston kom 100 inn. Det er 1 av 10 det! Ganske kult. Det eneste jeg tenker litt på er om jeg har valgt riktig fag når det kommer til politikken. Var så sikker før jeg reiste hjemmefra, men tror det er noe med den engelske atmosfæren som får meg til å ha lyst til å studere litteratur. Kjenner det kribler litt i magen når jeg tenker på det. Veldig usikker enda, så tror jeg skal gi det en ukes tid så får vi se om det blir noen forandringer på timeplanen.

Deilig også at rommet mitt begynner å føles som hjemme. Er ganske fint nå (litt bilder har dere jo fått) og jeg kjenner allerede at jeg kan slappe helt av og kose meg når jeg er på rommet, og det er så deilig. 

One thing every London visit should include.

A musical! I kveld var jentene og jeg og så "Mamma Mia" på The Strip, eller "West End" som Londonerne kaller det, altså strøket det man ser musikaler/teater. Var en veldig fin musikal. Veldig livlig og med alle de klassiske Abba sangene. Minner veldig om "Mamma Mia" filmen egentlig. Skikkelig feel-good musikal!

Har funnet ut en ting jeg virkelig hater med å bo i halls da forresten, og det er å dele kjøkken med folk. Jeg for min del føler at jeg deler kjøkken med griser. Jeg ryddet og vasket hele kjøkkenet i morges (klarer ikke lage mat der inne når det er på sitt verste en gang...) og når jeg kom hjem nå i kveld var det like rotete og møkete igjen.... Åh, er det så vanskelig liksom?? 

Ja mamma, jeg har det vell litt etter deg. Du hadde fått fnatt av det kjøkkenet. Her snakker vi ikke om å la en talerken stå på benken nei. 

Også var jeg på skolen i dag, men det kan jeg fortelle mer om i morgen. God natt!

Let's have a BBQ!I går hadde vi en "Welcome to Halls" event rett utenfor på plenen der vi bor - nemlig en BBQ! Vi satt på gresset og spiste hamburgere og snakket og etterpå var det en musikk quiz. Vi vant ikke... men vi var ganske gode da! Var også ute på et utested som heter Oceana i går. Skikkelig stort og veldig kult. De spilte ganske bra musikk, men dansegulvet var så fult at det var omtrent umulig og bevege seg der.

I dag er første skoledag! Blir vell bare introduksjon av lærere, pensum osv, men jeg GLEDER meg! Deilig at skolen startet nå syntes jeg. Litt nerd er jeg jo, så fy som jeg gleder meg til å begynne å lese spennende pensum!

Uansett, må løpe nå. Skole først og så er det Mamma Mia musikal i kveld med jentene. Blir kos. 

Say hello.
ENDELIG har jeg fått vært i en KLESbutikk her nede! 

Have a look! Zara, H&M, TopShop, Primark 

Staying in tonight.// Knit - Zara, skjerf - H&M, sko - Converse //

Det begynner å bli høst og det er sååå deilig! I kveld var vi bare inne. Ingen hadde energi til å kle seg ut å gå på festival-party. Må lade opp litt i blandt. Freshner's week starter faktisk ikke før på mandag og vi har allerede vært på fest hver dag... så ja, jeg og Julie tok en kveld med pasta, Ben and Jerry's og Gossip Girl maraton Helt perfekt.

Too little time to much too do.

Dagene går sykt fort og det skjer noe HELE TIDEN, derfor går det litt mellom hver gang jeg får oppdatert.

Nå begynner ting å komme i orden. Rommet er hjemmekoselig, internettet funker og jeg og Julie gjorde den første storhandelen av mat i går. Lagde dessuten middag på kjøkken for første gang! Rart å kjøpe sine egne panner og matvarer og lage middag egentlig, men også ganske kult. Tror jeg skal klare å venne meg til det - både og kjøpe og lage mat. 

Så langt har vi også vært utrolig heldige med været! England er jo et regn-land men siden vi kom har det vært bare sol og varmt vær. 
Noen bilder av området vi bor på. Seething Wells heter det og er rom til studenter leid ut av skolen. Tror vi er veldig heldige med stedet vi bor. Alt er så pent og husene er så fine, er et veldig idyllisk sted med stor park rett utenfor døra. Mange av de andre stedene er mer slitt og ser mer ut som vanlige høy blokker, så vi har hatt flaks. 

Ikke nok med at stedet vi bor er veldig idyllisk og koselig, men det er byen også! Kingston er et så utrolig fint sted. Byen er stor og vi har ALT vi trenger av butikker. Alle de vanlige er her som TopShop, River Island, New Look, H&M, Office, Aldo osv. MER enn nok butikker. Nesten litt skummelt med tanke på at nå må vi bruke penger på panner og stekespader i stedet for klær.. Kingston har også en kjempe koselig markedsplass hvor du kan kjøpe frukt og grønnsaker fra boder rett utenfor en liten, hvit marmorkirke. Plassen er også omringet av små koselige kafeer og butikker. Det er så fint! Her om dagen var vi jentene ute og spiste middag på en pub (som viste seg og egentlig ikke være en pub allikevel, men heller en kjempe fin restaurant). Vi fikk utrolig god mat og vin og satt og så utover eleven. Det var litt dyrere enn mange andre steder vi har spist så vi fant ut at det stedet måtte bli kose-restauranten vår. Er også mange kjempe fine, koselige restauranter nede i byen som jeg gleder meg til å prøve ut!Ellers er vi ute hver kveld da. Denne uken er det Space Bar (student baren på skolen) som er stedet. Det er vist der alle henger i Freshners Week og så seinere er det klubbene og barene nede i byen som gjelder. Uansett, har det veldig gøy og møter nye folk HVER kveld! Har ikke sjans til å huske halvparten. Har veldig kule naboer i blokka mi også (det er de dere ser på bildet) så vi vorser sammen før vi går ut. Deilig at drikke er så billig her også! På space bar koster drinkene 2 pund som tilsvarer 20 norske kr!! 

Jeg og Julie på tur i byen. Shoppet nye converse og spiste verdens beste cupcake. Mmmm. 

The life of a student.

Nå har jeg endelig fått internett og kan blogge litt igjen. Mine første dager som Kingston student har vært spennende, herlige og hektiske. Alt går i ett hele tiden og du rekker nesten ikke å tenke, men jeg skal prøve å oppsummere litt.

Vi fløy jo fra Gardemoen på tirsdag, flyet var litt forsinket, så vi var ikke fremme i Kingston før sånn rundt halv 5-5. Det gikk ganske fort å få nøklene til rommet, og en person ble med å viste meg hvor jeg skulle bo. Først fikk jeg sjokk. Helt på ordentlig. Ikke egentlig på grunn av rommet (det er tross alt helt ok) men på grunn av badet. Det er VERDENS MINSTE og ser akkurat ut som et flybad (se bilder lenger ned). Først må jeg si at jeg ble en smule negativ men etter at vi fikk handlet litt på IKEA osv har det blitt mye bedre. Glemte selvfølgelig og ta før-bilder til dere, men skal se om jeg kan få ta bilder av en annen sitt rom (det er flere som ikke har flyttet inn enda.)


Den første kvelden i Kingston gikk med på å stresse ned til Kingston by og kjøpe dyner, puter og håndklær. Det MÅTTE vi jo ha og det var SÅ VIDT vi rakk Marks and Spencer før det stengte.  Herregud, vi løp helt seriøst maraton ned til byen og jeg klarte nesten ikke å puste når vi kom frem.

 Dagen etter var det "Enrolment". Da måtte vi betale halvparten av skolepengene (50.000) online og ta bilde og få "Kingston Student ID card". Offisielt Kingston student! Alt dette tok ca 2.timer (vi var heldigvis tidlig ute og utover dager kunne dette ta maaaange flere timer). Seinere dro vi til IKEA og fikk kjøpt masse ting til rommene/kjøkkenet. Det er dyrt å handle inn til et nytt liv har jeg funnet ut.  Litt bilder av hvordan rommet mitt ser ut nå etter "oppussingen". Syntes det er ganske fint nå egentlig.

Skal skrive mer om byen osv seinere men har veldig dårlig tid nå. Skal spise fish and chips med jentene før det blir pysjamasparty @space bar.

Har det super bra og skriver mer i morgen J

Finally!


Er så rart at all den tiden jeg har brukt på å telle ned faktisk er over. Egnentlig har det gått så fort at jeg nesten ikke har rukket å trekke pusten. Samtidig har det gått så sakte at jeg har følt at jeg levde i skildpadde verden. Men nå er det... 0 dager igjen? Helt utrolig. Sykt. Sprøtt. I morgen er dagen og jeg klarer nesten ikke å føle noen ting. Er helt nummen på en måte. London? Seriøst? Jepp. Det er faktisk sant. 

I morgen klokken 12.25 går flyet og jeg flytter til London! Vi blogges der!

Wish me luck!

Last night with the girls.


Var så deilig å få samlet alle jentene til en siste kveld med natchos og vin i Oslo før turen går til London. Hadde en veldig koselig kveld og jeg gleder meg allerede til reunion til jul! Har jo ei annen jente i gjengen, Marte, som også skal flytte til London og gå på Essex university. Så ja, spredt for alle vinder.

Nå skal jeg pakke litt mer før det er kvelden. Helt utrolig at det bare er en dag igjen! Dagen i morgen blir hektisk også. Må jo pakke resten pluss at jeg skal ned på skolen en tur, møte Carina, stemme, møte Marthe, spise middag med familien, møte Mia og Miriam og så er det vell kvelden. Dagen etter er det ENDELIG LONDON! Sprøtt..

11092011// Skjørt - Vila, støvler - Hunter Genser - Gina Tricot (minnet meg litt om den fine ACNE genseren jeg har så lyst på...)//

Har vært hos Cecilie og spist koselig lunsj og sagt ha det. I går sa jeg ha det til  verdens søteste brødre og nå skal jeg til Oslo og spise middag og kose meg med jentene for siste gang på en stund. Så mange å si ha det til, men jeg gråter ikke. London jo, det er jo så nærme, men samtidig SÅ BRA! Så null stress denne gangen. Ikke som å reise til USA...

Ha en fin dag :-)

Nå skjønner jeg plutselig...

.... at jeg skal flytte veldig, veldig snart. Rommet mitt er nesten tomt! Koffertene er fulle og jeg teller nesten timer og minutter til jeg sitter på flyet tirsdag klokken 12.25THREE DAYS!!!!

Herregud, selv om jeg føler at ventetiden har vært en million år lang så har den faktisk gått ganske fort også. Det er faktisk bare tre dager igjen per dags dato. Tre laaaaange dager, men som sikkert kommer til å gå ganske fort. 

Jeg har hatt en fin siste dag på jobben i dag. Jeg fikk kake, og pai og fine rosa ting til å ha med meg. På den andre jobben fikk jeg også en fin gave. Det er litt koselig da, det å få gaver. Har vell også funnet ut at jeg jobber sammen med verdens beste folk. Det er liksom de som er gjengen min, sånn på ordentlig. Gleder meg faktisk allerede til jeg ser dem til jul.

Ellers er vell alt annet så og si klart. Jeg har pakket en koffert ferdig og i den andre ligger det så langt et par gummistøvler. Jeg pakker resten på mandag tror jeg. Har vært litt av et styr og pakke hele rommet mitt ned (lillesøster skal flytte inn på rommet mitt når jeg flytter ut) og bære alle tingene opp i garasjen. Det var også ganske rart, det og pakke ned rommet sitt. Da følte jeg plutselig at jeg skulle flytte sånn på ordentlig. For godt. Eller ja, det blir jo på en måte det. Spørs vell om jeg noen gang kommer til å bo permanent hjemme igjen. Men jeg gråter ikke akkurat av den grunn! Gud så klar jeg er for å flytte!

To love life is to love colors.

Autumn colors! 

Sweater - Vila clothing.

Skirt - Bik Bok

T-shirt - Berskha

4 DAGER IGJEN!!!!!!!!

Someday it will turn cold.I got this really warm, nice jacket for when I leave! it is from Vila Luxe. No idea how to get it in my suitcase, so I believe I have to carry it... But it is worth it! Such an awesome jacket! 

06092011
Min nye, fine hverdagskjole fra VILA.

ACNE spring 2012.
Sniktitt på vårkolleksjonen til Acne. Elsker skoene og fargene. Perfeksjon!

Waiting for....


... This skirt to come for me! Bestilte det på inlovewithfashion.com (et av merkene som de fører på topshop) for en uke siden. Håper det kommer snart... skal jo ned i kofferten!

Har jeg fortalt dere hvor mye jeg gleder meg til å dra? Ja, jeg har vell det. Sånn type tusen ganger.. Men dere må bare leve med det en uke til nå før det begynner å skje SPENNENDE ting her! Hjemme skjer det lite om dagen. Jeg har nesten ingen venner igjen her (ingen som har tid i hvert fall) og den eneste som har tid til meg er jobben min. Dagene går fort, men jeg er rastløs hele tiden. Er så klar for å dra! Er liksom ikke mye igjen for meg å gjøre her hjemme nå. My new life is waiting for me in London!

Fun Facts about London.

 • What is Big Ben?? Most people have an impression that it's the name of the world famous clock, or perhaps the tower that houses it. Not true! The name actually refers to the 13 ton bell, while the tower is known as St. Stephen's Tower.

 • About 25% of all people today living in London were born in another country.
 • A culturally diverse and multi-ethnic city, London is home to people speaking over 300 languages.
 • About sixteen percent of the UK's restaurants are located in London, and there are more Michelin-rated restaurants in London than in any city except for Paris.
 • Each week, the 409 escalators in the London subway cover an astonishing distance: The equivalent of several trips around the globe!
 • The Queen's official residence, Buckingham Palace, was built in 1702 on the site of a notorious brothel! 

 •  Believe it or not, If London was a country it would be the 8th biggest in Europe.
 • The Houses of Parliament also known as the Palace of Westminster, has over 1,100 rooms, 100 staircases and 3 miles (5 km) of corridors, as well as 19 bars and restaurants.
 • In London the tube route from Leicester Square to Covenant Garden is the most popular tube route for tourists despite the fact that it is actually quicker to cover this distance on foot!
 • The English are tea addicts: an Englishman drinks more tea than any person of any other nation (over twenty times more than Americans!).

 • The London Eye is the tallest observation wheel in the world and each rotation takes about 30 minutes
  Do you know any fun facts about London??

LONDON IN TEN DAYS!
Jeg er så lei av å ikke ha noe spennende å fortelle dere. Jeg er så lei av å kjede meg. Jeg er så lei av å jobbe, og bare ha jobb og fortelle om. Men snart, snart, skjer det. Vi snakker 10 dager. 10 simple, men lange dager. Jeg teller nesten timer. Nå må det skje noe snart! 

Make it new

Fant en gammel olaskjorte fra BikBok, klippet av armene, og vips! Plutselig var det et helt nytt, genialt plagg:-)

Akkurat nå stresser jeg rundt og gjør meg klar til bursdagen til bestemor og byen med jentene! Gleder meg!

I still believe in summer days.

//Skjørt - Bikbok, genser - Vila, halskjede - H&M, sko - Converse //

Enrolled!!

Nå har jeg fullført første del av enrolment og er offesielt en Kingston elev! Utrolig kult. Er så deilig at det nærmer seg nå! Begynte til og med å pakke i går og har kommet halveis i den ene kofferten. Litt beskymret for plassen og det at jeg absolutt ikke får med meg alt, men jeg er tross alt pakke-mester, så det skal nok ordne seg! 

Translate: I just finished the online enrolment, or stage one of enrolment! Now I just have to print out a couple pages and bring with me to the face-to-face enrolment. It is only elleven days left and I am so excited right now! I even started to pack yesterday!
I går hadde jeg faktisk en av mine mest interessante dager på lenge (med tanke på hvor fryktelig lite spennende som skjer om dagen). For det første solgte jeg russebilen. De kom fra Hadeland (ca.2 timer unna) for å kjøpe en BIL av MEG. Skjønner du kombinasjonen? Ikke veldig bra... Jeg kan ingen ting om biler og innen de dro er jeg sikker på at de så på meg som verdens største idiot. Dette var nemlig en guttegjeng som kunne bil. Det flaueste var at jeg nesten klarte å rote oss bort på vei til Mysen fordi jeg absolutt ikke klarer å forklare veien noe sted som helst  Mysen er ikke langt en gang og jeg har vært der hundre ganger før, men alikevell klarer jeg å rote. Han mannen bare rista på hodet av meg... Og ikke nok med det - etter alle mine små flaue øyeblikk klarte jeg å glemme jakka mi i bilen dems når de dro så de måtte snu og komme tilbake!! Great. Men ja, sånn går det når Camilla skal gjøre ting-hun-ikke-kan på egenhånd. Jeg sto i hvert fall igjen med sjekken i hånden når de dro og da var jeg vell egentlig fornøyd.

... Og ikke nok med det! For det andre kjørte jeg scooter til Spydeberg i går til en gård langt, langt inne i skogen. Jeg har kjørt ditt før, men klarer alltid å rote meg bort på vei ditt også. Det endte med at jeg stoppet opp for å sjekket gule sider (takk Gud for Iphone!!) og ringte for å spørre om veien. Det flaue var at stedet jeg stoppet var rett nede i svingen der de bodde. Så ja, jeg var ikke langt unna... 

Konklusjonen er vell at det ble litt for mye kjøring og kjøretøy på en dag etter min smak. I dag skal jeg gå! Aloha!
I am Camilla, a 19-year-old Norwegian girl living in London. I study at Kingston University where I learn how to write like a journalist and think like a politician. This blog is my London life in pictures, my passion for fashion spot and the place where I write. . bloglovin bloglovin Romwe - The Latest Street Fashion

arkiv


November 2011
Oktober 2011
September 2011
August 2011
Juli 2011
Juni 2011
Mai 2011
April 2011
Mars 2011
Desember 2010
September 2010
August 2010

kategorier


Blogg
Books
Clothes
Everyday life
I recommend
Inspiration
Kingston Life
LONDON!
New in
Outfit
Pictures
Random
Things-to-do
Travelling
USA
Write

favoritterdesignet er laget av:


Caroline Maria

TIL TOPPEN AV BLOGGEN
hits