Iris Apfel

Have any of you heard of this inspiring woman before? Well, I had not until I read a feature about here in ELLE magazine today. And I have to say - wow, what a woman! Iris Aphel is from New York and she is 90 years old and works as a designer, she has her own jewellery line, a makeup brand, she is making a documentary AND she manages all her around 40 phone calls and all her e-mails each day herself. I am impressed and have found my soul mate - I am telling you, this is me, in well.. Let's say 70 years. She is a fashion icon who has worked her way up to become a well known and trusted person in the fashion industry inspiring women all over the world. 

She also inspires me in what she says as she seems like a really wise and clever woman. When talking about fashion she said that "it's not how much it is, it is what it is" and then, which I liked even more "When I am going loony and need therapy I tell my husband - shopping is really cheaper than going to a psychiatrist".

"I don't think fashion is as flip as lots of people make it out to be. It's a very serious matter. It reflects what's going on in the world, the economy, sociology and the psychology of a certain period. The way you dress shows who you are and who you want to be."

If you haven't you really should read the feature about her in ELLE's december issue.

 

My greatest inspiration.

Angelica Blick - the most fantastic blogger ever. She is my biggest inspiration and I love her, her style and her blog. If you haven't checked it out yet - you better! You are missing out on some good stuff. 

ACNE spring 2012.
Sniktitt på vårkolleksjonen til Acne. Elsker skoene og fargene. Perfeksjon!

Pretty People and Pretty Things

Random Friday 

Today - inspiration is my thing

ANGELICABLICK.SE 

No one inspires me more.

Pretty People and Pretty Things

Photobucket

Photobucket

 

Photobucket

Fashion Against Aids Jean Shorts From Hm, Vintage Backpack

 

Pretty people and pretty things

Indisk inspirert interiørJeg driver å fikser på rommet nå. Trenger litt forandring, litt nye farger. Jeg er litt inspirert av det indiske og driver å plukker med meg godbiter både her og der. I går brukte jeg en time på Indiska i Oslo og fant mye fint. Kjøpte med meg litt små ting hjem og det blir nok en tur til ditt etterhvert.

Jeg lurer på ; noen som har noen gode tips? Internettsider med god inspirasjon etc?

Fortell, fortell, vær så snill :)

Japanske magasiner

Mine to favoritt armbånd som kan brukes til alt! Kjøpt på marked i Spania.

De siste dagene har jeg vært sammen med veninna mi. Hun er hjemme alene, kjæresten er borte, så vi har hatt hele huset for oss selv. Vi har hatt det så deilig, kost oss med god mat, vin og film hver kveld. Herlig.
Ellers jobber jeg fortsatt hver dag.
Det er helt sykt hvor mange mennesker som blir gale når det er salg. Folk som aldri ellers ville kjøpt noen ting går helt amokk i butikken og hiver klærne veggimellom. Det er helt utrolig. Nesten litt komisk og se på faktisk. Og jeg da, som prøver så godt jeg kan og hjelpe dem og finne riktig størrelser i de meget utplukkede salgshaugene.

Har dere forresten noen gang sett et japansk magasin? De er så kule. Kreative og fine, bare se da vell!Inspirasjon.
http://jakandjil.com/blog/

Fine bilder. Det regner i dag. Jeg liker ikke regn. Også er det avsluttnings fest for ei veninne som skal til USA. Også er det jobb. Så det så.

Er det noe spennende som skjer hos dere i dag?

Summer feeling

emmaw26682011244736402956n60 
emmawarticle0054654cd000005dc602468x606emmawarticle005465510000005dc391468x606
Emma Watson for Burberry

5kints

Jeg har ferie, det er sol og skyfri himmel og det er tre dager til Frankrike.
Får det blitt bedre?
:-)

Update

1255o5v


I dag har jeg forestilling, så nå må jeg løpe! Ha en fin dag og ønsk meg lykke til :-D Blogges!

Barnevakt

kollasj6

wmagazinedrewbarrymore02
Jeg digger denne dama!

Helgen har som vanlig gått super fort! Fra i går kveld til i dag satt jeg barnevakt for Mathea og Phillip. De er så søte og vi har kost oss masse :-) I natt sovna vi i dobbelsenga til Cecilie alle sammen. Jeg lå i midten og ungene har ligget helt opp på meg i hele natt og armer og beina har flydd veggimellom. Mathea skallet til meg skikkelig i haka også i natt. Tror ikke hun merket det da, hun våknet i hvert fall ikke. Rart å sove der med ungene helt alene, men det var veldig kos også! Vi bare surra rundt og gjorde akkurat som det passa oss. I går kveld var vi godtesyke og da fant vi ut at vi skulle løpe bort på butikken fem minutter før den stengte. Vi rakk det fint vi :-) Det ble lite mat og mye godteri for å si det sånn.
Cecilie, Andre, Phillip og Mathea er noen av de jeg kommer til å savne masse når jeg drar til USA.

Hva har dere gjort i helga da søtinger :-) ?

Cheerful and happy

257n4w9

538e4z

@newsfromfashion

Jeg er i utrolig godt humør om dagen. Jeg vet ikke hvorfor, jeg bare er det! Jeg har så mye energi, selv om jeg legger meg seinere enn jeg pleier. Jeg er glad fordi snart skal jeg til Frankrike og Margrethe skal være med. Margrethe er så søt, familien min er verdens beste og jeg vet at det kommer til å bli kjempe bra! Snart har jeg teater forestilling, til neste uke er prøver og alt over på skolen og det blir en veldig fin uke. Alt er fint. I kveld skal jeg på gitarkameratene konsert igjen, jeg gleder meg. De gjør meg alltid i godt humør.

Er dere glad for noe om dagen? :-) Har dere det bra?

Paris

atoutjambes02

atoutjambes03

atoutjambes04
photo: Vogue Paris - June/July 2009 - A Toutes Jambes - Anja Rubik & Natasha Poly


Paris. Paris.Paris.Paris! Jeg elsker Paris. Har vært der en gang, og er totalt forelsket i byen. Ok, grunnen til at jeg skriver om Paris nå er at min kjære stefar har det med å love bort ting i hytt og pine når han har drukket. Han og mamma var i bryllupet jeg serverte i på lørdag. Stefaren min hadde ikke fått påfyll av vin og lovet meg at hvis jeg ga han vin, litt fort, så skulle jeg få bestemme en by vi kunne reise til når vi skal på bilferie i sommer. Jeg hentet vinen og bestemte, uten tvil, Paris.

Vi skal nemlig kjøre til Barcelona i sommer og på veien hjem, vell det blir vell ikke helt "på veien" men, skal vi kjøre til Paris å være der en dag. Vi skal også kjøre gjennom Østerike, Tyskland, Danmark, Frankrike og Nord Italia på disse to ukene. JEG GLEDER MEG!

Picture Perfect

gardensalad02gardensalad08

gardensalad11gardensalad15

gardensalad16gardensalad19

http://www.bikbok.com

Jeg vet egentlig ikke hva jeg skal skrive om i dag. Det er mye jeg kunne fortalt, men som jeg ikke vill skrive. Som jeg ikke vill fortelle. Hemmeligheter. Jeg liker hemmeligheter. Jeg syntes at alle burde få ha hemmeligheter. Ting de ikke forteller andre. Jeg hater når hemmeligheter kommer ut, det blir så mye snakking.

Jeg hadde planer i dag, men de planene ble det vist ikke noe av. Så nå har jeg ingen planer. Jeg kan alltids øve litt til mattetentamen. Tenkte også jeg skulle besøke Cecilie, Mathea og Phillip om alle er friske og raske, stakars Mathea har vært syk. Dessuten har jeg en kjempe søt kusine som jeg tenkte å kanskje være litt med etterpå.

Spring inspiration

187973img556422

189027dsc6067

190709iloveme

192056ilovemetoo

192325img01541

Elsker bildene!   http://www.lookbook.nu
Aloha!
I am Camilla, a 19-year-old Norwegian girl living in London. I study at Kingston University where I learn how to write like a journalist and think like a politician. This blog is my London life in pictures, my passion for fashion spot and the place where I write. . bloglovin bloglovin Romwe - The Latest Street Fashion

arkiv


November 2011
Oktober 2011
September 2011
August 2011
Juli 2011
Juni 2011
Mai 2011
April 2011
Mars 2011
Desember 2010
September 2010
August 2010

kategorier


Blogg
Books
Clothes
Everyday life
I recommend
Inspiration
Kingston Life
LONDON!
New in
Outfit
Pictures
Random
Things-to-do
Travelling
USA
Write

favoritterdesignet er laget av:


Caroline Maria

TO THE TOP
hits