Pretty People and Pretty Things

Random Friday 

Picture show.

// Kjole og sko - nelly.com //

Jeg er i det kreative hjørnet om dagen. Alt jeg vil er å ta bilder og eksprimentere med lys og farge. Don't ask me why.

Forresten, nå er PLASSEN I LONDON PÅ KINGSTON UNIVERSITY MIN! Da blir det London, for sure :)

The happiest person on earth.
 

Jeg har hatt en så bra dag. Jeg har hatt sol, sommer og lunsj med min kjære bestemor. Det som har gjort meg mest glad i dag er at jeg har snakket med de jeg er glad i, gjort ting som jeg burde ha gjot for lenge siden, smilt til mennesker jeg kjenner og sendt e-mail til mine kjære i USA. 

En annen ting som gjør denne dagen bra er at ting begynner å falle på plass med skolen i England. I dag har jeg søkt rom, sendt inn vitnemålet og skrevet e-mailer om diverse. Jeg og Julie har bitt enige om hva slags rom vi skal søke og jeg HÅPER vi kommer sammen. I hvert fall i samme bygning... Uansett, alt ordner seg nå. Jeg har troen! Nå kan jeg ta ferie med god samvittighet. 

Why don't you just list the things that you have to do?I dag har jeg fri fra jobben men fortsatt, det er ting som må gjøres. Faktisk så mange ting at jeg i dag har en to-do liste for dagen. Det meste av de tingene som skal gjøres handler om London. Vitnemålet kom i posten i dag og det, sammen med passet, må scannes og sendes inn til Kingston så fort som mulig. Etter at vitnemålet er mottatt kan plassen min på skolen gjøres om fra et "conditional offer" (det vil si at plassen ikke er min før jeg kan bevise at jeg har så gode karakterer som jeg sier) til et "unconditional offer" (da er plassen min!). Etter at jeg er sikret plassen må jeg søke bolig og lån/stipend. Dette er heller ikke noe vits å gjøre før skoleplassen er ordentlig godkjent. Jeg må også melde meg på pizzakveld med de andre England studentene i August, fylle ut noen flere skjemaer osv. Det er i hvert fall deilig å ha en dag fri til å få gjort alt sammen på!

Er det noen der ute som vurderer England studier og vil vite mer om søknadsprosessen osv er det bare å si fra så kan jeg lage et litt mer utfyllende innlegg! Har kjøpt meg en ny almanakk som jeg har pyntet og fikset litt på. Er helt avhengig av å ha en sånn bok til å holde orden på ting. Denne er ekstra fin fordi den har en helt egen bok til notater. Der kan jeg skrive ned alle to-do listene mine ettersom jeg er helt rå på å glemme ting så lenge jeg ikke skriver dem ned.

Kjøp på libris for 199 kr. 


There is a time for everything

You know when you can't sleep at night and everything keeps spinning in your mind? That's how I feel right now.

Det blir sånn om sommeren. Sånn at jeg ikke klarer å sove når alle andre sover. Hallo? Hvorfor sove? Hjernen min og kroppen min jobber på høygir og overbeviser meg om at jeg ikke trenger å sove. Det er jo bare å være våken, det er vell ikke noe problem? 

Jeg føler for å skive. Skrive tusen ting som jeg og alle andre kan forstå, men ingen ting er forståelig. Jeg føler meg liten i en stor verden, stor i et lite rom med alt for få vegger. Hallo? Er det noen der? Det er en der da. Hun jenta, ja hun jenta i det hvite huset. Hun som går barbein og har på seg en kjole. Skal hun ut? Neppe. Aller helst vil hun ut da. Ut i den store verden. NÅ. Orker ikke vente lenger. Hjernene koker og beina kribler. Hvorfor kan jeg ikke dra nå? Vil bare løpe. Løpe fort og løpe langt. Løpe fra alle og ikke se tilbake. Men jenta vet, det er ikke sånn det fungerer. Du løper ikke bare når hjernen sier løp. Det kommer en tid for alt, sånn er det bare. Til syvende og sist handler alt om tid. Hvem fant opp begrepet tid? Hvem fant opp minuttene, timene og sekundene? Hvem bestemte at tiden noen ganger kunne gå så fryktelig, utrolig sakte? Det var vell han. Han som ingen vil vite av, men som alle egentlig tror på. Han som bare er overalt, uten at noen vet. Var det han som fant opp tiden? Jeg tenker på tiden som noe du ikke kan ta på eller føle på. Noe som bare er der og som alltid vil være der. Jeg vil skrive. Skrive om mennesker og ting som ikke finnes, men som er sanne, for meg. Jeg savner de dagene på skolen hvor skolen var kjedelig og jeg skrev. Jeg savner den mappa på dataen min som het "noveller" og hvor alle novellen het 1,2,3 fordi jeg ikke klarte og lage titler til dem. Jeg savner at læreren min fortalte meg at jeg burde skrive mer, publisere noe. Jeg sa alltid nei, hvem vil vell lese tullet mitt? Jeg savner den tiden. Den tiden som aldri skal komme tilbake.

Det er så mange ting jeg gjerne skulle skrevet her. Ting som jeg vil se svart på hvitt, men som det ikke finnes ord for. Jeg vil så gjerne skrike det ut, rope høyt, men det er bare å innse, noen ting gjør seg best i stilhet. Han er der og jeg er her. Sånn er det bare, mer eller mindre riktig, mer eller mindre feil, Ferien bringer minner og tanker på tolv måneder siden sist gang den var her som igjen bringer tankene til tiden. Tiden som går. Mye har skjedd på tolv månender selv om noen ting fortsatt er akkurat som de var. Tiden forandrer alt, men samtidig forandrer den ingen ting. Tiden kan gå men ting som har vært er der fortsatt. Det blir ikke bare borte, selv om vi noen ganger vil det. Det er som en karusell. Den starter et sted, tar deg med rundt mange svinger, ned lange bakker og opp like langt. Den får det til å kile i magen og bruse i alle bein i kroppen samtidig som du lurer på når du kommer til å dø av frykt. Men faktumet er, den ender alltid opp der den startet. Tiden er også sånn. Selv om den går kan den alltid ta deg tilbake til starten. Der det hele begynte. Du kan gjenleve det akkurat som det skulle vært akkurat nå.

Det er nettop dette som gjør tiden til det skumleste jeg vet om og det får meg til å lure på om det var sånn han hadde planlagt det.

Happiness comes with the little things// Kjole - forever21, briller - H&M, smykker - H&M //


Det er sommer og livet er herlig. Jeg kan gå til trening i t-skjorte, trene så svetten renner og så gå hjem igjen, uten å bli kald. Det er sommer for meg. Det å kunne gå ut, uten å måtte stresse med masse klær Trening anbefales også om sommere, det er så deilig og komme ut i varmen etter å ha trent. 

Sommer gjør meg glad fordi alt er så lett. beskymringsfritt og fint. Jeg kan gå fra jobb noen timer før fordi det er stille, jeg trenger jo ikke spare som en gal mer, det har jeg jo gjort. Jeg er så glad for at jeg har råd til å ta meg litt ferie i sommer fordi jeg har vært flink til å spare. Jeg er så glad for at jeg har muligheten til å nyte livet og ta alt helt med ro en liten stund til før jeg igjen drar ut i den store verden.

Slike små tanker gjør meg glad i dag. Og i morgen. Bare det at solen skinner, selv om det er en sky eller to, gjør meg glad. Det skal liksom ikke mer til.  

Monday morning.
// Topp - Urban Outfitters, sko - New look, shorts - Levis, smykker - H&M //

TRUE STORY.

Jeg må bare skrive det ned et sted før jeg sprekker. Jeg har vondt et sted jeg ikke viste jeg kunne ha vondt. Jeg tenker på USA. Jeg tenker på alle tingene som gikk så fryktelig galt, men som begynte så fint. Jeg tenker på den familien som egentlig skulle vært familien min og som passet meg perfekt. Den første. Jeg tenker på Kaden og Kyla. De to små som jeg var så glad i. Jeg tenker på Kyla som så på meg som sin storesøster allerede etter de første dagene og som delte alt med meg. Jeg tenker på hvordan hun gråt når jeg dro og ikke ville skjønne hvorfor jeg måtte flytte. Jeg tenker på det blikket som jeg ikke klarte å se på, men som jeg heller ikke kunne unngå. Øynene som søkte noe som aldri var der, men som bare var en drøm. 

Jeg tenker på hvor bra vi hadde det den første tiden. Hvor glad jeg var for å bo der jeg bodde. Jeg hadde det så trygt og godt, så morsomt og spennende. Det var familie - akkurat slik jeg hadde drømt om. Jeg husker at vi dro på besøk til familien hans som var indianere, eller "Native Americans" som det heter. Jeg husker hun advarte meg om at det luktet vondt i huset og var veldig rottete og skittent der. Jeg husker at jeg ble overrakset selv, det så jo helt forferdelig ut! Jeg følte meg uvel, hvorfor levde de sånn? 
Jeg glemte det fort. Hyggeligere mennesker har jeg aldri møtt. Det så kanskje ikke ut, men det var for glemt. De var så herlige. Så snille. De tok meg inn i familien med en gang. Vi spiste god mat, vi lo og vi spilte amerikansk fotball. De tullet med meg fordi jeg var utlending og jeg med dem fordi de var indianere. Jeg lærte om kulturen deres. Om levemåte - både på godt og vondt. De var så flotte. På sin helt egen måte.

Jeg husker turen som forandret alt og som jeg fortsatt ikke kan begripe. Jeg husker sjokket. De kalde fysningene som gikk nedover ryggen. Smerten som skar seg inn i brystet og lammet meg helt. Herregud! Hva har skjedd? Hva har jeg gjort? Hvordan kunne jeg ignorere dette? Aldri følt det sånn. Aldri hatt det sånn. Kaldsvette og kvalme. Hun gråt og sa hun forsto. Jeg sa jeg ikke forsto. Han bare gråt og så en annen vei.

Jeg husker da Kyla holdt meg i hånden og ikke ville at jeg skulle dra. Jeg husker at Kaden så på meg med store øyne. "Skal du ikke leke med oss mer Camilla?". Jeg husker at jeg sa jeg skulle komme tilbake, men samtidig tenkte jeg at det aldri kom til å bli det samme. Så dro jeg. Fra en familie som begynte så perfekt, men endte som et mareritt.

Alene i et fremmed land og uten en familie. En vond følelse i magen. Hvordan kunne det skje? For tøff til å gråte, for alene til å være tøff. En hard virkelighet, en samtale jeg aldri vil glemme og et par bedende øyne.  

Så bar det videre til familie nummer to. Og det, det er en helt annen historie....

That's what friends are for

Outfit bilder tatt sammen med en nydelig jente.

Liker at jentene mine er så herlige! Liker at vi møtes hele tiden og har våre rutiner på det meste.

"Lunsj i morgen klokken 2, det vanlige stedet?"

You bet!

Dublin
Ingen ting er som å dra på jentetur! 

Herregud, vi gjorde så mye på så kort tid! Vi var i Dublin i nøyaktig to hele dager. Disse to dagene innebar alt fra shopping, Irish breakfast, Temple Bar og mange, mange andre barer og nattklubber, amerikanere som spanderer drinker, bleke fjes på bussen, Hard Rock drinks og mye mye mer. Lenge siden jeg har hatt det så gøy og kost meg med så herlige folk. Er så deilig med jentene, det er liksom aldri noe tull, bare kos, og latter og snakk. 

Dublin kan absolutt anbefales. Ikke bare er byen utrolig koselig, den er også flott til shopping og uteliv. Akkurat det man trenger! Byen har helt klart sjarm med sin koselige irske aksent, kjekke, mørkhårede menn og ikke minst pub-kultur med irsk musikk og guiness. 
Men ikke tro at guiness er alt du får, neida, du får også fancy drinker på spennende utesteder og tequila i lange baner.

Shoppingen er også helt super! Alt ligger i nærheten av hverandre og Dublin har de fleste butikkene som du også kan finne i Oxford Street i London. Dessuten har Dublin Storbritannias eneste Forever21 butikk - og den er så stor at du kan gå deg vill. Vi brukte vell en fire timer der til sammen....

What to say?

Tilbake etter en uke med kos, Dublin-tur, herlige jenter, shopping og litt for mye tequila.'

Oppdaterer i morgen.To hit the ground and get back up. Again

 

Det føles som et slag, selv om ingen slo. Ikke fra den ene enden, den du kanskje forventet, men fra den andre. Knock down. Hit the ground. Hard. But.. No problem. I got up. Got hit again and got up. Again. 
Jeg så det kom før det traff. Viste det jo allerede.  

Står på beina, sjangler litt, men står. Ingen skal få meg til falle igjen. Jeg står stødigere nå, som et fjell. Det er bare å innbille seg at ingen slo, da går det fint. Det er jo ingen her. Ingen andre enn meg og det er sånn det skal være. Dessuten er vi alltid to, to som forstår. En som alltid vet, og en som sjangler, men står. Det er fint og ha en som alltid vet. Da spiller det ikke så mye rolle med alle de andre.

Hey Love II


// Sko - nelly, skjørt - Iniska, hatt- H&M, topp, Bik Bok//

Unnskyld for den orange hageslangen. Den bare var der.

Hatt en super dag med herlige jenter! Now - off to work! 


Hey Love.Beige Mandy, Nelly.com  349,-

 

Take some time to read

To bøker du må lese:

Harper Lee - "To kill a Mockingbird"

En av mine favoritter. Handler om to barn som vokste opp på 1930-tallet i sør statene i USA. Boka handler om hvor uskyldige barn er og hvordan rasediskriminering og hat for mennesker med en annen hudfarge blir sett fra et barns synspunkt. Boka er også utrolig fin fordi den viser hvordan segregering fungerte på denne tiden og hva mørkhudede mennesker måtte leve med hver dag. Selv om boka handler om et alvorlig tema så er den skrevet med humor og sett gjennom et barns øyne, nettop det som gjør den så bra. 

En bok du virkelig burde lese! En klassiker som fortsatt er like aktuell som da den ble skrevet. Tatiana de Rosnay - "Saras Nøkkel"

"Paris, 16. juli 1942. Sara er en ti år gammel jødisk jente som er tvunget til å låse inn lillebroren sin i et skap for å gjemme han for det franske politiet. Resten av familien blir arrestert. I 2002 kommer journalisten Julia Jarmond tilfeldigvis over historien om Sara og familien i forbindelse med at hun skal skrive en artikkel i anledning 60-årsmarkeringen av vichy-aksjonen. Oppdagelsen tvinger etter hvert Julia til å stille en rekke spørsmål ved sitt eget liv. "      (bokkilden.no)

Utrolig fin bok! Som sagt over så handler den om Sara som låser broren sin inne i et skap slik at han skal overleve. Problemet er bare at Sara tror hun skal få dra tilbake å redde broren, men det blir ikke så lett ettersom hun blir sendt til en konsentrasjonsleir. Boka beskriver Saras vanvittige kamp for å komme seg ut av fangeskap slik at hun kan reise tilbake til Paris og redde broren. 

Samtidig som vi får høre historien om Sara får vi også høre om Julia Jarmond som er journalist. Hun skal skrive en sak i avisen hun jobber for om den forferdelige dagen da så mange jøder i Paris ble ført til konsentrasjonsleir. Hun kommer over historien om Sara og ettehvert som hun kommer dypere ned i den oppdager hun at den også anngår henne selv. 

Anbefales på det varmeste!

ON THE COLORED SIDE OF LIFEI dag så jeg på en episode av Gossip Girl som ga meg frysninger. Han var i akkurat samme situasjon som meg og jeg KUNNE FØLE hvordan han hadde det. Crap altså.

I dag har jeg tenkt litt for mye på noe jeg ikke burde tenke på. Jeg var jo ferdig med det var jeg ikke?

I dag fikk jeg en 6er på eksamen, men lykkerusen har gått over. 

I dag begynner sommerferien og jeg vet at jeg kommer til å bruke mange, mange timer av den til å fable over ting sånn so,m jeg gjør nå. Sommeren får meg til å tenke alt for mye og gjøre alt for lite. Sunt? Neppe. 

CROSS THE FINISH LINE WITH MEAvsluttet 13 års skolegang med stil i dag. 6 på muntlig eksamen og en god følelse i magen. Jeg klarte det! Jeg holdt alt jeg lovet meg selv. Jeg kom inn på den skolen jeg ville inn på med de karakterene jeg ville ha. Jeg klarte det. Jeg trodde aldri jeg skulle si dette, men jeg er stolt av meg selv. Det er så deilig å sitte igjen med følelsen av å ha gitt alt og avsluttet med stil. Og så er det bare å takke Gud for god hukommelse og en skarp tunge. Jeg hadde flaks i dag. Flaks fordi det er få som kan vippe meg av pinnen - og sensor, han prøvde så godt han kunne, men han klarte det ikke han heller. 

Og det, det er jeg stolt av det. 

COLOR BLOCKING II
// toppene fra Cubus sammen med skjørt fra H&M //


COLOR BLOCKING

//CUBUS//

Nå har jeg brukt alt for mye tid på uviktige ting. Nå må jeg konsentrere meg... Men, det er så mye annet jeg heller vil gjøre. Så mye annet som må gjøres, kan gjøres, burde gjøres.... Konsentrasjonsevnen er på bunn. Flott altså...

 

Forresten Thea, Nike skoene er fra G-Sport :)

With or without you


// skjorte + body - Bik Bok , shorts + smykke - H&M //

SOSIOLOIGIEN DREPER MEG!

I - HAVE - TO - GET - OUT!

BECAUSE PINK IS THE THING
// Isadora - Jelly Kiss 54 lilliac tule //

How come we live in a rich country again?Sosiologi. 

Først gråt jeg fordi jeg kom opp i det faget jeg hater mest, men etter en liten stund gikk det bedre. Da jeg fikk oppgaven smilte jeg nesten. Fordeling av goder - velferdsstaten. Det er jo politikk! Det kan jeg jo! Nå sitter jeg her og vet ikke helt hvor jeg skal begynne. Irriterende nok har vi en flislegger på besøk i dag som dundrer i vei over hode mitt. Tror jeg drar til Oslo snart, setter meg på en cafe og jobber der. 

Hurra for eksamen! 

SATAN I GATAN II// Halsbånd - Indiska, skjorts - LEVIS, genser - Cubus, solbriller - H&M //

SATAN I GATANLondon baby!

This is what I am going to do in London: 

Watch and learn....

Party all night!

I år har jeg vært snill. Snill som en engel, eller et lamb om du vil. Jeg skal ha det gøy i London, kjempe gøy.  Jeg skal vite hvor alle de hippe stedene er og jeg skal ta dem med stil. Vi skal ha det gøy vi, det har jeg og Julie avtalt. 

 

Shopping og champange

Helt klart. Helt klart.

Enjoy the city for what it is worth. Nothing is like London. 

 

See all the places that I've already seen but still loves. 

Å, ja, det glemte jeg. Skal så klart studere litt også!

 

Unnskyld for den rare blandingen av norsk og engelsk - noen ting gjør seg bare bedre på Engelsk, right? Er så utrolig klar for å dra nå. Vil reise N-Å! Har ikke tid til å vente lenger. En helt ny verden venter på meg, et helt nytt eventyr. Jeg ser det for meg som i en drøm. Det kommer til å bli en drøm. Meg i London. The London girl! 

I am going to belong there. Trust me. 

 

Alle bildene er hentet fra : www.itsthea.com 

How's your weather like?

Unnskyld for den totalt random overskriften. Maker ingen sense i det hele tatt. Den er helt tom liksom - og på en måte passer den helt perfekt. Den betyr ingen ting, den bare er. Den er der, men er egentlig ganske tom og uviktig. Jeg føler meg sånn nå. Helt tom. I stedet for å ha fri og kose meg en hel lørdag har jeg jobbet. Jobbet i 9 timer og jobbet masse. Jeg har hatt så lyst til å ha mye å gjøre, og det fikk jeg. Løp hele tiden, men det gjorde ingen ting. Tiden gikk, hodet mitt var okkupert og det føltes helt perfekt. Det var mennesker over alt som jeg kunne snakke med, le med og tulle med. Ingen av dem kjenner meg - jeg kan jo være hvem jeg vil. Det er bare å face det - det er akkurat der jeg hører hjemme.

Ikke prøv deg på noe du ikke kan og som aldri går. Det har jeg lært. Hvorfor prøve når du vet at det går til helvette uansett? Sjanser er det nok av, men jeg har lært nå, nok en gang, at det er ikke noe vits i å ta dem. Hvorfor gidde å prøve når du alltid våkner med hodet i asfalten uansett? Jeg blir der jeg hører hjemme fra nå av og gjør det jeg kan. Alt annet får andre folk ta seg av. De som kan det, forstår det og får det til uten å ødelegge alt sammen, og seg selv i samme slengen. De som kan det er heldige de, men det gjelder ikke meg. Tomt som det er får jeg lære meg å være glad der jeg er. 

Alt annet kan rett og slett være det samme.... 

This is what grown-ups do!

      

// skjørt - H&M, topp, Gina Tricot, halsbånd - Indiska //


Vi skulle jo ut på byen etter avslutningen - så sminka var så klart med!

De herlige, fantastiske jentene jeg skal til Dublin med! Kaller dem bare Dublin-gjengen! De er best :)

 

Hadde en kjempe koselig avslutning av 13 års skolegang i går. Utrolig rart at det er over nå! Goodbye VGS, hello grown-up world! Er så utrolig klar for den store verden. Utrolig klar for å leve livet, ha det gøy og møte mange, mange nye mennesker. Samtidig vet jeg at de jeg har gått sammen med på videregående og de jeg har blitt kjent med der alltid kommer til å ha en spesiell plass i hjertet mitt. Kan ikke vente til vi skal ha reunion! He he. 

Samtidig som det er litt trist, er det utrolig deilig. Jeg er så klar for et nytt land, nye mennesker og nye utfordringer. Reiser med tomme hender, ingen forpliktelser. 

Før den tid er det vell muntlig eksamen. Må bare bite tennene sammen og gjøre det, I guess... 
Today - inspiration is my thing

ANGELICABLICK.SE 

No one inspires me more.

Pretty People and Pretty Things

Photobucket

Photobucket

 

Photobucket

Fashion Against Aids Jean Shorts From Hm, Vintage Backpack

 

When you feel like you did something right

// Skjorts + topp - H&M //

Noen ganger er det bare så sinnsykt deilig å være god. God på noe du vet du er god på. Det aller beste med å være god er når du får bekreftelse på at du er god. Hey - du er rå jo! Se her hva du har fått til! 

Jeg har gått med den følelsen på jobben de siste dagene. På søndag fikk vi de vanlige listene på mersalg for Peppes Norge. Det er mange som jobber i peppes og de sender ut topp 15 lister over forretter, dessert, dressing og stor brus hver måned. Jeg er alltid god - har høye prosenter på mersalg, men denne måneden var jeg helt rå! Ble nr.8 i Norge på å selge forretter. Nr.8 av alle de mange hundre servitørene som jobber i Peppes. Det er gøy det. Da føler jeg meg god.

Konkurranse innstinkt har jeg også, så nå skal jeg bli bedre. Nå skal jeg slå dem alle ned i støvlene. Bare vent! 

Dagens!

Denim me'Blue is the color. Blue it'all! 

// Sko - Converse, topp - Bik Bok, shorts + jakke - Levi/second hand //

All I do is smileJeg smiler fordi jeg er glad.

Jeg smiler fordi jeg har det bra.

Jeg aner ikke hva jeg skal skrive eller si. Skal jeg rope? Hviske? Skrive mye? Skrive lite? 

Det er ikke så mye å skrive. Jeg smiler. Fordi jeg er glad. 

....og det, det er bra. 

Did you know that angels wear white?


// Shorts - H&M, topp - Bik Bok //


Loving life.

Har det så bra om dagen. Så veldig, veldig bra.// Kjole - Lindex //

Skolen er så og si over nå og på onsdag hadde vi nesten fri hele dagen. Klasserommet vårt var opptatt og vi orket ikke lete etter et nytt, så da tok vi like godt fri. Sier litt om hvor slapt det er om dagen. Jeg og Majda dro derfor hjem og spiste kylling på terrassen, sola oss og satte på oss sommerkjoler!

Seinere på dagen møtte vi verdens søteste jenter på cafe. 

Ok - jeg må bare dele VERDENS VERSTE FLAUSE med dere! Det er ikke det at det bare er flaut, det er rett og slett helt grusomt. Jeg holdt på å drepe en baby - i hvert fall føltes det sånn. Jeg skulle gå ut fra bordet der vi satt og mens jeg rygget bakover med sekken på ryggen fikk jeg veltet en vase som datt ned i fanget på en dame som ammet en baby. HERREGUD. Jeg ble så redd. Hjerte mitt stoppet. Vasen var så nære på å treffe babyen i hodet! Heldigvis gikk det bra, selv om både jeg, babyen og mammaen var vettskremt. 

Tenk å gjøre noe så dumt......

Ja ja, uansett.

I går kveld var jeg ute med en herlig gjeng med folk. Vi fikk øl for 40 kr stykke og koste oss verre. Det var en fin kveld det. 

Pretty people and pretty thingsAloha!
I am Camilla, a 19-year-old Norwegian girl living in London. I study at Kingston University where I learn how to write like a journalist and think like a politician. This blog is my London life in pictures, my passion for fashion spot and the place where I write. . bloglovin bloglovin Romwe - The Latest Street Fashion

arkiv


November 2011
Oktober 2011
September 2011
August 2011
Juli 2011
Juni 2011
Mai 2011
April 2011
Mars 2011
Desember 2010
September 2010
August 2010

kategorier


Blogg
Books
Clothes
Everyday life
I recommend
Inspiration
Kingston Life
LONDON!
New in
Outfit
Pictures
Random
Things-to-do
Travelling
USA
Write

favoritterdesignet er laget av:


Caroline Maria

TIL TOPPEN AV BLOGGEN
hits