One day is not enough. Let's make it two.

Svart lang kjole fra Cubus. (Salg!!!) 

Har hatt en veldig bra helg. Det er sommer og jeg nyter det. Blir litt dårlig blogging, men det tar seg opp til høsten og når jeg flytter til London 13.September. Stay tuned. 


47 days.

Det er 47 dager igjen til jeg drar !! Gleder meg.

I dag har jeg sendt inn bekreftelse på rommet og betalt depositum, så da er det i orden. 

Jeg gleder meg til helgen. I morgen blir det kos i Oslo på dagen og så blir det middag og grillfest på kvelden. Lørdag blir det personalfest og masse alkohol. Kjenner det blir deilig nå, hi hi. 

What's your room number?Sommer favoritter.

 

VET DERE HVA?? I DAG FIKK JEG ROM!!

Begynte meg at jeg fikk en facebook melding av Julie hvor det sto "JEG HAR FÅTT ROM :DD Har du??". Jeg ble kjempe spent og åpnet e-mailen min med en gang. Og ja da, der var det! En e-mail med navnet "Housing notification". Jeg har fått rom i Seething Wells, og det beste er, det er den samme bygningen som Julie skal bo i. Da er vi i hvert fall ikke langt unna hverandre.

 Seething Wells

 

Her er noen bilder jeg fant av Seething Wells. 

Så deilig å vite at det er i orden. I morgen må jeg fylle ut og sende inn skjemaene. De må være inne før 31/7 for at jeg skal få rommet. Snakk om å gi folk god tid.....
Feiret litt med kake :) 

Wednesday updateDet skjer veldig lite om dagen. Jeg jobber hele tiden og ellers sover og spiser jeg. Det er en ensformig hverdag egentlig.. Jeg gleder meg bare til å dra, og det er nettop derfor jeg jobber så mye, for å ha råd til å kose meg masse når den tid kommer. 

Denne uka flytter jeg inn sammen med kusina mi i huset til tante mens de er i Spania. Huset er utrolig fint og vi har både jacuzzi og walk-in-closet her. Det blir nok mye bading og vin, og det er koselig! 

All it takes is to reach a little higherJeg føler ikke for å skrive noen ting og heller ikke for å blogge. Det virker liksom så meningsløst og jeg får nesten dårlig samvittighet for å gjøre det. Livet går jo videre, men merke jeg trenger noen dager til.

Ville bare dele dette syke, syke utsagnet med dere fra det 1500 siders manifestet til den syke, syke mannen som står bak disse terrorhandlingen. Utsagnet viser virkelig hvor mye galt et menneske kan få seg selv til å tro, og hvor lette vi egentlig er å overbevise om noen prøver hardt nok. 

Dette utraget er hentet fra det 1500-siders lange manifestet til terror siktede:

"The PCCTS, Knights Templar will allow all Western European regimes to capitulate to our
demands and we are hereby giving them a deadline which is January 1st, 2020. We will
not initiate any nuclear power plant attacks until the deadline has passed (we will instead
focus on non-nuclear attacks until then). However, if the Western European
multiculturalist regimes do not fully implement our demands - stop the European
genocide, deport all Muslims from Europe and ban multiculturalism as an anti-European
hate ideology - by this date, we are committed to effectuate ALL necessary measures in
order to stop them from annihilating everything European (see complete overview of
demands in another chapter). This decision is not mine to make but must be decided by
future Justiciar Knight Commanders based on several factors"

En annen ting jeg har tenkt mye på etter angrepene er det at vi så lett snur oss mot en folkegruppe når slike terrorhandlinger skjer og ofte utelater sjansen for at det kan være noen andre. Det gjør så vondt å vite at selv om terrorister som Al-Qaida gjør uvattelig vonde ting mot andre mennesker, så er de ikke de eneste. Mennesker er like over alt, ingen er verre enn andre. Mannen som drepte ungdommene på Utøya var en nordmann, en nabo, en venn og en vanlig mann på gata. Alikevell, en terrorist på linje med alle andre terrorister. Det gjør så vondt å vite at verden er et så usikkert sted og at uansett hvor du kommer fra så er du ikke trygg. 

Jeg tror at det eneste vi kan gjøre er å åpne øynene våre og innse at det faktisk ikke har så mye å si hvilke gud man tror på, hvilke hudfarge man har eller hvilke politisk parti man stemmer på. Vi er mennesker alle sammen og om vi kan lære og være litt mer tolerante ovenfor hverandre så tror jeg ting hadde blitt mye lettere. Det handler om å ikke være så skeptisk. Så redd for ting som er annereldes. I dag dreper denne frykten alt for mange mennesker. 

Breathless.

Som hele resten av Norge er jeg i sjokk. Jeg kommer nok aldri til å glemme øyeblikket da jeg fikk vite at det hadde gått av en bombe i Oslo sentrum. Jeg kommer alltid til å huske hvordan telefonen ringte og veninnen min svarte, hun snakket, lo og så.. har du hørt det? Hun ble hvit i ansiktet. Jeg ble redd. Hun sa at det hadde smelt en bombe i Oslo sentrum, ved regjeringskvartalet. Folk lå strødd rundt. De var skadet. Hadde glass over alt. Mennesker var døde. Jeg ble kald som is og kunne ikke tro det. Jeg var på jobb og kunne ikke bevege meg. Måtte fortelle det til de andre. Ingen trodde det, ingen skjønte det. Terrorbombe i Oslo? Det er helt sykt. 

Vi oppdaterte VG.no mens vi serverte mat. Prøvde å smile og fortsette som vanlig, men jeg må ærlig innrømme at jeg ikke var helt til stedet med det jeg drev med. Så kom nyheten om skytingene på Utøya. Det tok en stund før jeg skjønte sammenhengen. Skjønte det grusomme som skjedde bare en time unna der jeg sto og serverte mat. Sjokk.Sinne.
Og samtidig hadde jeg vanskelig for å tro det. 

Først var alt jeg kunne føle forvirring og sinne, men da jeg kom hjem og begynte å lese blogger hvor mennesker som hadde mistet sine kjære hadde kommentert kom tårene. Jeg leste om ei jente som hadde mistet pappaen sin bare 15 år gammel. "Vi skulle reise til Roma på mandag, det var hans bursdagsgave til meg. Nå får jeg aldri sett pappaen min igjen". Jeg gråt som et barn. Kjente sorgen til denne ene jenta. Tenk om det hadde vært pappaen min? Hele natten drømte jeg om bomber og ville menn med automatvåpen.

Sjokk igjen. Lammende. 80 mennesker? Du sover til 10 og våkner til 80. Jeg trodde først at marerittet mitt ikke var over og jeg fortsatt drømte. Jeg så Erna Solberg gråte på TV. Jeg gråt litt mer jeg også, bare fordi jeg ikke klarer å ha vondt i magen.

Jobbet hele dagen og alt folk snakket om i butikker og på restauranter er det som har skjedd. Klumpen i magen blir ikke borte. Vi lever i en syk verden full av syke mennesker. Det er bare å innse det, noe har gått alvorlig galt. Det skremmer meg sånn og jeg kan ikke begripe hva som har gått galt i hodet til mennesker som kan skyte 80 ungdommer som gråter, løper og er reddere enn de noen gang har vært, og det, uten å blunke? 80 liv. 80 mennesker. Det er en syk, syk verden vi lever i. Det er ingen ting annet å si.

Jeg gråt litt mer nå etter å ha lest dette innlegget: http://prableen.origo.no/-/bulletin/show/672218_helvete-paa-utoeya?ref=mst.

Verdt å lese. 

Late night talking

Det føles rart å skrive bloggen på engelsk. Det føles som om den egentlig ikke er engelsk, som om jeg gjør noe galt mot den når jeg skriver på engelsk. Egentlig så tror jeg det er fordi at hodet mitt fungerer på norsk nå og derfor er det letter og skrive det jeg tenker på norsk. Jeg husker når jeg var i USA og jeg tenkte på engelsk - da var det helt umulig å sette ord på tankene på norsk. 
Egentlig så syntes jeg det er veldig spennende at ut i fra hvilke språk man snakker/hører hele tiden bestemmer hjernen hvilke språk tankene, og drømmene også, skal være på. Jeg husker at jeg til og med drømte på engelsk i USA. Jeg drømte om mamma på engelsk, at hun snakket engelsk, og det skjer ikke hver dag,
Det er gøy hvordan alt sånn fungere. Jeg kommer nok sikkert til å blogge på engelsk fremover, men for øyeblikket blir det nok en blanding. Rett og slett fordi hodet mitt fortsatt er i Norge, men lengter etter England.  

Good Morning

My mom made this yummy chicken salad before she left today. I am sitting here enjoying it at the moment waiting for my friend to come over. We are going to make cupcakes for our boss because it is his birthday today! I am telling you, he does not regret that he hired us, he he. London by me.

Some pictures I took last time I went to London. 

I love this city and can't wait to move here. 

7 weeks left....

Everything always has to come to an end.

Jeg kom nettop hjem fra kino. Jeg og Cecilie så Harry Potter og som vanlig er jeg blown away, Det er som om jeg blir litt magisk selv mens jeg sitter og ser på det fordi jeg lever meg helt inn i det. Det er min verden. Hallo, jeg vokste jo opp med disse menneskene! Jeg satt jo utenfor huset å ventet på postmannen hver gang jeg viste at dagen var der og min forhåndsbestilte bok kom hjem til meg. Jeg slukte den ene etter den andre. Først på engelsk, for de kom først, og så på norsk. Jeg kan Harry Potter på to språk. Kall meg gjerne nerd, men sånn er det bare. En liten skjult lidenskap har vi alle lov til å ha, og vell, Harry Potter er vell min. Jeg er så fasinert av det, trollbundet, forhekset.

Men nå er det hele over. Slutt. The End. Det er veldig rart, men bøkene står fortsatt på sin helt egen bokhylle og vil nok bli lest igjen flere ganger.Fantastisk bra var det, all ære til J.K Rowling for det! Jeg bøyer meg i støvet.

Bring it on.


Heels - Nelly.com 


Think Pink.

Kjøper ikke ofte noe rosa, men jeg likte denne rosa skjorta fra Vila. 

Follow me:    bloglovin    

catching up on me.


  

Jeg våknet i dag og trdde at stranda var rett utenfor vinduet mitt. Jeg våknet og trodde at solen skinte. Jeg ramlet ut av senga og skjønte at det gjorde den ikke. Det var ikke noe strand utenfor vinduet mitt heller, bare tunge, grå skyer. Hverdagen er her igjen. Great. 

Where did my summer go?Hjemme i Norge. Det er kaldt... 

I've got some news for you.

Kom nettop hjem til verdens kuleste brev (you've recived an UNCONDITIONAL OFFER FROM KINGSTON UNIVERSITY!!!! London baby!!!) og verdens enda litt kulere e-mail hvor det står om alle de kule tingene som skal skje de første ukene i London. 

Just look here: 

In addition to our Essential Welcome and Orientation Day, we schedule a number of fun social events to help you explore your new environment and make new friends.

You can buy tickets for these events online (see belowt) or in our International Welcome Centre when you arrive in Kingston. Please see below for full details of events that will be running in September 2011:

 

Litt mer info om noen av eventene:

 

Roller disco

If you want to do something fun and different, come to our roller-skating disco night! It is one of the most fun nights out in London, complete with a 1970s theme. So, whether you're a professional skater or a beginner, dress up and join us for an unforgettable night!

 • When: Friday 16 September, 8.00pm?late
 • Where: The Renaissance Rooms, Vauxhall. For directions and further information, visit www.renaissancerooms.co.uk.
 • Cost: £10 before 10.00pm with your Kingston University ID card
 • How to book: We won't be selling tickets for this event, so just turn up on the night!
 • What to wear: Roller disco is all about having fun and expressing yourself, so wear whatever you like, but make it fun!
 • What to bring: Roller skates will be provided, but remember to bring your own socks, as well as spending money, your Kingston University ID card (to prove you are a student) and your passport (if you wish to buy alcohol)

Sunday lunch

Join us for a traditional roast at a local pub. This delicious meal usually consists of roast meat with gravy, roast potatoes and vegetables (vegetarian options available). A dessert and a drink (alcoholic or non-alcoholic) are also included.

 • When:Sunday 18 September, 12.30pm?3.00pm
 • Where:Kingston town centre (a meeting point will be confirmed when your payment has been received)
 • Cost:£8.50 (non-refundable). Please note that tickets will not be sold on the day.

 

Freshers? Week parties

During Freshers' Week, the Students' Union organise themed parties. For more information, go to www.kusu.co.uk.

 • When:Every night from 19?22 September, 7.30pm?late
 • Where:All Students' Union bars*
 • What to wear:Casual clothes
 • What to bring: Spending money

  *There are Students' Union bars at Penrhyn Road (The Space), Knights Park (Bar Zen) and Kingston Hill (Hannafords)

Freshers' Ball

The Freshers' Ball is the biggest student party of the year! Over 1,500 new students ('freshers') attend. This year's ball will feature a silent disco and DJ, as well as other attractions.

 • When: Friday 23 September, 8.00pm?late
 • Where: Marquee outside Penrhyn Road campus
 • How much: £15
 • What to wear: Smart casual (no denim jeans)
 • How to book: Tickets can be purchased at the International Welcome Centre, when the Students' Union is there or online at www.kusu.co.uk.Ser det ikke utrolig kult ut? Jeg sitter i hvert fall her og hopper av spenning. Sunday lunch får meg til å tenke på de fine bankettene som Serena og Blair (gossip girl, litt hekta...) er på og Freshmen Ball får meg til å tenke på de fancy ballene og de fine kjolene. Jeg vet at det ikke blit akkurat sånn, men jeg vet at uansett hvordan det blir så kommer det til å bli kjempe bra! Jeg gleder meg sånn, og det er en så herlig følelse.

 

By GreeceDa var ferien over, kofferten står halveis pakket og vi er på vei hjem. Det har vært en deilig ferie, men nå er jeg veldig klar for å komme hjem selv om de betyr tilbake til jobb og hverdag. Gleder meg aller mest ti å sove i min egen seng, ingen ting slår det.

Har forresten tenkt til å begynne å skrive denne bloggen på engelsk etter hvert. Har jo en del utenlandske venner som jeg ble kjent med i USA som har spurt meg om det flere ganger og snart skal jeg jo tross alt bo i et engelskspråklig land. I hope you don't mind? 

Drinks up.


Favoritt fra Lindex.

Litt iphone bilder fra kveldens begiveheter. Først god tapas mat og så drinks (bildene er i litt feil rekkefølge). Sier kanskje sitt at jeg sitter å blogger nå, så jeg avslutter. Vinen venter! God natt.


London Calling

Hva-Hvem-Hvor-Når ?

Tenkte jeg skulle skrive og fortelle litt om hva jeg faktisk skal i London til høsten.

Det hele begynte i november i fjor. Jeg aner ikke hvor ideen kom fra, det føltes som om det kom fra himmelen og traff meg i hodet, for plutselig tenkte jeg at "hey, jeg skal ikke bare reise til London og studere der da?". Jeg er en sånn person som alltid må ha en plan på hva som skal skje og jeg begynte å bli små rar av og ikke vite hva jeg skulle gjøre de neste årene. Jeg gjorde litt research angående London og fant ut at jeg ville søke gjennom organisasjonene "Across the pond"

Across the pond

Across the pond er en organisasjon som hjelper ungdommer over hele verden med å søke studier i Storbritannia. I hovedsak er det du som må stå ansvarlig for søknaden din, men det hjelper deg med veiledning. Du søker gjennom en side som heter UCAS - den offisielle opptakssiden for studier i Storbritannia - og Across the pond hjelper deg med informasjon om hva du trenger til søknaden, hvor ting skal lastes opp osv. Andre ting organisasjonen hjelper deg med er alt som har med penger å gjøre. Hvor mye ting kommer til å koste, hvor det er mest økonomisk og bo osv. Dessuten har du en fast kontaktperson som du kan henvende deg til med alle spørsmål.

5.August skal jeg forresten også på pizza kveld i Oslo og møte mange av de andre studentene som skal studere på Kingston til neste år!

Kingston University

Kingston er da universitetet jeg har valgt å takke ja til. Når du søker gjennom UCAS kan du legge til fem universiteter på listen din over skoler du kunne tenke deg å gå på og så trenger du ikke å bestemme deg før ute i Juli (slik at du samtidig kan søke i Norge uten å måtte bestemme deg før opptaket her hjemme er klart). Jeg hadde allerede bestemte meg for London og valgte fem skoler i området rundt. Samtidig som jeg er en person som liker planer liker jeg også at planen er helt klar og at jeg er helt sikker på hvor jeg skal. Jeg bestemte meg tidlig for at jeg måtte reise til London og besøke skolene slik at jeg selv kunne se hvilke skole jeg ville gå på. Jeg og pappa reiste til London i April og besøkte Kingston og Roehampton, de to skolene som var mine favoritter.

Etter besøket i Kingston var jeg helt bestemt på at det var ditt jeg ville. Det var mer min skole, min atmosfære og det passet bedre inn i det bildet jeg hadde sett for meg enn Roehampton. Byen Kingston var også utrolig koselig og ligger bare 20 min med tog unna London sentrum.


Hvor skal jeg bo?

Første året skal jeg bo på doorms (dere har sikker hørt om det), altså rom på skolen. Skolen har jo en del rom til disposisjon og det er vanlig at freshmens bor der. Det er en grei måte å bli kjent med folk på fordi du har eget rom og bad (takk Gud!) mens du samtidig deler kjøkken og stue med fire-fem andre. Tror nok ikke jeg blir boende der for alltid, men det er en bra begynnelse.

Hva skal jeg studere?

Graden min heter noe så fancy som: "Journalism with International Relations"

London

Det jeg gleder meg nesten mest til er å bo så nærme en av verdens kuleste byer! Jeg er veldig fan av London og syntes det er en døds kul by! Blir så gøy å utforske mer av den!

Bare spør om dere lurer på noe

Come walk with meJeg fant en butikk her nede som jeg likte veldig godt. Ironisk nok heter den "Fullah Suggah" noe som jeg oversatte til full of sugar = full av sukker. Der inne var alt i fine farger, mønstre og stoffer. Det som var så fint var at det var små skatter gjemt innimellom alle fargerike tingene som skrek etter oppmerksomhet. Butikken for skattejakt, helt klart. Fant to perfekt heklette topper der. En hvit og en svart. I'll show you. 

Where the sun always shines

// Kjole - Forever 21, Sko - H&M, Belte - Urban Outfitters//

Last night out

Angret med en gang jeg gikk ut døra på at jeg hadde tatt på meg disse skoene. Jeg elsker dem av hele mitt hjerte, men kjærlighet gjør vondt. Jeg hadde vondt i den ene tåen på den ene foten hele kvelden og grekerne så på meg som om de aldri hadde sett et par bein før. For all del, jeg liker oppmerksomhet, men av og til blir det litt mye av det gode. Det er liksom noe annet med bein her enn det er i Norge. Jeg måtte hente en ekstra stol mens vi satt på Starbucks og mannen jeg spurte sa "take it, and take me too if you want to". Unnskyld meg, hva er det med dem? Forventer de at jeg bare skal hoppe på dem når de sier sånn? Hallo! Velkommen til sivilisasjonen, la meg fortelle dere noe, det er ikke helt sånn det fungerer.
Vi lette etter en koselig restaurant å spise på og fant en til slutt etter å ha gått gjennom et mylder av trange bakgater. Er litt av sjarmen det da, gater som er så trange at man nesten må gå på langs. Vi fikk god mat, god service osv osv. Likevell, ingen ting slår favoritt restauranten - nemlig en italiensk restaurant som serverer verdens beste asparges og hvitløksbrød! Ha ha, dere har vell hørt om planking? Vell, ingen ferie uten! Charlotte måtte planke på en hestevogn mitt i byen. Vi måtte betale mannen 5 euro for å få låne plassen hans. Stakkar, han skjønte ikke hvorfor hun skulle ligge sånn utover å ta bilde. Hadde det ikke vært finere om vi satt pent ved siden av hverandre og smilte til kameraet? Turister altså...

I DON'T NEED YOU TO MAKE MY SKIES LOOK BLUE


// Topp - SUGAHFREE, Skjorts - Levis 501, Armbånd - marked, Iphone case - berskha, Sko - new look //

Just like the Indians used to wear.// Sko fra Pull and Bear //

Ser for meg at indianerne brukte sånn... Jeg elsker dem. 

GREECE PART 2

When in Greece...


Går i lette sommerklær døgnet rundt og kjenner fortsatt varmen som koker. Jeg nyter varmen jeg, og tenker i mitt stille sinn at disse to ukene blir sommeren jeg får i år. Hjemme er det verken kokende varmt eller stabilt vær med sol og skyfri himmel - hallo, det er Norge vi snakker om her. Dessuten venter fulle uker med jobbing på meg.

Så hva gjør vi egentlig her nede når det er så varmt?

Dagene går til å sole oss, se på gossip girl, spise mat, spise is, gå på byen, drikke litt for mye og bli syk og så hele regla om igjen. Vi har også vært flinke til å trene. Jeg har svømt masse og løpt en del også helt til et par hunder begynte å følge etter oss og tygge på oss hver gang vi gikk ut døra. Er ikke så deilig å løpe rundt med en hund hengende etter mens den biter deg i beina. Jeg for min del fant ut at det er tryggere i bassenget....

Vi har shoppa litt også. Her om dagen tok jeg og Madeleine med oss Sunniva og Charlotte ned til byen hvor vi fant Zara, Berskha, Pull and Bear og Stradivarius. Fikk handler litt og jeg fant verdens kuleste sandaler (coming right up!) og litt andre småting. Var for det meste salg! Annet enn de butikkene er det nesten bare vanlige turist butikker her.På kveldene er det god mat, vin og is som står på menyen. Er koselig å bare rusle rundt i byen å glane på folk også. Er helt sykt mye nordmenn her! Herregud, jeg blir flau over at vi er så flokkdyr. 

Uansett, det er herlig med ferie! 

SIMPLE// Skjorts - Levis, solbriller - Ray Ban, topp - Berska //

GREECE PART 1


Herlig med streikende Grekere.... nettet kom i dag! Men, bedre seint enn aldri. For å være ærlig har det vært deilig med data-fri, selv om jeg har stresset verre med ting jeg ikke har fått gjort klart til England.

Allikevel, ferie er deilig. Skriver mer seinere - nå skal vi lage taco. Vi fikk valget mellom å lage mat og rydde av maten. Gjett hva vi valgte! 

See you in Greece!


// Badedrakt - H&M, skjorts - Top shop, jakke - H&M //
Her startet jeg kvelden før jeg fikk søte jenter på besøk :)
Så dro vi og besøkte denne jenta (hun til høyre), som hadde grillfest for sin veninne fra Amerika. Det var veldig koselig! Rart og høre noen snakke amerikansk igjen! 

Jeg hadde det veldig koselig i går. Jeg har ikke tid til å skrive så mye nå, men jeg hadde det veldig fint.
Det trenger ikke skrives ned, utdypes og forklares for å være sant :) 

Nå drar jeg! Og for dere som lurer - jeg skal til HELLAS! 

VACCATION SOUNDS LIKE A GOOD THING TO ME.

//Kjole - Kappahl// - en av mine sommerfavoritter fra en butikk jeg nesten aldri handler på. Snakk om flaks!


Jeg er klar for ferie, selv om det fortsatt svir litt med tanken på alle de pengene jeg kunne tjent på to uker hjemme. Jeg har blitt litt sånn, litt kapitalist. LItt oppsatt på å tjene penger og alltid ha penger (selv om jeg fortsatt har den uvanen og bruke litt for mye penger også). Det er deilig med penger, det er en slags trygghet ved det. Jeg har vell konkludert med at jeg må få meg en jobb i England til året, helst på en restaurant. 

Ferie da, vi snakker en dag og noen timer til sol, varme, strand og massasje. Det høres absolutt ikke feil ut. Det skal vistnok være nett på huset, så da blir det jo litt blogging derfra!

I dag skal jeg og mamma til ski og handle inn siste til ferien. Jeg for min del skal kjøpe bøker. Bøker er det beste jeg vet med ferien! Skal vise dere hvem jeg skal ta med meg etterpå, også anbefaler jeg dem etterhvert som ferien går :) 


Aloha!
I am Camilla, a 19-year-old Norwegian girl living in London. I study at Kingston University where I learn how to write like a journalist and think like a politician. This blog is my London life in pictures, my passion for fashion spot and the place where I write. . bloglovin bloglovin Romwe - The Latest Street Fashion

arkiv


November 2011
Oktober 2011
September 2011
August 2011
Juli 2011
Juni 2011
Mai 2011
April 2011
Mars 2011
Desember 2010
September 2010
August 2010

kategorier


Blogg
Books
Clothes
Everyday life
I recommend
Inspiration
Kingston Life
LONDON!
New in
Outfit
Pictures
Random
Things-to-do
Travelling
USA
Write

favoritterdesignet er laget av:


Caroline Maria

TIL TOPPEN AV BLOGGEN
hits