UPDATE

Hallo alle sammen.
Bare forbered dere. Dette kommer til å bli et litt langt innlegg.

Det er en stund siden vi gar blogget, med det er rett og slett fordi vi ikke har hatt tid. Vi har en del skolearbeid om dagen, og vi jobber. Samtidig som vi noen ganger prøver å være litt sosiale også. Derfor går bloggingen litt i glemmeboka. Men nå, kjære søte lesere, skal dere få se og lese litt om hva vi har gjort den siste uken. Vi har hatt det så gøy!

Marte, Camilla, Anniken

Forgje fredag var det årets første fest for russen. Ja, det er litt tidlig, men det er visst sånn det har pleid å være. Vi har i alle fall ikke noe imot det. Vi hadde det veldig moro. Det var mye folk og gøy!

Marte, Camilla, Anniken

Anniken

Camilla


Majda og Christina

Vi hadde det så gøy! Vi sitter i russestyret (Camilla som revysjef og Anniken som Aksjonssjef), så vi vorset på utestedet sammen med de andre i russestyret. Det var veldig morsomt, selv om det nesten ble litt lenge å være der fra klokken syv. Men det gikk veldig bra med leker, dansing og mye gøy!


var det på tide med årets første temadag på Askim VGS. Det var helt fantastisk morsomt! Temaet for dagen var army, altså var all russen utkledd i militærkostymer. Vel, alle utenom Thomas som kledde seg ut som en terrorist! Dette er helt klart den morsomste dagen vi har hatt gjennom våre tre år på Askim VGS. Da det ble spisefri, altså klokken halv tolv, krydde gangene av militærkledde 3.klassinger med "kammo-krem" i ansiktet. Det så veldig bra ut, og noen hadde tatt det heelt ut! Utrolig gøy å se at så mange var med på det, og gikk virkelig inn for å kle seg ut som noen i militæret. Vi hadde så klart litt terror mot 1. og 2. klassingene. Nei, det er ikkeveldig snilt, men det hører med, og vi har gjennomgått det vi også.


ASKIMRUSSEN 20011!!


Dette fikk vi en del folk til å gjøre. Vi stod rundt folk og ba dem om å ta 10 pushups. Det var mange som i utgangspunktet ikke ville, men i og med at vi stod rundt de og hoppet, danset og sang var det en del som ikke hadde noe valg.


Vi vasket ansiktet til noe søte jenter med litt mye sminke. Dette var fryktelig moro, og litt slemt. Vi hang opp de sminkeserviettene vi brukte, og skrev navnelapper. Ikke særlig snilt, men vi er jo russ (denne unnskyldingen er blitt brukt flittig de siste 24 timene foresten).


Teipet fast 1. og 2. klassinger til stolpene i veskehallen.


Teipet fast 1. og 2. klassinger til lyktestolpen ute og sang og danset rund personen.


Alle på Askim VGS har fått like datasekker, og de fleste bruker de som vanlige skolesekker. De er jo helt 100 % like hvis man ikke har festet noe på de eller noe sånt. Vi fant derfor på en genial prank der vi gikk rundt i hele bygget og "stjal" sekker, for så å legge de i en haug. De vi hadde tatt sekkene fra måtte jo derfor stå og leite etter sekkene sine, å se hva som var inni de, i og med at alle er helt like.


Det ble faktsisk til og med en del pushups i baris! Dette liker vi.


Og her er vi kledd ut i militærklær.

Håper alle har hatt en fin uke, og til dere andre der ute som er russ i år, har dere hatt temadager enda?

Flyktning i mørket.

Hallo alle sammen.
Må bare beklage veldig dårlig blogging fra begge sider nå. Men det har seg slik at vi har ganske mye å gjøre begge to, og har rett og slett ikke så mye tid. Også har kanskje inspirasjonen og lysta vært litt borte. Vi får prøve å bli flinkere nå!

Jeg ligger i denne stund i senga med en vrikket ankel og en sliten kropp. Jeg gikk nemlig noe som heter Losruta i går. Det er en flyktingsrute som går fra Norge, nermere bestemt Ørje, til Sverige. Det er veldig mange som har gått denne ruta, men kanskje ikke på svarte natta slik vi gjorde. Denne ruta ble nemlig brukt til å lose flyktninger over fra norge til sverige under 2.verdenskrig. Det finnes mange slike ruter rundt om i østfold og de ble brukt veldig flittig under krigen. Det var en los per rute, og losen visste ikke hvor de andre rutene gikk, og hvem som var los for de. Dette var for at hvis man ble tatt av tyskerne ville man mest sannsynlig bli torturert til å fortelle og tyste på de andre losene. Det var derfor viktig at man visste minst mulig.

Klassen min og jeg skulle få føle på kroppen hva flyktningene følte da de gikk denne ruta gjennom svarteste natta, uten å kunne se, eller si noe. Samtidig som de var redde. De var nok helt utrolig redde for at noen grensevakter skulle oppdage hva de drev med og drepe dem. Vi gikk i ca 5-6 timer i mørket. de siste to timene hadde vi på holdelykter fordi det var så mørkt at losen vår sleit med å finne veien.

Som noen av de lerserne som kjenner meg vet , og for dere som ikke gjør det, så er jeg er veldig mørkredd. Fatisk ganske ekstremt. Hjernen min lager historier og hendelser som kommer til å skje. Jeg innbiler meg skumle mordere som bare står i skogen og følger med på oss. Det er helt forferdelig. Den første timen var jeg sikker på at jeg skulle dø, men etterhvert gikk det vanske bra. Det er rart hvordan kroppen venner seg til de omgivelsene du er i. øynene vender seg til mørket. Føttene vender seg til å gå forsiktig og passe på. Hodet vender seg til å tenke på fine ting og synge sanger. Men alt gikk veldig bra, og vi kom frem til slutt! Var hjemme kloken syv i dag morges, og da hadde jeg vært våken i 24 timer. har faktisk aldri vært våken så lenge tror jeg.
Uansett så var det en veldig fin, slitsom og spennende tur.

Nå skal jeg gjøre litt særmene. Har valgt å lese tre bøker av Jo Nesbø, og de er så spennende! Ha en fin dag alle sammen.

-Anniken

Time fliessøte Marte. med like skjerf og greier. Sjekk de tvillingene a....Oj, nå var det plutselig nesten en uke siden jeg hadde blogget. Merkelig hvor fort tiden går! Når vi snakker om tid så skal jeg love dere at den går utrolig fort om dagen. Flyr liksom avgårde. 
Liten oppsummering av hva som har skjedd i det siste.

- Vi har kjøpt russebil! ENDELIG! Gleder meg til å ordne den å gjøre den kjempe fin. Den er jo helt grei nå også, men blir så gøy å gjøre den til vår egen. 
- Har vært på overnattings bursdag/ overraskelses bursdag for Emilie hvor vi var 8 jenter som sov på et rom. Vi var ganske trøtte dagen etter for å si det sånn. 
- Jeg har vært ekstremt dårlig på å ta bilder og blogge. Unnskylder det. 
- Jeg stiller som valg av russerevy sjef i morgen på skolen. Har kjempe lyst og regner med at det blir mye jobb, men samtidig kjempe gøy om jeg blir valgt.
- Høst nyhetene har begynt å komme inn på butikken. Mye fint, men venter fortsatt på enda mer fint som kommer utover September.

Liten oppdatering. Skal bli flinkere til å blogge litt nå. Skal ikke love noe, men jeg skal prøve.

Gleder meg ekstremt til helgen. Gleder meg veldig. Det blir så fint. 

Fall is here


Hallo alle sammen! Gud, jeg merker at det begynner å gå mot kaldere, mørkere tider. Ikke bare på grunn av de vakre fargene som dukker opp i naturen, men også på grunn av alle de fine klærne som kommer inn i butikken. I høst er det jordfarger som gjelder. Jordfarger, marineblått, dusrosa, duslilla og ja, egentlig alle duse, rolige, pene farger. Jeg elsker det! Er ikke en fargeklatt. holder meg helst til veldig nøytrale rolige farger som ikke fanger oppmerksomheten til alle man går forbi på gata, Elsker gammelrosa, marineblått og armygreen. Har så ekstremt mye klær i de fargene.
Merker også høsten på grunn av den isende kulden som dukker opp når solen går ned. Da jeg åpnet vinduet på soverommet her en kveld var det som om en isende luft bare slo meg i annsiktet. Det lukter til og med kaldt!
 For meg er høsten den beste årstiden. Det er finest klær, og perfekt vær. Hele høstmoten og hvordan du ser folk kler seg om høsten er bare så stilig! Med stilige kåper/jakker, boots eller wedges (som er så fantastisk kult), hansker, kjoler, skjerf osv. Hvordan sommerplagg blir til høstplagg med en strømpebukse og en blazer.  
Det er dessverre meldt en del regn her på østlandet i høst, men jeg fortviler ikke. Kjøpte meg Hunters på nettet i stad og kan nesten ikke vente på å plukke opp hentelappen i postkassa! Hurra :)

Men nå må jeg slappe av og kanskje sove. Har hatt en hektisk dag i dag, og den blir nok ikke noe mindre hektisk i morgen.
Sov godt alle sammen.

-Anniken

Good Morning!


Skjorte - H&M         Genser - Gina tricot         Skjerf - LEMON (Outfitters nation)      Sko - gamle

I dag var jeg oppe tidlig. Rett og slett fordi jeg var så trøtt i går kveld at jeg ikke klarte å holde meg våken lenge nok til å bli ferdig med leksene mine. Tror jeg har fått en sove sykdom.. Kan lett gå å legge meg klokken halv 10 og sovne på et blunk. Jaja, ingen som sa at søvn var en dum ting....

Skulle egentlig bare stikke innom bloggen for å ønske dere en fin dag :)

Lille Lørdag


God dag alle sammen! Onsdag er her. Lille lørdag som jeg liker å kalle den. Nå er det bare Torsdag og litt av Fredag igjen før det er helg. Gud som jeg elsker helgen! Ikke fordi man kan sove lenge, fordi det gjør jeg så og si aldri uansett, men bare fordi jeg får den deilige følelsen av at jeg kan slappe av. Ja, jeg jobber jo nesten hver lørdag, men vi har jo alltids søndagen da man kan slappe av og kose seg med familien.

Jeg er foresten fortsatt syk, selv om jeg føler meg 100 ganger bedre enn jeg gjorde på mandag og i går. Skal nok på
skolen i morgen. Eller, jeg SKAL på skolen! Hater å bare ligge hjemme i senga og ikke gjøre noe som helst. Jeg får tiden til å gå ved å se på film da. Elsker å se på litt sånn SIFI/Action-filmer. Elsker x-men! Så Avatar i stad. Elsker fagene i den filmen. Kan liksom drømme me helt bort i bevegelsene til avatarene, de pene fargene og eventyrligheten i hele filmen. Elsker å bare drømme meg inn i filmen, og føle at jeg er en del av den. Jeg er kanskje litt rar sånn. Eller er det kanskje flere der ute som er litt sånn?
Kjenner det vegynner å bli veldig kjedelig å være hjemme nå. Noen som har noen gode filmer å annbefale? Jeg er ikke spesielt glad i Horror, thrillere eller noe i den kategorien. Liker veldig godt litt sånne feelgood-filmer der ingen dør og det som oftest ender bra! fordel om det også er noe romance med. Ellers liker jeg eventyrbaserte filmer og SIFI.
Ønsker alle en fin dag videre!

-Anniken

H&M by night

I slutten av september kommer H&M med en ny limited edition; by night. Dette er en mer ekslusiv kolleksjon skreddersydd for oss glamourelskende byjenter. Det florerer av kjoler, paljetter, draperinger og lukseriøse stoffer. Eller iallefall så lukseriøst man kan få det på Hennes.. Vi gleder oss uansett til å fråtse som vi alltid gjør når tilgangen er begrenset. Kilde: M & D

-Camilla


Aloha!
I am Camilla, a 19-year-old Norwegian girl living in London. I study at Kingston University where I learn how to write like a journalist and think like a politician. This blog is my London life in pictures, my passion for fashion spot and the place where I write. . bloglovin bloglovin Romwe - The Latest Street Fashion

arkiv


November 2011
Oktober 2011
September 2011
August 2011
Juli 2011
Juni 2011
Mai 2011
April 2011
Mars 2011
Desember 2010
September 2010
August 2010

kategorier


Blogg
Books
Clothes
Everyday life
I recommend
Inspiration
Kingston Life
LONDON!
New in
Outfit
Pictures
Random
Things-to-do
Travelling
USA
Write

favoritterdesignet er laget av:


Caroline Maria

TIL TOPPEN AV BLOGGEN
hits