Do you want to see where I live?

My new place. Its at the top floor of our garage and its huge! Not finally done yet, I need some more storage space - but I kind of like it. 


I am wearing all boring clothes this week... Nothing much exciting is happening, I am mostly running around in my waitress uniform. No need to dress up for that.

It is really nice to be home. Even though it is just for a week it gives me all the energy and the re-fill that I need. I am not that kind of person who needs to sit down and relax to gain new energy and motivation - I need a break from my routine. I need to go home and work. I love to work. To run around the restaurant for 9-10 hours each day gives me all the energy I need as well as the chance to be with people I missed. It is the way it works, the way I work. I feel like I'll go back to England as a new person. 

I am really happy that this week turned out to be the perfect week to go home. It all worked out so well - I like to see it as destiny, but someone might disagree and say it was all planned. Anyhow, it makes me happier than ever.  It makes me smile and it fills my whole body with bubbles and butterflies. There is no better feeling on earth. I could jump and scream. I could run a thousand miles. I can't describe it in any other way. It's all in the feeling and in the moments. It's pure luck. Pure happiness. 

Last night with the girls.


Var så deilig å få samlet alle jentene til en siste kveld med natchos og vin i Oslo før turen går til London. Hadde en veldig koselig kveld og jeg gleder meg allerede til reunion til jul! Har jo ei annen jente i gjengen, Marte, som også skal flytte til London og gå på Essex university. Så ja, spredt for alle vinder.

Nå skal jeg pakke litt mer før det er kvelden. Helt utrolig at det bare er en dag igjen! Dagen i morgen blir hektisk også. Må jo pakke resten pluss at jeg skal ned på skolen en tur, møte Carina, stemme, møte Marthe, spise middag med familien, møte Mia og Miriam og så er det vell kvelden. Dagen etter er det ENDELIG LONDON! Sprøtt..

Nå skjønner jeg plutselig...

.... at jeg skal flytte veldig, veldig snart. Rommet mitt er nesten tomt! Koffertene er fulle og jeg teller nesten timer og minutter til jeg sitter på flyet tirsdag klokken 12.25Addiction comes in many ways
Akkurat nå er jeg så sliten at selv om jeg ligger rolig i senga så skjelver jeg. 6 timer søvn og 24 timer jobb på to døgn. Det har gått i et hele tiden og vips, plutselig har det gått to dager! Det er akkurat sånn jeg får tiden til å gå, ved å jobbe. Jeg er arbeidsnarkoman. Jeg elsker å jobbe. Jeg har erkjent diagnosen og innset det alle rundt meg har prøvd å fortelle meg i flere år. Jeg er avhengig av å jobbe og av å jobbe mye. Jeg tenker også  penger hele tiden når jeg jobber. Jeg jobber ikke 4 timer - 4 timer, hva er det? Jeg tenker penger, så jeg jobber 10 timer. Ikke send meg hjem nei, jeg skal jobbe. Det er det mest positivte med å jobbe i restaurant i forhold til butikk (jobber jo selv i begge deler...), i butikken er det mye kortere vakter, mens i restauranten blir det ofte 8-10 timer pr. vakt. 

Jeg tenker penger og gleder meg til å reise til London med en stor August lønning. ACNE har jo butikk på Oxford Street og ryktene sier at den er BRA. Kanskje jeg skal unne meg noe der, noe fint noe... Åh, det blir så bra! Samtidig kjenner jeg at det blir deilig med London og av vending. Det er verken normalt eller bra og jobbe så mye som jeg gjør, men jeg er avhengig og klarer ikke slutte før jeg må. Mye vil ha mer. I London blir det pause.. Mon tro hvordan det kommer til å gå...

Back to the 80'sMin fine nye skjorte som jeg fant på en second hand butikk i dag. Orginal fra 80-tallet. 90 kr,- Me like! 


I dag har jeg spist lunsj i parken med denne søta jenta. Egentlig hadde vi tenkt til å spise sushi, men det ble vanskelig ettersom sushi restauranten ikke åpnet før en halvtime før jeg måtte på jobb. Så det ble rundstykker, og en vannflaske som vi aldri klarte og åpne. Uansett, det var veldig koselig. Rart og tenke på at det blir veldig lenge til jeg ser henne igjen... Så er det å bli voksen, I guess... Man blir litt spredt for alle vinder. 

Anyway, jeg syntes det er er kjempe koselig å se at jeg har fått en del nye lesere den siste tiden! Det er bare å fortsette og stille spørsmål om London eller andre ting. Spør om hva dere vil og så skal jeg svare så godt jeg kan. 

18082011

Koser meg i solbergfoss med verdens beste brødre.

Girl going Asia.

 

Photos by me.

Tenkte bare jeg skulle skrive et innlegg om min meget kule venninne, Anniken Randem, som snart reiser til India og Vietnam for å studere. Jeg må bare si at jeg syntes det er utrolig tøft! Hun reiser gjennom en organisasjon som heter kulturstudier som tilbyr 10 ukers kurs i fag som fred og konfliktstudier, utviklingsstudier osv i land som India og Vietnam. Har hørt mye bra om organisasjonen og tror de er veldig flinke med det de driver med.

Anniken reiser neste uke uten å kjenne noe andre av de hun skal reise med. Vell fremme i Vietnam skal hun bo på studiestedet sitt sammen med mange andre folk fra blandt annet Skandinavia.

Det virker som det er veldig mye man må tenke på når man skal flytte til Asia. Anniken har tatt masse vaksiner, prøver osv og dessuten har hun sekken full av malariatabletter og gnagesår plaster. Det er også viktig å huske på at man må kle seg med visse typer klær der nede. De er ikke særlig fan av lårkorte skjorts og singletter... 

Du kan finne Anniken her: http://www.mittasia.blogg.no 
Lenge siden sist vi gjorde en av våre fjortis-fotoshooter nå, men alltid like gøy. He he. Kommer til å savne henne masse når hun drar! Flaks Nina har lovet henne London tur i bursdagsgave så hun kan komme å besøke meg når hun kommer hjem! 

When the time stops I scream.Alle begynner på skole og sakte men sikkert innser jeg at mens deres liv er fylt av fadderuker, forelesninger og fester sitter jeg fortsatt her og frykter for mitt eget liv. Frykter for at jeg skal kjede meg ihjel. Det høres kanskje dramatisk ut, men i dag tok jeg meg selv i å sitte å se på skyene i en halv time. En halv time ?! Hvem er det som gjør det? Jeg har aldri vært fan av lange sommerferier. Da jeg var mindre gledet jeg meg også alltid til min to-månders lange ferie skulle være over. Dette året har ferien vært DOBELT SÅ LANG; så du kan vell tenke deg hvilken tilstand jeg befinner meg i. Jeg er et hverdagsmenneske og flere timer med dø-tid hver dag er absolutt ikke min greie. 

Har jeg fortalt dere hvor mye jeg gleder meg til å flytte? Til det skjer noe igjen? Ja, jeg har vell det. Stort annet er det ikke å si om mitt liv om dagen.... 


Just put my hero up on stage.Kurt Nilsen, øl og 4000 mennesker = stemning! Hadde en sykt bra kveld! 

Picture perfect.

 Jeg begynner å bli syk, men nekter for det. Derfor ser jeg på fine bilder og spiser sjokolade i stedet. 

Har vært barnevakt for verdens søteste gutter de siste dagene. Anniken har vært sammen med oss og det har vært super koselig. Nesten som gamledager da vi bodde i fossen hele tiden. I dag lagde vi super frokost på amerikansk vis med syrup og pannekaker. Etterpå var vi så mette at vi rulla. 

Today the rain puts a smile on my face.

 

Jeg er glad for at det regner i dag! Det betyr kanskje litt mer å gjøre på jobben. Er lei av stille sommerdager hvor folk heller er ute å griller. Jeg skjønner dem godt jeg, men det er koselig med litt å gjøre for oss som må være inne og jobbe også. 

Enjoy your sunday!

Late night talking

Det føles rart å skrive bloggen på engelsk. Det føles som om den egentlig ikke er engelsk, som om jeg gjør noe galt mot den når jeg skriver på engelsk. Egentlig så tror jeg det er fordi at hodet mitt fungerer på norsk nå og derfor er det letter og skrive det jeg tenker på norsk. Jeg husker når jeg var i USA og jeg tenkte på engelsk - da var det helt umulig å sette ord på tankene på norsk. 
Egentlig så syntes jeg det er veldig spennende at ut i fra hvilke språk man snakker/hører hele tiden bestemmer hjernen hvilke språk tankene, og drømmene også, skal være på. Jeg husker at jeg til og med drømte på engelsk i USA. Jeg drømte om mamma på engelsk, at hun snakket engelsk, og det skjer ikke hver dag,
Det er gøy hvordan alt sånn fungere. Jeg kommer nok sikkert til å blogge på engelsk fremover, men for øyeblikket blir det nok en blanding. Rett og slett fordi hodet mitt fortsatt er i Norge, men lengter etter England.  

Good Morning

My mom made this yummy chicken salad before she left today. I am sitting here enjoying it at the moment waiting for my friend to come over. We are going to make cupcakes for our boss because it is his birthday today! I am telling you, he does not regret that he hired us, he he. That's what friends are for

Outfit bilder tatt sammen med en nydelig jente.

Liker at jentene mine er så herlige! Liker at vi møtes hele tiden og har våre rutiner på det meste.

"Lunsj i morgen klokken 2, det vanlige stedet?"

You bet!

What to say?

Tilbake etter en uke med kos, Dublin-tur, herlige jenter, shopping og litt for mye tequila.'

Oppdaterer i morgen.How come we live in a rich country again?Sosiologi. 

Først gråt jeg fordi jeg kom opp i det faget jeg hater mest, men etter en liten stund gikk det bedre. Da jeg fikk oppgaven smilte jeg nesten. Fordeling av goder - velferdsstaten. Det er jo politikk! Det kan jeg jo! Nå sitter jeg her og vet ikke helt hvor jeg skal begynne. Irriterende nok har vi en flislegger på besøk i dag som dundrer i vei over hode mitt. Tror jeg drar til Oslo snart, setter meg på en cafe og jobber der. 

Hurra for eksamen! 

SATAN I GATANThis is what grown-ups do!

      

// skjørt - H&M, topp, Gina Tricot, halsbånd - Indiska //


Vi skulle jo ut på byen etter avslutningen - så sminka var så klart med!

De herlige, fantastiske jentene jeg skal til Dublin med! Kaller dem bare Dublin-gjengen! De er best :)

 

Hadde en kjempe koselig avslutning av 13 års skolegang i går. Utrolig rart at det er over nå! Goodbye VGS, hello grown-up world! Er så utrolig klar for den store verden. Utrolig klar for å leve livet, ha det gøy og møte mange, mange nye mennesker. Samtidig vet jeg at de jeg har gått sammen med på videregående og de jeg har blitt kjent med der alltid kommer til å ha en spesiell plass i hjertet mitt. Kan ikke vente til vi skal ha reunion! He he. 

Samtidig som det er litt trist, er det utrolig deilig. Jeg er så klar for et nytt land, nye mennesker og nye utfordringer. Reiser med tomme hender, ingen forpliktelser. 

Før den tid er det vell muntlig eksamen. Må bare bite tennene sammen og gjøre det, I guess... 
Loving life.

Har det så bra om dagen. Så veldig, veldig bra.// Kjole - Lindex //

Skolen er så og si over nå og på onsdag hadde vi nesten fri hele dagen. Klasserommet vårt var opptatt og vi orket ikke lete etter et nytt, så da tok vi like godt fri. Sier litt om hvor slapt det er om dagen. Jeg og Majda dro derfor hjem og spiste kylling på terrassen, sola oss og satte på oss sommerkjoler!

Seinere på dagen møtte vi verdens søteste jenter på cafe. 

Ok - jeg må bare dele VERDENS VERSTE FLAUSE med dere! Det er ikke det at det bare er flaut, det er rett og slett helt grusomt. Jeg holdt på å drepe en baby - i hvert fall føltes det sånn. Jeg skulle gå ut fra bordet der vi satt og mens jeg rygget bakover med sekken på ryggen fikk jeg veltet en vase som datt ned i fanget på en dame som ammet en baby. HERREGUD. Jeg ble så redd. Hjerte mitt stoppet. Vasen var så nære på å treffe babyen i hodet! Heldigvis gikk det bra, selv om både jeg, babyen og mammaen var vettskremt. 

Tenk å gjøre noe så dumt......

Ja ja, uansett.

I går kveld var jeg ute med en herlig gjeng med folk. Vi fikk øl for 40 kr stykke og koste oss verre. Det var en fin kveld det. 

Partners in crime

Hadde en morsom kveld sammen med Majda. Noen ganger trenger man ikke fler enn to for å ha det gøy. Jo, forresten, man trenger pizza da, og is (hysj, ikke si det til Pernille, har jo en sunnhets pakt med henne).  Det er lov etter trening, er det ikke? Sitter her å føler meg som en flodhest nå. Stapp mett. Prøver å kjenne effekten av treningen men alt jeg kjenner er pizza og is. Hvorfor er det så vanskelig å være sunn? 

Noen ganger så tenker jeg rett og slett samma det - livet er herlig, nyt det! Man skal leve så lenge man lever. Eller noe sånt. Man skal ha det gøy, kose seg, le. Det er det viktigste. Det aller, aller viktigste. Om man så er en flodhest eller ei. Bare man er en smilende flodhest så går alt bra. Alt det andre blir plutselig ikke så viktig lenger.

 

Uansett, hva var koden sa du?

Love you. Eksamen da liksom..

JA! Jeg fikk VERDENS BESTE OPPGAVE I VERDENS BESTE FAG! Jeg er i ekstase. Kom opp i politikk og menneskerettigheter og fikk eksamens forberedelses arket på morgenen i dag. Så der satt vi, jeg, Marte, Pernille og Karoline, alle sammen drit nervøse for å få en oppgave som hadde med miljø eller noe sånt å gjøre. Men nei da, vi fikk oppgaven og der sto det (jeg ble så glad at jeg kunne danset tango rundt i klasserommet):

 "du skal forberede deg på å skrive en oppgave om utenlandske styrker i Afghanistan".

Det passet meg midt i blinken. Politikk og Midt Østen er noe av det mest spennende jeg vet, særlig i kombinasjon, og det er jo nettop det jeg skal studere til neste år. Kunne ikke blitt bedre! 

Wish me luck! 

Dance like tomorrows never coming


 

Herregud jeg er så sliten. Jeg ante ikke at det gikk an! Helt tomt. 

Russetiden er så gøy, så herlig, så bra. Mange flotte mennesker og gøy hele tiden. Vi er gale, vi er jo egentlig det. Som drar den så langt mener jeg, det er et under at det går. Jeg tror vinmonopolet og meny har tjent godt på oss. Alkoholikere hele gjengen. Skummelt å kjenne at man nesten ikke blir full lenger og at følelsen av et hode som snurrer begynner å bli normalt. Alkoholiker? Neida. Bare Alkohol Liker. 

Vi har det så gøy, men nå er det snart over. Buksa inn i skapet og bilen i garasjen. Det blir så rart - men samtidig, det blir deilig. Buksa er skitten og minner om mange lange dager med mye gøy. Jeg savner å pynte meg, og det blir deilig å slippe buksa. Selv om jeg kommer til å savne den, på sett og vis.

Det er snart 17-mai. Jeg er klar for de siste dagene og full innspurt.

WE'RE GONNA OUTRUN THE SUN! DANCE LIKE TOMORROWS NEVER COMING! 

Noen av dere som er russ i år? Mai 2011

Jeg er russ og nyter livet.

Vi blogges nok mer i slutten av mai!
Yoho, LETS PARTY!


Stemning.Party på dusan i går!

Snart russ! :)

PåskemorgenJeg liker påsken. Det er rolig, butikkene er stengt og det er ikke stort annet å gjøre enn å ta livet med ro. Så langt har jeg jobbet litt, gått lang tur i skogen med brødrene mine, snakket om bøker og spist kveldsmat med en god venninne og nytt solen. 

Leser en bok som heter "The help" av Kathryn Stockett som er utrolig bra (skal skrive litt mer om den seinere) samtidig som jeg koser meg med nyeste utgave av magasinet "Innsikt" fra Aftenposten. Veldig bra blad som tar for seg nyheter og aktuelle temaer på en spennende og ny måte. 

Påsken er deilig. Det beste er egentlig å ha litt fri - fri til å sove, spise sjokolade og lese bøker. 

Jeg koser meg i påsken - gjør du? 

Summer lookNy herlig sommertopp fra H&M - 249 kr

Herre. Plutselig var det lørdag! Hvor ble dagene av? Jeg aner ikke! Tider går så fort når det er sol og fint vær. Må jo bare nytes. 

I morgen skal jeg blogge litt ordentlig. Skrive litt om hva som skjer angående London og kanskje bli ferdig med USA innlegget (er jo lov å håpe...) 

Ha en fin lørdag!

Morning talk

1 - blomsterbukse fra Cubus, 2 - korsett fra Lindex, 3 - ring ra Cubus og hvit neglelakk fra H&M

4 + 5 - sosiologi og den fantastiske oppgaven jeg skal gjøre i helgen.

 

Blæh. Huff. Æsj... jeg hater sosiologi. Jeg hater og måtte sitte inn og skrive om internasjonal arbeidsdeling og EU mens solen skinner og jeg heller ville vært ute.  Jeg blir litt deprimert av det - men samtidig - snart ferdig med 13 års skolegang - og jeg lover dere, det skal feires!

Ellers så har jeg det bra - jeg er så glad. Jeg har så lyst til å skrike det ut til hele verden, men det går ikke. Det er så bra, så bra og være glad. Og føle seg lykkelig. Lykke, hva er det? jeg vet ikke. Jeg tror det er de små øyeblikkene. De øyeblikkene som betyr noe og som får deg til å føle deg spesiell. Det tror jeg er lykke. Det er som når du prøver å gjøre noe og du blir distrahert av noe som gjør deg lykkelig. "Blir du distrahert?" Ja, det blir jeg, men det gjør ikke noe, så lenge det gjør meg så glad.  God morgen!

Jeg stikker på skolen og skriver litt nynorsk jeg! Heldagsprøver er alltid gøy.....

Ha en fin dag! 

Camilla gjør ting hun ikke kan.

Jada så, jeg fiksa litt på headeren min igjen jeg! Blir aldri forrnøyd uasett, men skal prøve å nøye meg med denne for en stund!

Driver også å jobber med et innlegg om USA året mitt - det tar bare litt tid å få alt på plass....

 


Må bare si at jeg hadde det utrolig morsomt på jobben i går! Etter en hel dag med et ganske labert humør, vondt i hodet og ellers dritt lei... (håper ikke jeg er den eneste som har det sånn av og til), dro jeg på jobb og møtte to sprudlende jenter. Mia hadde åpning og skulle egentlig hjem men vi ville ikke at hun skulle dra. Vi fant derfor ut at vi heller kunne sende hjem sjefen og så kunne vi rule shappa alene. Så det gjorde vi... Jeg og Mia på kjøkkenet (vi er egentlig servitører) og Miriam i restauranten (hun er egentlig kokk).

Så vi sendte hjem sjefen og byttet plass. Kaos tenker kanskje du? He he, det stemmer.

Men gøy var det. Uerfarne som vi er freaka vi helt ut bare det kom en bestiling.

Mia: HERREGUD, vi fikke nettop inn FEM pizzaer og FIRE salater.

Camilla: whææææææææææææ. jeg henter bunner!! stress, stress, stress

Miriam sto bare i varmehylla og lo. Hun er jo vant til å ha hundre pizzaer på en gang og syntes nok vi overdramatiserte litt. Jeg trodde aldri vi skulle bli ferdig med stenging i tide, men utrolig nok var vi ferdig ti minutter før tiden. 

Elsker at jeg har en jobb som gjør meg glad. Smilefjes. 

Wishing you all a beautiful sundayHa en fin søndag!

It is never right

Først - det var noen som spurte om jeg kunne skrive litt om året mitt i USA. Det skal jeg gjøre i morgen! Jeg tror det er sånn noen ganger at man våkner opp og tenker HEY - det er noe som ikke stemmer! Sånn våknet jeg i dag. Noe stemte ikke men jeg kunne ikke finne ut hva. Jeg dro på trening, hoppet så høyt jeg kunne og løp så fort jeg kunne. Jeg ble så sliten - du vet - så sliten at du tror du kommer til å dø. Men du dør jo ikke. Heldigvis.

Det stemte allikevel ikke. Men hva var det som ikke stemte? 

Jeg vet det jo egentlig, hva det er som ikke stemmer. Jeg vet også at det mest sannsynlig stemmer, selv om jeg ikke vil at det skal stemme. Du vet når du vet at noe er sant, men så vil du ikke at det skal være det. Det kalles å unngå sannheten - eller å gjemme seg under dyna om du vil.

Hvis det stemmer så stemmer det. Da tar jeg det når det kommer. I mens - vell, jeg kan jo alltids gjemme meg under dyna. 

Hurra for Norge...Støvler - Hunter, shorts (egentlig en tights) - H&M

Jasså så du tror kanskje at det har bltit vår du! Vår i Norge før i August? Det trodde jeg. Helt til jeg så ut av vinduet mitt i dag. Det regnet og sluddet som bare av det. Det har til og med haglett i dag. Fantastisk. Hurra for April og Norsk vår!! 
Words and endless talking

Rare situasjoner er det verste jeg vet. Det hele kommer med forventninger. De forventningene du har før situasjonen oppstår. Det er sånn det er. Plutselig var det folk og det var ikke planlagt. Og så var det flere folk. Folksomt. Noen ganger går ikke ting som panlagt. Men heldigvis ordner det seg som regel til slutt - og så blir alt bra. Man smiler igjen og alt føles bra. 
Forrvirret?

Det er jeg og....

Hvorfor skirver du? Hvorfor blogger du? 

Jeg utrykker meg selv, noen ganger på rare måter som ingen skjønner. Jeg skriver et språk som bare jeg forstår. Hvorfor blogger du? Fordi det føles bra. Jeg utrykker meg selv - hvorfor gjør ikke du? Hvorfor gjør ikke flere? 

Jeg skriver fordi ord er det beste jeg vet. Man kan si alt med ord. Ord er alt du trenger. Hvis du tenker over det så består alt av ord. Ord med mening, og ord uten mening. Disse ordene har liten mening - men jeg skjønner, gjør du? Ord er ikke alltid lett. Ord er forrvirrende. Jeg er sliten i hodet og har ikke flere ord. 


Ladies, it's all for you!

   

Hatt en veldig bra dag med lunsj hos bestemor, kaffe med jentene og jobbing. Tenkte jeg skulle fortelle litt om dame avdelingen som åpnes hos LEMON på Askimtorget torsdag 12.August klokken 10.00. 


SO, HERE WE GO!

Avdelingen er ikke sånn super ungdommelig, det er mer klær for de litt eldre. Eller, det spørs jo litt hvordan stil du har. Jeg syntes vi har fått inn mange fine basis plagg, strikke jakker og en del kule skjorer og t-skjorter. Det er egentlig litt for enhver smak og stilen er veldig variert. Det Beate, sjefen min, sier er at vi har nok ungdomsklær i Askim og vi trenger noe litt annerledes. Noe som passer for de litt eldre, de litt større, men samtidig som passer til den vanlige jenta. Er jo enig i henne med det. Hun har derfor satset på å ta inn det hun kaller "koselig klær". Litt romantisk, feminint og klær med duse, rolige farger. Har jo ikke fått inn alle varene enda og det kommer nyheter hver dag. Jeg syntes det er like spennende og se hver dag hva som ligger i eskene.


Et av merkene vi tar inn er VILA, som sikkert mange har hørt om. Det er et kjent og bra merke som kommer fra den samme leverandøren som Vero Moda og only. VILA er litt mer voksent og enkelt i stilen, men de har veldig mye fint. Annet enn det tar vi inn FRANSA og DRANELLA. Fransa har mye fint basis og også klær med enkle detaljer mens Dranella er dyrere og litt mer eksklusivt. 


Dagens lille prosjekt. Veggen "min" som jeg jobbet med i dag. Er nok den mest ungdommelige i dameavdelingen så langt. Falt pladask for den hvite strikkejakka som henger over den grå toppen og snille, snille Beate sa at jeg kunne få ta en med meg hjem fordi jeg hadde vært så flink. Min nye favoritt! Gleder meg til høsten.
Blir kjempe gøy å jobbe med dameklær. Vi gleder oss skikkelig alle sammen til alt er klart å vi kan åpne på torsdag! Blir gøy å høre/se hva folk vill ha. Er jo litt sånn mann lærer hva man bør ta inn mer av, hvordan type klær kunden vil han osv. Koser meg masse med å jobbe om dagen, herlige folk, masse latter og gode resultater! Jepp, det er bra det.

Scooter kongen!

img9899

img99062

De siste dagene har gått i hundre og av en eller annen grunn så har jeg og scooteren fått noen ganske søte minner sammen som ikke var så morsomme da de skjedde. La meg oppsumere.

På torsdagen var jeg hjemme på dagen i dårlig vær og lekte med Albert, Elliot (brødrene mine) og nabojentene. Klokken 8 var jeg bedt bort til noe jeg kjenner som bor på en gård i Spydeberg. Scooteren var klar, og det var jeg og, men været var ikke helt med oss. Eller, da jeg kjørte hjemmefra var det opphold, men det varte ikke lenge. Innen jeg kom til Askim var jeg våt. Så ble det heldigvis litt opphold og jeg tenkte "Å, jeg har så flaks". Men neida. Innen jeg kom til spydeberg var jeg kliss våt. I spydeberg klarte jeg å ta feil vei og jeg kjørte laaaaangt innover på en gårdsvei hvor alle gårdene jeg så fra veien var helt like. Fant til slutt ut at jeg måtte snu og innen jeg kom meg tilbake til Spydeberg, fant den riktige veien og den riktige gården var jeg gjennomvåt. Jeg var så våt at man lett kunne vridd et badebaseng med vann ut av meg. Du kan tro jeg var glad når jeg endelig kom meg inn, fikk varmet meg litt forann peisen og lånt en ny bukse. Klærne ble tørket, men jeg ble like våt igjen når jeg kjørte hjem rundt klokken 3 på natten.

I går regnet det igjen. Hele dagen var det opphold, men klokken halv 4, da jeg skulle kjøre til jobben begynte det såklart og regne. Bombe. Nei, ikke egentlig. Så da ble jeg våt igjen da. En annen ting er at veien blir glatt når det regner. Så hvem tror du tryna i bakken på vei ned fra Solbergfoss? Joda. Det var meg. Så med hull i tightsen, masse blåmerker og en arm som ikke er helt seg selv kom jeg meg til slutt på jobb.

Camilla + Scooter = best friends for ever!  ... og hurra for sommer i Norge!

Avsluttning for Marthe

kollll1
kollll2
kolllll3

Hadde det super herlig i går! Jeg digger folka og jeg digger å ha det gøy med dem.

Jeg GRUER MEG til min egen avlsuttning. Det er en uke og tre dager til.

Jeg kommer til å savne Marthe !! Ho får ikke reise til USA uten meg. Det er trist. Det er skikkelig mega teit at ho ikke skal være her sammen med meg til jeg drar. Ho begynner jo på skolen der nede før jeg får kommet meg ditt.

Argggwfffffppppgrrrrrrrrr!!!! Jeg hadde to kule videoer fra i går, men får ikke lastet dem opp! Hjjeeeelp! Noen som er videoblogg proffe?

Bursdag

buk1
I går var jeg i bursdag til disse søte jentene! Det var kjempe koselig. Vi spiste og koste oss og bare pratet om alt mulig!

buk2

buk3
Herlige mennesker! Jeg kommer til å savne dere sånn!

img9826 img9827

Og outfiten da, såklart.
Vandreteater

vandreteater

Var kjempe gøy med vandreteater i dag! Men fysøren, jeg hadde ALDRI trodd at det skulle komme SÅ mye folk! Vi måtte vente lenge på hvert sted slik at vi fikk med oss alle. Jeg mener det, det var DEN folkemengden assa! Helt sykt.
Jeg hadde bare trodd at familien min skulle komme jeg og kanskje et par stykk til, men virka jo som om hele Askim hadde møtt opp! Viste ikke at det fantes så mange mennesker her jeg altså. Folk går liksom i dvale også kommer dem ut når det skjer noe. Helt sprøtt.

Hadde det utrolig gøy i dag da, og jeg syntes det gikk kjempe bra! Alle var så flinke. Elsker teater, det blir man glad av. Elsker å stå på scenen, være i "rampelyset" og alt det der. Deilig med litt oppmerksomhet av og til, hehe, neida!
Født skuespiller er jeg nok ikke, men gøy er det uansett :-D

Det går ikke ann å bare glede seg, man må grue seg litt også.

Hadde en utrolig fin kveld i går. Fy søren, for en herlig gjeng. Anne-Torill ble også kjempe glad for albumet, det var ikke vanskelig å merke, og det gjorde meg også veldig, veldig glad!

Vi hadde det veldig gøy og jeg fant ut at jeg suger i kubb. For real.

Jeg har funnet ut at jeg vil bo på gård når jeg blir gammel. En gård som ser ut akkurat som Anne-Torill og Trond sin. Med et hvit hus, en liten dam i hagen med foss og blomster, store, grønne trær, en hengekøye og en hvit benk stående intill et tre. Rett og slett bare IDYLL. Dessuten skal jeg ha et bibliotek akkurat som det de hadde. Det var akkurat som tatt ut av en engelsk roman. En blanding av Oliver Twist og Shakespeare. Ikke at det sjokkerte noen.

Vi får Trond i historie de to neste årene. Joho! Han er verdens beste lærer OG han kan alt. Jeg lover. Dessuten er han snill og morsom. Det blir ingen sove-sove timer, nei! :-)

Jeg vil ikke reise fra dem jeg. Jeg har allerede sagt hadet til mange. Jeg har allerelde grått litt. Det er trist. Jeg liker ikke å si hadet.

USA er så langt unna. Ikke missforstå, jeg GLEDER meg, men jeg gruer meg også....
img8167
Nå har jeg registrert meg på <a href="http://bloggurat.net/minblogg/registrere/7c4049fb6472dd560895a8df49f09e12c5c275f9">Bloggurat</a>.

Konsert

img8146red img8147red img8148red

I går var jeg, Charlotte og mamma på gitarkameratene konsert i Ski. Kjempe bra konsert og gutta lagde masse liv som alltid!
Jeg fikk ikke lov til å ta med meg kameraet inn, så dette ble de bildene jeg hadde fra gårdsdagen.

Nå reiser jeg på jobb!
Hva skal dere i dag søtinger? :-)


Aloha!
I am Camilla, a 19-year-old Norwegian girl living in London. I study at Kingston University where I learn how to write like a journalist and think like a politician. This blog is my London life in pictures, my passion for fashion spot and the place where I write. . bloglovin bloglovin Romwe - The Latest Street Fashion

arkiv


November 2011
Oktober 2011
September 2011
August 2011
Juli 2011
Juni 2011
Mai 2011
April 2011
Mars 2011
Desember 2010
September 2010
August 2010

kategorier


Blogg
Books
Clothes
Everyday life
I recommend
Inspiration
Kingston Life
LONDON!
New in
Outfit
Pictures
Random
Things-to-do
Travelling
USA
Write

favoritterdesignet er laget av:


Caroline Maria

TO THE TOP
hits