What I wore the other day II

Noen favoritt?

It's just me and my ways.

// Sko - Roots, genser - Berskha, skjorts - Cubus, smykke - Lindex, klokke - Certina vintage //

Hadde fri i hele dag og trodde jeg skulle dø. Heldigvis fikk jeg se Poppers Pinguiner med pappa og guttene på kino. Det var koselig! Herregud, for en søt film. Dagen har gått overrakende fort faktisk... Nå skal jeg pakke litt :)

Why some things make you stronger.

New York er en stor drøm. En fantastisk by. En opplevelse jeg drømmer om. Derfor er jeg med i konkurransen om å vinne en tur til New York ved å skrive et innlegg om det største jeg har opplevd. So here you go.

 

Det største jeg har opplevd.

Jeg har lært at det største, beste og sterkeste minne du har ikke trenger å være dyrt, ha kostet mye eller være veldig eksklusivt. Det trenger ikke være en reise, en fantastisk gave du fikk eller en dyr middag. Det kan være en liten ting, en liten kommentar eller rett og slett en person.  For meg dreier det seg om et år av livet mitt og en person som hjalp meg gjennom. Som 16 åring reiste jeg alene til USA for å bo hos en familie jeg ikke kjente. Det begynte så bra og jeg ble tatt i mot som en konge og behandlet deretter. Jeg hadde det så bra hos den første familien, men gleden var ikke langvaring. Jeg måtte etter hvert flytte ut av forskjellige grunner. 16 år og alene i verden og allerede ute av en familie og inn i en ny. Jeg hadde følt meg så trygg, men så var alt utrygt igjen.

Den andre familien var vanskelige. De var så mange, så mange å bli kjent med og komme overens med. Jeg trivdes også her veldig godt i starten, men etter hvert begynte ting å skjære seg. De begynte å beskylde meg for ting hele tiden, alt jeg gjorde var feil og alt jeg sa var løgn. Jeg var så frustrert, så redd, så alene.

Det største jeg har opplevd er personen som fikk meg gjennom dette og fortalte meg at jeg ikke måtte høre på alle beskyldningene de utsatte meg for. Hun jobbet på skolen, på biblioteket og jeg var sammen med henne så mye som mulig. Hun tok meg med hjem, jeg fikk kjempe godt kontakt med barna hennes og familien hennes hjalp meg mye. Til slutt klarte jeg også å si fra i huset der jeg bodde at jeg ville flytte ut. Det ble en voldsom krangel, husarrest og tårer, men helt utrolig nok, med en stahet jeg ikke viste at jeg hadde, klarte jeg å stå på mitt. Jeg fikk flytte ut, men ikke før jeg hadde skrevet et brev til EF om hvor forferdelig jeg hadde vært mot familien. Det og sitte der å måtte underskrive på et papir hvor det sto at jeg hadde vært slem mot barna deres (som jeg var så utrolig glad i og som jeg var sammen med hele tiden mens jeg bodde der), manipulert og jugd for familien er det verste jeg har opplevd. Jeg fikk ikke lov å si ha det til Hannah og Joshua når jeg skulle dra en gang, de to barna som jeg var blitt så glad i. Jeg fikk ikke lov å gi Hannah en siste klem før jeg dro, hun som var blitt som en søster for meg og som hadde sovet i sengen sammen med meg et halvt år. Jeg fikk ikke si ha det til dem fordi jeg, i følge foreldrene, hadde vært slem med dem og satt farlige griller i hodet på dem. Men jeg kom meg ut, jeg fikk flytte.Jeg vet ikke om dette en gang kvalifiserer til tittelen "det største jeg har opplevd", men i mitt hjerte så er godheten og omsorgen Heather, som hun het, og familien hennes, viste meg og hvordan de tok meg inn i familien uten og en gang kjenne meg noe særlig det største jeg har opplevd. Jeg vet også at uten deres hjelp og støtte hadde jeg ikke kommet meg gjennom året og helt sikkert dratt hjem mye tidligere. I dag vet jeg at jeg har blitt mye sterkere av det som skjedde og det er ikke mye som skremmer meg lenger.

For meg handler det om at det største jeg har opplevd er de små øyeblikkene som fikk meg gjennom året og som viste meg at jeg faktisk ikke var så forferdelig som den ene familien skulle ha det til. Så uerfaren som jeg var og helt alene i et ukjent land var jeg villig til å tro hva det skulle være, også om meg selv, noe som gjorde meg veldig sårbar. Jeg er så utrolig takknemlig for den støtten jeg fikk og for at de lot meg bo hos dem etter det som skjedde med den andre familien at for meg er dette det største jeg har opplevd.Klikk her for å se hvordan du kan vinne drømmeturen!

While the rain keeps falling down....

....I am counting the hours, minutes and seconds

Another event coming up.
// Topp - Monki, sko-  Din sko, jakke - Zara //

Nå kiler det i magen igjen. Det er jo London fashion week rett etter at vi kommer til London og jeg og Julie planlegger en liten utflukt. Får nok ikke med oss de store showene, men det hadde vært veldig gøy og fått med seg litt. Bare det å gå rundt å se, oppleve atmosfæren og beundre vakre mennesker i fine klær er bra for meg. Vodafone fashion week går jo rett etter fashion week og er en event hvor de setter sammen høydepunktene fra fashion week for publikum. Disse eventene kan man kjøpe billetter til, og det hadde også vært kjempe gøy! Kanskje vi skal gjøre det? 

 

Addiction comes in many ways
Akkurat nå er jeg så sliten at selv om jeg ligger rolig i senga så skjelver jeg. 6 timer søvn og 24 timer jobb på to døgn. Det har gått i et hele tiden og vips, plutselig har det gått to dager! Det er akkurat sånn jeg får tiden til å gå, ved å jobbe. Jeg er arbeidsnarkoman. Jeg elsker å jobbe. Jeg har erkjent diagnosen og innset det alle rundt meg har prøvd å fortelle meg i flere år. Jeg er avhengig av å jobbe og av å jobbe mye. Jeg tenker også  penger hele tiden når jeg jobber. Jeg jobber ikke 4 timer - 4 timer, hva er det? Jeg tenker penger, så jeg jobber 10 timer. Ikke send meg hjem nei, jeg skal jobbe. Det er det mest positivte med å jobbe i restaurant i forhold til butikk (jobber jo selv i begge deler...), i butikken er det mye kortere vakter, mens i restauranten blir det ofte 8-10 timer pr. vakt. 

Jeg tenker penger og gleder meg til å reise til London med en stor August lønning. ACNE har jo butikk på Oxford Street og ryktene sier at den er BRA. Kanskje jeg skal unne meg noe der, noe fint noe... Åh, det blir så bra! Samtidig kjenner jeg at det blir deilig med London og av vending. Det er verken normalt eller bra og jobbe så mye som jeg gjør, men jeg er avhengig og klarer ikke slutte før jeg må. Mye vil ha mer. I London blir det pause.. Mon tro hvordan det kommer til å gå...

This is what time will bring my way.//Genser - Urban Outfitters, skjørt - Vila, klokke - Nixon, sko - roots //

Jeg føler at bloggen og jeg er litt kjedelig om dagen, rett og slett fordi vi ikke har noe å gjøre. Men om to uker skjer det ting her, spennende ting. Da skal dere få les om/ se bildere av dette blandt annet:

For those who arrive early by the 17th!

Wednesday - karaoke and DJ @ SpaceBar Kusu. Cheap drinks and specially made vodka jelly shots! FREE ENTRY!

Thursday - Pajama Party and DJ @ Space bar. More vodka jelly, more drinks, more dancing, with added pillow fights! FREE ENTRY!

Friday - Cocktail Night @ Space bar. All sorts of special cocktails at discount prices. FREE ENTRY!

And also free bus from Seething Wells to Space Bar! 

Due to the fact that it would be too many of us amazing party ppl on the lawn. The Student's Union creates these official events for early arrivals! And we can meet up not just our hallmates, but also ppl from different halls! 

* And it should be ok for us to get some pre-drink and get to know each other before party time?! So please do get on the lawn and meet your hallmates on these days Xx

 

Høres såååå bra ut!!

Keep breathing, keep laughing and the time will pass


// Skjørt - Indiska, genser - H&M, sko- roots, hatt - Cubus//

I dag kommer Guri, venninnen min fra Oslo og henter en hel søppelsekk meg klær hun skal få. Det er vell det mest spennende som skjer i dag. Ellers skal jeg jobbe da, men det er liksom ikke så spennende lenger. Teller fortsatt ned uker og dager, ja faktisk, nesten timer også...

For you.Har samlet opp litt spørsmål jeg har fått den siste tiden og svart på dem alle her i tilfelle det er flere av dere som lurer på det samme. Bare å spørre om dere lurer på noe mer :-)

Jeg går på vgs, men har hørt at man trenger S matte for å komme inn på skoler i utlandet, men trenger man det i London, England?

Det spørs nok helt hva du skal studere? Jeg trenger ikke S matte på Kingston. Jeg tror at om du skal studere noe som har med realfag og gjøre så kanskje du må ha S matte. Jeg trenger ikke det for mine studier.

Når reiser du?

Jeg reiser 13.September

Men en ting, når du først er kommet inn på kingston, er du da kommet inn for alle tre årene?

Ja, når jeg søkte til Kingston søkte jeg til en Bachelor grad ? det vil si tre år. Om jeg skal ta en master, som er et år til, må jeg søke en gang til.

Har de ikke noe slikt i Norge, eller ville du rett og slett studere der? :) Og hva heter egentlig en bachelor-grad på engelsk?

Joda, de har mange lignende alternativer i Norge, men jeg valgte å studere i et annet land fordi det hørtes mer spennende ut. Har alltid hatt lyst til å bo i London også ettersom jeg er veldig glad i byen fra før av. Bachelor er et engelsk ord så en bachelor grad heter det samme på Engelsk.

Hei, vurderer å studere ved Kingston til neste år, og lurte egentlig derfor litt på hvordan de er med karakterer og sånn?

Jeg vet faktisk ikke hvordan det er med karakterer, men det kan jeg oppdatere dere på nå jeg kommer ned ditt og får begynt. Men jeg regner med at det er A-F karakterer som er vanlig for universitet verden over.

Hva er det du skal studere til høsten?

Jeg skal studere journalistikk og internasjonal politikk.

Come along with me.
// T-skjorte - ACNE, sko - Roots, skjørt - Vila, klokke - Nixon //

Det er så rart at folk drar sin vei. På fredag reiser Anniken og neste uke kan jeg ikke ringe henne og spørre om vi skal ta lunsj før jobb. Hun kommer til å være i ASIA. Det er sykt. Mest sykt fordi akkurat nå føler jeg at jeg er den eneste i hele verden som er hjemme og har livet på vent... 2 uker og 6 dager... En hel evighet...

Back to the 80'sMin fine nye skjorte som jeg fant på en second hand butikk i dag. Orginal fra 80-tallet. 90 kr,- Me like! 


I dag har jeg spist lunsj i parken med denne søta jenta. Egentlig hadde vi tenkt til å spise sushi, men det ble vanskelig ettersom sushi restauranten ikke åpnet før en halvtime før jeg måtte på jobb. Så det ble rundstykker, og en vannflaske som vi aldri klarte og åpne. Uansett, det var veldig koselig. Rart og tenke på at det blir veldig lenge til jeg ser henne igjen... Så er det å bli voksen, I guess... Man blir litt spredt for alle vinder. 

Anyway, jeg syntes det er er kjempe koselig å se at jeg har fått en del nye lesere den siste tiden! Det er bare å fortsette og stille spørsmål om London eller andre ting. Spør om hva dere vil og så skal jeg svare så godt jeg kan. 

Three weeks to go


// Kjole - Monki, jakke - Zara, smykke - H&M, sko - Dinsko // 

Folk reiser i Øst og vest nå. I dag blir en av de siste dagene på lenge hvor jeg kan være sammen med Margrethe, en av mine beste venner som reiser på folkehøyskole til helgen. Vi ses jo uansett til jul, men jeg har et lite håp om at hun skal komme å besøke med i London før det også!

Apropo London - I DAG ER DET 3 UKER IGJEN!! Om en uke skal jeg begynne å pakke. I moren kan jeg begynne å si at det er 2 uker og x- antall dager igjen, i stedet for 3-uker og x-dager! bare det hjelper meg MYE! Gleder meg til jeg kan si at det er 1 uke og x-dager igjen! Og ikke minst til det bare er x.dager igjen... Ok, nå ble det mye her. Men dere skjønner tegninga. IKKE LENGE IGJEN! Det hjelper meg mye å tenke sånn når jeg står på jobben og serverer pizza hver dag.. 

The sun is my colour

// Sko- Din sko, jakke- H&M, hatt - Cubus //

I dag har jeg jobbet sammen med en ny servitør på jobben som heter Christian. Han var veldig flink til å være ny, også var har jo veldig koselig å jobbe sammen med da. Ellers har jeg jobbet i 10 timer og er sliten.. Gud som jeg gleder meg til å bruke alle de pengene jeg sliter for nå i LONDON!

What am I going to study?

Flere av dere har spurt om hva jeg skal studere når jeg reiser til Kingston så tenkte jeg skulle lage et lite innlegg om det. :-)

My degree

Graden jeg skal ta, som er en bachelor grad heter så mye som "International relations with journalism". International relations blir det samme som internasjonal politikk og journalistikk vet dere helt sikkert hva er. Jeg valgte disse to fagene fordi de går bra som en kombinasjon og begge to interesserer meg. Som sagt så er det en kombinert grad, men etter hvert kan jeg velge meg et av fagene som hovedfag om jeg vil, altså en "major". Da blir det andre faget som jeg ikke legger hovedvekten på en "minor". Kan også velge å ha like mye av begge fagene alle tre årene slik som man har det første året. Komplisert? Ja, litt. 

International relations 

International relations er som sagt politikk. Jeg syntes politikk er kjempe interessant, men spesielt da internasjonalt. Jeg er veldig opptatt av hva som skjer rundt i verden og liker å følge med. Spesielt interesserer Midt-Østen konfliktene meg og kriger som i Afghanistan, Pakistan og Palestina-Israel. I andre klasse kan jeg faktisk velge Midt-Østen konfliktene som eget fag, eller module, som det heter på engelsk. 

Kingston siden beskriver kurset slik:

"This course enables you to learn more about international relations by analysing wars, invasions, imperialism, conflict resolution and the role of nation states and international agencies in the international system. It looks at highly topical issues from a variety of disciplinary viewpoints."

Forskjellige moduler jeg har lyst til å ta:

 • Introduction to Middle Eastern Politics
 • International Organisations
 • Nationalism
 • Terrorism in the Modern World
 • The Holocaust as History and Controversy
 • Theories of Justice
 • Human Rights and Armed Conflict
 • Crimes of the Powerful
 • Fascism and the Post War Extreme Right
 • The Politics of Nationalism in the Contemporary Middle East

 

Dette er det kurset jeg er mest spent på og gleder meg mest til. Høres så spennende ut og det er akkurat sånn ting jeg har lyst til å lære mer om! 

Journalism

Journalistikk fordi det også høres kjempe spennende ut. Jeg har vell aldri sett for meg at jeg skal bli en sånn typisk BBC journalist som stikker mikrofonen opp i nesa på folk, men jeg ser det som en fordel og kunne skrive, publisere og forstå mediene, så derfor valgte jeg journalistikk. Dessuten er journalistikk et veldig bredt yrke med mange muligheter som også kan gi mange spennende jobbmuligheter også innenfor reising. 

Kingston siden beskriver kurset slik: 

"This course examines the role of multimedia journalism in the contemporary world. It will develop writing skills and a nose for news, and provides a forum for analysis of and debate on all issues in the modern media. The course will enable you to become an effective journalist across abroad range of platforms."

Forskjellige moduler jeg har lyst til å ta:

 • English in Action
 • Journalism, Technology and the Future
 • Media Institutions
 • UK Government and Politics
 • Law for Journalists
 • Current Issues in Journalism
 • Diverse Britain: Media, Culture and Ethnicity
 • History of British Journalism
 • Special Study: Journalism and War
 • Special Study: The Truth-Seekers: Investigative Journalism from Pulitzer to Palast
 • Britain's Role in the World since 1900
 • International Journalism
 • Politics and Media Management

Det var litt om kursene jeg skal ta da, men det er såå mye annet og velge mellom også! Det er nesten litt skumelt det der, at det er så mye man kan ta, for det gjør det jo ikke lett akkuat. Men etter mye om og men er jeg veldig fornøyd med mine valg! 
Dressed in black.

Nye sko fra DinSko! Vila kjole, smykke som jeg har fikset selv og H&M vest.

Skal på jobb nå og jobber hele dagen. Nå begynner jobb ukene hvor jeg jobber hver dag neste frem til jeg drar til London (derav shoppingen i går... trengte en belønning før full innsats, he he). 

ACNE-toppen kostet forresten 695,- til dere som lurte. Vurderer også å kjøpe meg twisted genseren (den i gult og grønt) på nettet om noen av dere har sett den? 

ZONE SILVER AW11
Denne ble med meg hjem fra Oslo i dag. Det var en fin, fin dag. 

Going Oslo.

Dagen i går var veldig koselig. Pappaen min bor sammen med brødrene mine, Albert og Elliot, og Lene, stemoren min, i et koselig hus et sted vi kaller fossen. Der bor det også kaniner, en hund, fisker og to mini skilpadder som er sååå søte!  I går var jeg i fossen, kjørte båt og drakk litt for mye vin. Det var en utrolig koselig kveld og jeg kjenner at den ble addet til gode-minner-jeg-ikke-kommer-til-å-glemme mappen. Det blir en sånn kveld man kan mimre om med å si "husker du når....". Så koselig var det. Fossen er hjemme, og sånn vil det alltid være.

Nå skal jeg straks inn til Oslo og jeg kjenner at jeg gleder meg til det. Jeg gleder meg alltid til å reise til Oslo. Oslo er herlig, det er bare noe med stemningen. Jeg gleder meg mest fordi jeg skal møte Guri, den gærne jenta jeg ble kjent med i USA og som betydde SÅ mye for meg det året jeg var der. Vet ikke hva jeg skulle gjort uten henne! Nå har jeg ikke sett henne på et år, bortsett fra noen få ganger i russetiden, og det blir så koselig å være sammen med henne igjen! 

18082011

Koser meg i solbergfoss med verdens beste brødre.

I just put my hat on and smile.// Sko - roots, hatt - bik bok, bazer - second hand, skjorts - Levis 501 //

What I wore the other day.Favoritt? 

Jeg tror jeg dør.

Har aldri hatt det sånn her før. Eller, i små mengder kanskje, men ikke så intenst og slitsomt som nå. Tiden står helt stille og jeg blir GAL av å være spent, av å glede meg. Jeg blir gal av at det kribler i beina og flyr sommerfugler i magen min hele tiden. Jeg begynner rett og slett å bli gal. Helt kokos. Jeg våkner om natten og har så mye adrenalin at jeg helt sikkert kunne hoppet opp av sengen og løpt en mil. Hjertet pumper og pulsen stiger. Jeg er så rastløs at jeg sover dårlig. Har så mye energi at jeg kunne vunnet birkebeineren lett. Livet mitt står stille og jeg skulle gjerne løpt fra alt sammen, løpt fra de siste laaaange ukene. Løpt fra jobb, jobb og mer jobb. 

Men snart. Snart... SNART skal jeg og Julie gjøre alt det morsomme vi planlegger! Vi skal feste i London og ta nattbussen (som går hvert kvarter hele natten!!) hjem, vi skal dra på Aldo butikken i Covet Garden, ha piknik i Hyde Park og reise til Paris med tog. Vi skal innrede rommene våre og kjøpe billig dopapir for å spare penger. Vi skal begynne på fekting, salsa og hip-hop dans og dumme oss skikkelig ut fordi vi ikke kan det. Det skal bli så utrolig gøy. Det skal bli så deilig og ha mitt eget liv, kanskje ikke i mitt eget hus enda, men mitt eget rom og mine helt egne rutiner og regler. Det blir så gøy og bo sammen med masse andre folk og feste og ha det morro hele tiden. Det blir så bra, så utrolig bra. Og derfor gleder jeg meg. Gleder meg så mye at jeg begynner å bli gal. Helt klin kokos.


Girl going Asia.

 

Photos by me.

Tenkte bare jeg skulle skrive et innlegg om min meget kule venninne, Anniken Randem, som snart reiser til India og Vietnam for å studere. Jeg må bare si at jeg syntes det er utrolig tøft! Hun reiser gjennom en organisasjon som heter kulturstudier som tilbyr 10 ukers kurs i fag som fred og konfliktstudier, utviklingsstudier osv i land som India og Vietnam. Har hørt mye bra om organisasjonen og tror de er veldig flinke med det de driver med.

Anniken reiser neste uke uten å kjenne noe andre av de hun skal reise med. Vell fremme i Vietnam skal hun bo på studiestedet sitt sammen med mange andre folk fra blandt annet Skandinavia.

Det virker som det er veldig mye man må tenke på når man skal flytte til Asia. Anniken har tatt masse vaksiner, prøver osv og dessuten har hun sekken full av malariatabletter og gnagesår plaster. Det er også viktig å huske på at man må kle seg med visse typer klær der nede. De er ikke særlig fan av lårkorte skjorts og singletter... 

Du kan finne Anniken her: http://www.mittasia.blogg.no 
Lenge siden sist vi gjorde en av våre fjortis-fotoshooter nå, men alltid like gøy. He he. Kommer til å savne henne masse når hun drar! Flaks Nina har lovet henne London tur i bursdagsgave så hun kan komme å besøke meg når hun kommer hjem! 

Take me to school.
//Skirt - Cubus, Sweater and shoes - New Look, shorts - TopShop//

I want to go back to school now!! All my friends just started and I am so ready to start myeself! Can't you tell? 


Money Matters.


I dag fikk jeg svar på søknaden min fra Lånekassen og dermed på hvor mye penger jeg har og leve av pr. måned.

Jeg har satt opp et lite halvtårs budsjett dere kan få se:

INN
Lånekassen: 97.245 kr (i halvåret)

UT
Skolepenger: 50.000 kr (100.000 kr i året !!)
Leie av rom: 3.700 kr i måneden (dvs. 18.500 på et halvt år) 

IGJEN
28.500 til å leve av i halvåret

DVS: 5.700 kr i måneden ca.

 

Det har gått for mange før, så det bør gå for meg også. Det som er fint med Storbritannia er at alt er mye billigere der som mat etc. Lever man igjen litt på student-mat trenger man ikke bruke stort på mat i det hele tatt. Drikke ute, som øl f.eks, er jo også billigere (20-40 kr for en pine (0,5 l tror jeg)) og det hjelper jo mye, he he. Skal nok se at det blir litt penger igjen og bruke på TopShop også.... 
Alikevell, det blir nok en erfaring og leve som litt fattigere student. Får jo også lånet/stipendet utbetalt bare to ganger på et år, så må være flink til å spare pengene. Er jo ikke hver dag man får 97.000 kr inn på brukskontoen liksom.....  
 London by me.


SO SO SO SO SO SO SO EXCITED!!! Cant't wait to take more wonderful pictures of this beautiful city! 

When the time stops I scream.Alle begynner på skole og sakte men sikkert innser jeg at mens deres liv er fylt av fadderuker, forelesninger og fester sitter jeg fortsatt her og frykter for mitt eget liv. Frykter for at jeg skal kjede meg ihjel. Det høres kanskje dramatisk ut, men i dag tok jeg meg selv i å sitte å se på skyene i en halv time. En halv time ?! Hvem er det som gjør det? Jeg har aldri vært fan av lange sommerferier. Da jeg var mindre gledet jeg meg også alltid til min to-månders lange ferie skulle være over. Dette året har ferien vært DOBELT SÅ LANG; så du kan vell tenke deg hvilken tilstand jeg befinner meg i. Jeg er et hverdagsmenneske og flere timer med dø-tid hver dag er absolutt ikke min greie. 

Har jeg fortalt dere hvor mye jeg gleder meg til å flytte? Til det skjer noe igjen? Ja, jeg har vell det. Stort annet er det ikke å si om mitt liv om dagen.... 


Colors of autumn.

When it fits, you know it's perfect.

//Kjole og sko fra Nelly.com//

Tror det sakte men sikkert begynner å gå opp for meg at jeg flytter snart. Jeg tenker jo på det hele tiden, men det føles  fortsatt ganske fjernt. I dag tenkte jeg at jeg kommer til å savne Miriam og Mia, som jeg har fått så utrolig god kontakt med i sommer. Samtidig er det deilig å vite at de planlegger en London tur i Novmeber og at Miriam gleder seg sånn. Det er deilig å vite at hun, som syntes hverdagen er litt vanskelig til tider, har noe å glede seg til. Syntes det er rart at etter at vi har hengt og jobbet oppe på hverandre hele sommer snart skal bo så langt fra hverandre.

Det er rart og tenke på at det som har vært så bra så lenge snart skal forandre seg. Jeg kommer til å savne smilene, latteren og alle de sprø øyeblikkene. Det er så rart hvordan vi har blitt en familie. En familie som alltid passer på hverandre og tar vare på hverandre. Det er så rart hvordan kjernefamilien alltid består mens andre kommer og går.

Rart er det, men fantastisk fint. Bedre mennesker finnes ikke!

Alikevell, jeg er klar for forandring.

 

You will find me in Kingston

Tenkte jeg skulle skrive et lite innlegg om stedet der jeg skal bo i London. Alle bildene er fra jeg var der i April. 

Kingston upon Thames, i dagligtale bare Kingston,  er navnet på byen, eller bydelen, som også er en del av stor-London. 
Opprinnelig er Kingston en markedsby som ble grunnlagt ved elven Themsen for å drive handel. Derav navnet Kingston upon Thames, byen ved Themsen. 

Kingston er i dag en veldg kulturell bydel og har blandt annet "The Rose Theatre" som åpnet i 2008.


Jeg likte godt at byen hadde et gammelt preg med masse hus i stilen som du ser på bildet over. Minner meg veldig om gamledagers London i Oliver Twist og Shakespear stil. 

File:Kingston Bridge.jpg

Kingston Bridge. 

File:Out of Order.jpg

Dette er den mest kjente skulpturen i Kingston og består av veltede telefonbokser. Skulpturen har et så orginalt navn som "Out of order". Skulpturen skal minne om domoino. File:Kingston Market Square.jpg

Kingston marked square. 

File:Universität Kingston.jpg

Kingston er også en utdanningsby og på bildet over ser du hovedbygningen til Kingston University. I Kingston finner du Kingston University, Kingston College, 34 primary schools, 10 secondary schools og noen privat skoler. Så det er nok av skole muligheter her!

Kingston University (skolen der jeg skal gå), har i seg selv ca 20.000 elever på bachelor og master nivåer. Universitetet ble grunnlagt i 1899, men fikk ikke status som universitet før i 1992.  

Det er flere forskjellige campuser på Kingston og det jeg skal studere ved heter "Penrhyn Road" og er hovedcampus. Penrhyn Road ligger nære byen og er den campusen jeg fikk omvisning på når jeg var i Kingston. Jeg syntes det var utrolig stilig der. Veldig nytt og fint, og alt så ordentlig ut. Virker også som de har veldig bra teknisk utstyr da datarommet var utstyrt med bare Apple PCer (!!)

Kingston har også seks "Halls of residence". Halls of residence er rom skolen leier ut til studenter. Det vanligste er at freshmens, de som begynner i 1.klasse bor i disse rommene. Jeg skal bo på "Seething Wells", som jeg har skrevet før. 

File:Kingston University coat of arms.jpg

Kingston University Coat of arms. 

Fargene til Kingston University er svart og blå. 

Det var litt mer sånn før-avreise-prat. Gleder meg veldig til å kunne skrive til dere live fra Kingston nå! he he. 

It's soon time to have some fun.
YOUR BOOKING IS COMPLETED.

Gleder meg masse nå som dere sikkert har skjønt. Nå har jeg i hvert fall noe å smile av mens jeg jobber i dag. Er også mange andre events annet enn de vi har booket, som fester vær dag og masse annet gøy. Fant vell litt ut at det er greit å ikke over-booke seg også. Vi må jo få handlet inn alt det nødvendige (ooog shoppet litt) de første dagene.

Men disse eventene har jeg booket:

Walking tours of central London

If you can't wait to go into central London, but don't know where to start, sign up for one of our guided walking tours and we'll take you to some of London's most famous sights. You will meet other students and get to know the city. The tour will end with a free drink in a traditional British pub. 

 • When:Friday 16 September, 1.00pm?4.00pm and Saturday 17 September 3.00pm?6.00pm
 • Where:Central London (a meeting point will be confirmed when your payment has been received)
 • Cost:£8 (non-refundable) ? please note that tickets will not be sold on the day

 

Mamma Mia theatre evening

Mamma Mia is a famous West End musical. It's a love story that brings the legendary songs of ABBA to life in a feel-good musical that will make you laugh, cry, jump around and sing along! If you liked the film, you'll love the show.

 • When:Monday 19 September, 7.30pm?10.30pm
 • Where:Central London (a meeting point will be confirmed when your payment has been received)
 • Cost:£25 (non-refundable). Please note that tickets will not be sold on the day.

 

Freshers' Ball

The Freshers' Ball is the biggest student party of the year! Over 1,500 new students ('freshers') attend. This year's ball will feature a silent disco and DJ, as well as other attractions.

 • When: Friday 23 September, 8.00pm?late
 • Where: Marquee outside Penrhyn Road campus
 • How much: £15
 • What to wear: Smart casual (no denim jeans)
 • How to book: Tickets can be purchased at the International Welcome Centre, when the Students' Union is there or online at www.kusu.co.uk.Photo frenzy event

Join us for an adventure in central London! In teams, you'll get a list of clues that will lead you to famous London sights. The aim is for your team to race to the sights and take fun, original pictures of them. There will be prizes for the teams with the most correct answers and the best pictures. This is an exciting opportunity for you to find your way around London, make friends and learn about the city! The race is followed by prize giving and meal at Tiger Tiger (a popular London venue).

 • When:Sunday 25 September, 12noon?6.00pm
 • Where:Central London; a meeting point will be confirmed when your payment has been received
 • Cost: £8 (non refundable). Please note that tickets will not be sold on the day.

 

Old Fashion Love Part IISammen med skjørtet jeg fant hos bestemor fant jeg også denne dressjakken. Den er veldig klassisk og har et kjempe fint snitt. Absolutt noe jeg kan bruke! Det er det jeg liker best med gamle klær, det at de kan mikses med noe nytt og samtidig beholde den klassiske feelingen. 

I dag skal jeg og Julie mest sannsynlig booke events for freshmenn week på Kingston. Gleder meg! Nå er det bare 4 uker igjen til avreise. Jeg gleder meg så mye at jeg nesten har blitt litt halvsprø. Våkner om natten og tenker at jeg må pakke. Pulsen stiger og hjertet banker, før jeg plutselig innser at jeg må vente litt til... Livet er hardt... Dagene går sakte. 

Just put my hero up on stage.Kurt Nilsen, øl og 4000 mennesker = stemning! Hadde en sykt bra kveld! 

Old Fashion Love.Fant dette skjørtet og et par andre ting i klesskapet til bestemor i går. 

Let's make it ten

// Ny jumpsuit fra Paprika. Bestilt på Nelly.com // 

Hadde en veldig morsom kveld i går! Du vet når du sitter hjemme og lurer på om det faktisk er verdt å gå ut og ikke klarer helt å bestemme deg? Jeg hadde det litt sånn i går før jeg gikk ut. Det endte som sagt med at jeg gikk ut og det angrer jeg ikke på. Er jo Kraftfetivalen i Askim nå og jeg vet ikke helt hva som skjer med guttene, men noe sier meg at de blir mer generøse og har penger å spandere bort. I hvert fall satte det seg to gutter sammen med meg og Mia og de endte opp med å spandere øl på oss hele kvelden. Og ikke bare en om gangen, neida, let's make it ten

Musikken var så som så og selskapet noe sprøtt - men det ble en bra kveld! Gleder meg til Kurt Nilsen går på scenen i kveld - det er musikken sin det! 

Jeg må fortelle dere noe annet sprøtt også. På Facebook i stad fikk jeg en liten påminnelse da det sto på siden: "On this day in 2009": 

Camilla Fredstad Huusereiser faktisk til USA i morgen !!! :) Sprøtt! Følg meg på http://www.mywonderwall.blogg.no/

Somewhere along the way


// Sko - Eurosko, jakke - zara, kjole og veske - H&M //

Converse it.

Converse All Star retro looking bag. Ebay love.

Perfekt som håndbagasje til London!

Picture perfect.

 Jeg begynner å bli syk, men nekter for det. Derfor ser jeg på fine bilder og spiser sjokolade i stedet. 

Har vært barnevakt for verdens søteste gutter de siste dagene. Anniken har vært sammen med oss og det har vært super koselig. Nesten som gamledager da vi bodde i fossen hele tiden. I dag lagde vi super frokost på amerikansk vis med syrup og pannekaker. Etterpå var vi så mette at vi rulla. 

The Indian way of life.

Hadde det fint i går og solen skinner i dag. Kjenner jeg trenger en kaffekopp, men ellers smiler livet. Snart kommer Anniken og leker med meg, Elliot og Albert. Akkurat nå er det hagesalg hos naboen! 

Ha en fin dag :-)

@ work

Laaaaang jobbdag...

Today the rain puts a smile on my face.

 

Jeg er glad for at det regner i dag! Det betyr kanskje litt mer å gjøre på jobben. Er lei av stille sommerdager hvor folk heller er ute å griller. Jeg skjønner dem godt jeg, men det er koselig med litt å gjøre for oss som må være inne og jobbe også. 

Enjoy your sunday!

As the days go by.

Ok - så i går begynte jeg faktisk å pakke. Eller, jeg tok frem kofferten, la oppi noen små ting, begynte å brette klær, legge dem ned i kofferten før jeg stoppet og tenkte "herregud, du er syk i hodet som begynner å pakke alt nå!". Majda, du har så rett (selv om du hørtes ut som mamma), "Hvorfor skal du legge ned alle klærne dine nå? Da har du jo ikke noe å ha på deg den siste måneden du skal være hjemme". Det er jo faktisk sant så med et høyt sukk ble kofferten satt bort igjen. Gud som jeg gleder meg til å pakke! Gud som jeg gleder meg til å dra! 

Gleder meg til å pakke ned den fine, nye vesken min fra H&M! 

 

Fant forresten en ny blogg i dag som jeg skal begynne å følge på bloglovin. Jenta heter Ida Hultgren, er 21 år og studerer på Kingston University (der jeg skal gå). Hun har en veldig fin blogg, tar bra bilder, har kul stil OG tipser bra om London ting som hvor du bør spise, shoppe etc. 

http://idahultgren.blogg.no/Aloha!
I am Camilla, a 19-year-old Norwegian girl living in London. I study at Kingston University where I learn how to write like a journalist and think like a politician. This blog is my London life in pictures, my passion for fashion spot and the place where I write. . bloglovin bloglovin Romwe - The Latest Street Fashion

arkiv


November 2011
Oktober 2011
September 2011
August 2011
Juli 2011
Juni 2011
Mai 2011
April 2011
Mars 2011
Desember 2010
September 2010
August 2010

kategorier


Blogg
Books
Clothes
Everyday life
I recommend
Inspiration
Kingston Life
LONDON!
New in
Outfit
Pictures
Random
Things-to-do
Travelling
USA
Write

favoritterdesignet er laget av:


Caroline Maria

TIL TOPPEN AV BLOGGEN
hits