Stemning.Party på dusan i går!

Snart russ! :)

I've got sunshine

// Yellow jacket - second hand //

Ny lysegul jakke! Vanskelig å se fargen ordentlig her, men den er kjempe søt!

PåskemorgenJeg liker påsken. Det er rolig, butikkene er stengt og det er ikke stort annet å gjøre enn å ta livet med ro. Så langt har jeg jobbet litt, gått lang tur i skogen med brødrene mine, snakket om bøker og spist kveldsmat med en god venninne og nytt solen. 

Leser en bok som heter "The help" av Kathryn Stockett som er utrolig bra (skal skrive litt mer om den seinere) samtidig som jeg koser meg med nyeste utgave av magasinet "Innsikt" fra Aftenposten. Veldig bra blad som tar for seg nyheter og aktuelle temaer på en spennende og ny måte. 

Påsken er deilig. Det beste er egentlig å ha litt fri - fri til å sove, spise sjokolade og lese bøker. 

Jeg koser meg i påsken - gjør du? 

London Update

 
  Open back short - Top Shop,    Jeanse jacket - bestefars gamle

Da jeg liksom skulle sette meg ned å skrive litt på søndag hadde jeg så klart ikke nett. Dessuten skinner solen og det er så deilig å væe ute! 

LONDON: For øyeblikket skjer det ikke mye spennende. For å godta skoleplassen min på Kingston må jeg vente til ale universitetene jeg har søkt har svart på søknadene sine. Mangler bare Bristol, og de bruker fryktelig lang tid.... 

Noe dere lurer på anngående London? spør i vei!

Summer lookNy herlig sommertopp fra H&M - 249 kr

Herre. Plutselig var det lørdag! Hvor ble dagene av? Jeg aner ikke! Tider går så fort når det er sol og fint vær. Må jo bare nytes. 

I morgen skal jeg blogge litt ordentlig. Skrive litt om hva som skjer angående London og kanskje bli ferdig med USA innlegget (er jo lov å håpe...) 

Ha en fin lørdag!

Why don't you take a walk in the rain with me?

 

Ny shorts fra Conscious Collection - H&M

Det regner alltid når jeg skal til Oslo. Hver gang. Snakker vi flaks? Ja da. Men regn eller ikke regn, jeg har hatt en veldig bra dag. Begynte med at jeg tok det helt med ro, kjøpte meg et blad og tok toget inn. Vell fremme gikk jeg litt i butikker, lette etter noen småting og så på alle de rare menneskene. Sistnevnte er en av mine absolutte favoritt ting å gjøre - det å se på mennesker. Glo på alle de rare ansiktene som går forbi. Har du noen gang tenk over hvor mange forskjellige mennesker som finnes?

Etter å ha filosofert litt, shoppa litt og drukket litt kaffe tok jeg turen opp til Inch frisørsalong for å besøke min kjære venn Nikola. Årets lærling 2010 og helt rå - jeg er så stolt av han. Selv om han har kommet langt til å være så ung har han fortsatt beina godt plantet på jorda og vi hadde det like koselig som alltid. Han klippet meg, masserte meg og smørte meg inn med gode lukter. Jeg føler meg alltid som en Gud når jeg går derfra - det er herlig å bli skjemt bort!

Jeg har hatt en super tirsdag. I går hadde jeg en deilig mandag. Ser ut som om dette kan bli en bra uke. Jeg har troen.

Skoene fra Nelly. Second hand

Kjøpte meg en ny bluse. Second hand - 10 kr (!!) 
With a four letter word on my mind
Jeg elsker at det er varmt ute. 

Jeg elsker følelsen av vår. 

Jeg elsker frihetsfølelsen våren gir. 

Jeg elsker å tenke på de små øyeblikkene - de gjør meg så glad. 

Jeg elsker den boblende følelsen - den som gjør at jeg smiler.

Jeg smiler fordi det er vår og fordi du er du. 

Morning talk

1 - blomsterbukse fra Cubus, 2 - korsett fra Lindex, 3 - ring ra Cubus og hvit neglelakk fra H&M

4 + 5 - sosiologi og den fantastiske oppgaven jeg skal gjøre i helgen.

 

Blæh. Huff. Æsj... jeg hater sosiologi. Jeg hater og måtte sitte inn og skrive om internasjonal arbeidsdeling og EU mens solen skinner og jeg heller ville vært ute.  Jeg blir litt deprimert av det - men samtidig - snart ferdig med 13 års skolegang - og jeg lover dere, det skal feires!

Ellers så har jeg det bra - jeg er så glad. Jeg har så lyst til å skrike det ut til hele verden, men det går ikke. Det er så bra, så bra og være glad. Og føle seg lykkelig. Lykke, hva er det? jeg vet ikke. Jeg tror det er de små øyeblikkene. De øyeblikkene som betyr noe og som får deg til å føle deg spesiell. Det tror jeg er lykke. Det er som når du prøver å gjøre noe og du blir distrahert av noe som gjør deg lykkelig. "Blir du distrahert?" Ja, det blir jeg, men det gjør ikke noe, så lenge det gjør meg så glad.  Hey, I put some new shoes on

Nye sko - nelly.com 

USA innlegget blir langt, men er ike ferdig enda.

I dag får jeg en sosiologi oppgave som skal gjøres til mandag og jeg skal jobbe hele helgen. Elsker livet mitt. Vi blogges når sosiologien ikke dreper meg. Eller noe sånt.

Ha en fin helg! God morgen!

Jeg stikker på skolen og skriver litt nynorsk jeg! Heldagsprøver er alltid gøy.....

Ha en fin dag! 

Sol ute, sol inne

Topp - H&M, støvler - Hunter, skjorts - second hand, jakke - Vila

Sola gjør meg glad. 11 pluss grader gjør meg glad. På mandag regnet det og jeg var lei meg, men på onsdag skinner solen - både ute og inne. 

Ha en fantastisk dag!Camilla gjør ting hun ikke kan.

Jada så, jeg fiksa litt på headeren min igjen jeg! Blir aldri forrnøyd uasett, men skal prøve å nøye meg med denne for en stund!

Driver også å jobber med et innlegg om USA året mitt - det tar bare litt tid å få alt på plass....

 


Må bare si at jeg hadde det utrolig morsomt på jobben i går! Etter en hel dag med et ganske labert humør, vondt i hodet og ellers dritt lei... (håper ikke jeg er den eneste som har det sånn av og til), dro jeg på jobb og møtte to sprudlende jenter. Mia hadde åpning og skulle egentlig hjem men vi ville ikke at hun skulle dra. Vi fant derfor ut at vi heller kunne sende hjem sjefen og så kunne vi rule shappa alene. Så det gjorde vi... Jeg og Mia på kjøkkenet (vi er egentlig servitører) og Miriam i restauranten (hun er egentlig kokk).

Så vi sendte hjem sjefen og byttet plass. Kaos tenker kanskje du? He he, det stemmer.

Men gøy var det. Uerfarne som vi er freaka vi helt ut bare det kom en bestiling.

Mia: HERREGUD, vi fikke nettop inn FEM pizzaer og FIRE salater.

Camilla: whææææææææææææ. jeg henter bunner!! stress, stress, stress

Miriam sto bare i varmehylla og lo. Hun er jo vant til å ha hundre pizzaer på en gang og syntes nok vi overdramatiserte litt. Jeg trodde aldri vi skulle bli ferdig med stenging i tide, men utrolig nok var vi ferdig ti minutter før tiden. 

Elsker at jeg har en jobb som gjør meg glad. Smilefjes. 

Wishing you all a beautiful sundayHa en fin søndag!

It is never right

Først - det var noen som spurte om jeg kunne skrive litt om året mitt i USA. Det skal jeg gjøre i morgen! Jeg tror det er sånn noen ganger at man våkner opp og tenker HEY - det er noe som ikke stemmer! Sånn våknet jeg i dag. Noe stemte ikke men jeg kunne ikke finne ut hva. Jeg dro på trening, hoppet så høyt jeg kunne og løp så fort jeg kunne. Jeg ble så sliten - du vet - så sliten at du tror du kommer til å dø. Men du dør jo ikke. Heldigvis.

Det stemte allikevel ikke. Men hva var det som ikke stemte? 

Jeg vet det jo egentlig, hva det er som ikke stemmer. Jeg vet også at det mest sannsynlig stemmer, selv om jeg ikke vil at det skal stemme. Du vet når du vet at noe er sant, men så vil du ikke at det skal være det. Det kalles å unngå sannheten - eller å gjemme seg under dyna om du vil.

Hvis det stemmer så stemmer det. Da tar jeg det når det kommer. I mens - vell, jeg kan jo alltids gjemme meg under dyna. Aloha!
I am Camilla, a 19-year-old Norwegian girl living in London. I study at Kingston University where I learn how to write like a journalist and think like a politician. This blog is my London life in pictures, my passion for fashion spot and the place where I write. . bloglovin bloglovin Romwe - The Latest Street Fashion

arkiv


November 2011
Oktober 2011
September 2011
August 2011
Juli 2011
Juni 2011
Mai 2011
April 2011
Mars 2011
Desember 2010
September 2010
August 2010

kategorier


Blogg
Books
Clothes
Everyday life
I recommend
Inspiration
Kingston Life
LONDON!
New in
Outfit
Pictures
Random
Things-to-do
Travelling
USA
Write

favoritterdesignet er laget av:


Caroline Maria

TIL TOPPEN AV BLOGGEN
hits