FEMELLE.NO

I HAVE MOVED TO FEMELLE.NO. 

HERE is my new blog!

I am moving!

I am moving my blogg to femelle.no! I am so happy I got he offer and I am excited to move. I really hope you will stay with me :-) I also descided to change the name of my blog in the process of moving.

My new blog will be: mycitydiary.femelle.no 

It is not done yet, but I am working on it. It has been hard to get anything done as the internet here is still not working... it sucks! But soon I'll be back! 


New header!

Thea made this beautiful header for me! I am so excited - I have never had a pro header before and I really like this one! She is so good at it, I am amazed. Simple and perfect!

What do you think?? 

Iphone blog.

In 30 minutes I am doing my feature presentation! I am going to write a feature on "blogging and the future - where is it going to take us?" using the magazine "streetstyle" to support my angle.
Wish me luck! 

                                      

Jeg har lyst til å begynne å blogge igjen....

.... men er usikker på om jeg har tid og energi til det........

NEW YEARS JOY

Herregud, det er romjul og jeg har fri fra skolen men jeg har ikke hatt en ENESTE dag da jeg har har følt at jeg har hatt fri. Ikke at det er noe nytt i min hverdag, men litt rart er det allikevel. Jeg har jobbet masse i jula. Elsker jobben min da, det er så gøy og jobbe i restaurant, jeg lover dere. Du møter så mange hyggelige folk, rare folk, smilende folk og morsomme folk. Prater med folk hele dagen, og det passer meg helt perfekt. I går ble det veldig mye å gjøre helt plutselig og jeg hadde 2498652630 drikkebestillinger plutselig!!!! ... men det gikk så bra, er bare og smile pent og si at, jeg er solo i dag og servere alene, så drikken kommer så fort beina kan bære meg :)

Dessuten er jeg så heldig og jobbe sammen med verdens beste mennesker. Vi er som en familie og jobbet er et av de stedene jeg føler meg mest hjemme :)

I kveld blir det middag med verdens beste jenter! Blir noe så digg som kylling og bakt potet og etterpå skal vi ha OREO KAKE! som JEG har lagd. Det er helt utrolig. Jeg ser på den, og så må jeg nesten klype meg selv i armen for å være sikker på at det faktisk er JEG som har lagd noe SÅ fint! Bare se her:

Jeg er stolt! Håper bare den smaker like godt.

 

 

Må også bare vise dere denne fine skjorta som vi har fått inn på butikken nå.

Vila clothing - 250 kr
Sunday night outfit


Going out! Pizza først. Peppes så klart, hvor ellers? Så blir det vors og så byen. Herregud, skal jo rane folk i dag med 200 KRONER inngang!  Bør bli en bra kveld. Thumbs up!
Sunday


Spiser nudler og skriver engelsk stil. Det er så og si det jeg har gjort i dag. Familien er på slalåm tur så jeg har huset for meg selv.

Skal ut i kveld - må jo benytte sjansen, er tross alt ikke hver kveld det er "Ladies night"!

Two new favorite things

Cardigan jakke i utrolig deilig stoff og som er utrolig kul på! Fra Indiska 399,-


Ooooog! Den nye klokka mi fra Michael Kors. Fineste julegaven. Den er helt perfekt.Hva var det fineste dere fikk til jul?

Tenker du det samme som jeg?

 

 

Jeg ser enormt trøtt ut. Sannheten er at jeg driver å planlegger hva jeg skal ha med meg til London om to uker midt på natten. JEG GLEDER MEG! EN UKE I LONDON!


Livet mitt er og blir stress og med så mye stress er det ikke plass til stort annet enn.... stress. Kort fortalt.

Julen var koselig da. Smil. Mye god mat, latter, samtaler med mennesker jeg sjelden ser og som jeg liker veldig godt. Nye bekjentskap og... (trommevirvel) mormors fantastiske riskrem. Perfekt. Men nå er det litt over for meg. Hverdagen kan godt komme tilbake. I morgen blir det trening. Og så blir det revyøving hele neste uke og jobb og lekser. Hverdag og stress, men ja, jeg liker det.

Håper dere hadde en flott jul!!!

ENDELIG!

Da er den nye dataen på plass!!

Acne Hybria

I love these shoes. I just can't help it.

fashiontoast.com

Denim.Sea of shoes

http://seaofshoes.typepad.com/sea_of_shoes/

I was wondering why this girl called her blogg "Sea of Shoes". Well, I think I found the answer.....

Dublin

For et par uker siden var jeg og to venninner i Dublin på jente tur. Tror du vi koste oss? Å ja!

Dublin er en kjempe koselig by. En by med masse bra stemning, en super kul irsk-engelsk måte og snakke på og veldig mange hyggelige mennesker. Vi koste oss. Det var to ting som var viktig. Shopping og champagne. Eller Guinness da som de drikker i Irland. Shoppingen i Irland var bra. Blir en slags mini utgave av London. Dublin har alle de samme butikkene - bare i en litt mindre størrelse enn London. Skal du shoppe bør du dra på Jervis senteret. Det har oppe alle dager, også søndag. Dessuten har det akkurat åpnet en Forever21 butikk der på 4 etasjer. Åpnet faktisk den helgen vi var der. Skal si deg det var kaos.

Utelivet var også bra. Veldig bra. For oss ble den store dagen søndag. Søndag av alle dager - det er jo den dagen vi i Norge ligger og sover. Vi var innom 4 utesteder tror jeg. Begynte på Temple Bar med irsk musikk og Guinness, deretter bar det ut på diskotek. Sykt mye folk. Ble kjent med noen norsk gutter som vi hang med hele kvelden. Hadde det kjempe gøy.
Kart er ikke dumt å ha.


Temple Bar - drar du til Dublin må du innom her. Men pass på! Det er veldig ofte fult. Ikke gå ditt på lørdag. Søndag og mandag er det mye letter å få bord.

Vin er så klart bra. Mye god mat og vin i Dublin. 

Starbucks! Always :)

Rudolf brought me my calender this year.

 

Jeg prøvde å gå på skolen i dag. Etter en serie hosteanfall og et feberanfall som følger bestemte jeg meg for å gi opp prosjekt lat-som-du-er-frisk og dra hjem. Du skjønner på en måte at noe er galt når alle sitter i klasserommet og hakker tenner mens du føler at du sitter midt i solsteika på Bahamas og svetter som bare det. End of story. Jeg dro hjem.

Sitter og ser på MAC pcene nå. Jeg drømmer om å trykke "Kjøp nå" knappen. Men så fornuftig som jeg er sendte jeg en mail til pappa først for å høre hva han sier om saken. Han skulle sjekke litt sa han. Jeg venter på svar......

Åh, så mye lettere livet hadde blitt om jeg hadde en annen data enn denne skole dataen. Denne er jo ikke verdt noen ting. Jeg kan ikke ha et redigeringsprogram på den en gang!! og minnekortet er det jo ingen steder å putte inn. Det er bare en ting og si; TUNGVINT!!

Not giving up yet

Jeg trodde min historie som blogger var over. Jeg trodde jeg hadde vokst fra det, gitt opp og var dritt lei. Ha ha, jeg trodde ja, men så feil kan man ta! Jeg føler at jeg har prøvd alt. Jeg har prøvd å være moteblogger, jeg har prøvd og være meningsblogger, utenlandsblogger og jeg har til og med hatt en medblogger. Ingen ting har funket så langt. Jeg har bestemt meg for å prøve noe nytt. Jeg skal være en meg-blogger. Jeg skal blogge om det som passer meg akkurat her og nå. Hva det enn blir, og om det funker, det får tiden vise. Men en ting er sikkert, jeg har savnet å blogge. Jeg har savnet å skrive. Jeg savner og bare kunne få ut litt frustrasjon eller litt glede et eller annet sted. Jeg trenger det.

Så der har dere meg da. Ta meg for det jeg er. Jeg skal prøve å ikke skuffe dere!

Jeg lover dere, dette blir kult!

Så nå lurer jeg på, er det fortsatt noen der ute som leser denne bloggen?

 UPDATE

Hallo alle sammen.
Bare forbered dere. Dette kommer til å bli et litt langt innlegg.

Det er en stund siden vi gar blogget, med det er rett og slett fordi vi ikke har hatt tid. Vi har en del skolearbeid om dagen, og vi jobber. Samtidig som vi noen ganger prøver å være litt sosiale også. Derfor går bloggingen litt i glemmeboka. Men nå, kjære søte lesere, skal dere få se og lese litt om hva vi har gjort den siste uken. Vi har hatt det så gøy!

Marte, Camilla, Anniken

Forgje fredag var det årets første fest for russen. Ja, det er litt tidlig, men det er visst sånn det har pleid å være. Vi har i alle fall ikke noe imot det. Vi hadde det veldig moro. Det var mye folk og gøy!

Marte, Camilla, Anniken

Anniken

Camilla


Majda og Christina

Vi hadde det så gøy! Vi sitter i russestyret (Camilla som revysjef og Anniken som Aksjonssjef), så vi vorset på utestedet sammen med de andre i russestyret. Det var veldig morsomt, selv om det nesten ble litt lenge å være der fra klokken syv. Men det gikk veldig bra med leker, dansing og mye gøy!


var det på tide med årets første temadag på Askim VGS. Det var helt fantastisk morsomt! Temaet for dagen var army, altså var all russen utkledd i militærkostymer. Vel, alle utenom Thomas som kledde seg ut som en terrorist! Dette er helt klart den morsomste dagen vi har hatt gjennom våre tre år på Askim VGS. Da det ble spisefri, altså klokken halv tolv, krydde gangene av militærkledde 3.klassinger med "kammo-krem" i ansiktet. Det så veldig bra ut, og noen hadde tatt det heelt ut! Utrolig gøy å se at så mange var med på det, og gikk virkelig inn for å kle seg ut som noen i militæret. Vi hadde så klart litt terror mot 1. og 2. klassingene. Nei, det er ikkeveldig snilt, men det hører med, og vi har gjennomgått det vi også.


ASKIMRUSSEN 20011!!


Dette fikk vi en del folk til å gjøre. Vi stod rundt folk og ba dem om å ta 10 pushups. Det var mange som i utgangspunktet ikke ville, men i og med at vi stod rundt de og hoppet, danset og sang var det en del som ikke hadde noe valg.


Vi vasket ansiktet til noe søte jenter med litt mye sminke. Dette var fryktelig moro, og litt slemt. Vi hang opp de sminkeserviettene vi brukte, og skrev navnelapper. Ikke særlig snilt, men vi er jo russ (denne unnskyldingen er blitt brukt flittig de siste 24 timene foresten).


Teipet fast 1. og 2. klassinger til stolpene i veskehallen.


Teipet fast 1. og 2. klassinger til lyktestolpen ute og sang og danset rund personen.


Alle på Askim VGS har fått like datasekker, og de fleste bruker de som vanlige skolesekker. De er jo helt 100 % like hvis man ikke har festet noe på de eller noe sånt. Vi fant derfor på en genial prank der vi gikk rundt i hele bygget og "stjal" sekker, for så å legge de i en haug. De vi hadde tatt sekkene fra måtte jo derfor stå og leite etter sekkene sine, å se hva som var inni de, i og med at alle er helt like.


Det ble faktsisk til og med en del pushups i baris! Dette liker vi.


Og her er vi kledd ut i militærklær.

Håper alle har hatt en fin uke, og til dere andre der ute som er russ i år, har dere hatt temadager enda?

Flyktning i mørket.

Hallo alle sammen.
Må bare beklage veldig dårlig blogging fra begge sider nå. Men det har seg slik at vi har ganske mye å gjøre begge to, og har rett og slett ikke så mye tid. Også har kanskje inspirasjonen og lysta vært litt borte. Vi får prøve å bli flinkere nå!

Jeg ligger i denne stund i senga med en vrikket ankel og en sliten kropp. Jeg gikk nemlig noe som heter Losruta i går. Det er en flyktingsrute som går fra Norge, nermere bestemt Ørje, til Sverige. Det er veldig mange som har gått denne ruta, men kanskje ikke på svarte natta slik vi gjorde. Denne ruta ble nemlig brukt til å lose flyktninger over fra norge til sverige under 2.verdenskrig. Det finnes mange slike ruter rundt om i østfold og de ble brukt veldig flittig under krigen. Det var en los per rute, og losen visste ikke hvor de andre rutene gikk, og hvem som var los for de. Dette var for at hvis man ble tatt av tyskerne ville man mest sannsynlig bli torturert til å fortelle og tyste på de andre losene. Det var derfor viktig at man visste minst mulig.

Klassen min og jeg skulle få føle på kroppen hva flyktningene følte da de gikk denne ruta gjennom svarteste natta, uten å kunne se, eller si noe. Samtidig som de var redde. De var nok helt utrolig redde for at noen grensevakter skulle oppdage hva de drev med og drepe dem. Vi gikk i ca 5-6 timer i mørket. de siste to timene hadde vi på holdelykter fordi det var så mørkt at losen vår sleit med å finne veien.

Som noen av de lerserne som kjenner meg vet , og for dere som ikke gjør det, så er jeg er veldig mørkredd. Fatisk ganske ekstremt. Hjernen min lager historier og hendelser som kommer til å skje. Jeg innbiler meg skumle mordere som bare står i skogen og følger med på oss. Det er helt forferdelig. Den første timen var jeg sikker på at jeg skulle dø, men etterhvert gikk det vanske bra. Det er rart hvordan kroppen venner seg til de omgivelsene du er i. øynene vender seg til mørket. Føttene vender seg til å gå forsiktig og passe på. Hodet vender seg til å tenke på fine ting og synge sanger. Men alt gikk veldig bra, og vi kom frem til slutt! Var hjemme kloken syv i dag morges, og da hadde jeg vært våken i 24 timer. har faktisk aldri vært våken så lenge tror jeg.
Uansett så var det en veldig fin, slitsom og spennende tur.

Nå skal jeg gjøre litt særmene. Har valgt å lese tre bøker av Jo Nesbø, og de er så spennende! Ha en fin dag alle sammen.

-Anniken

Time fliessøte Marte. med like skjerf og greier. Sjekk de tvillingene a....Oj, nå var det plutselig nesten en uke siden jeg hadde blogget. Merkelig hvor fort tiden går! Når vi snakker om tid så skal jeg love dere at den går utrolig fort om dagen. Flyr liksom avgårde. 
Liten oppsummering av hva som har skjedd i det siste.

- Vi har kjøpt russebil! ENDELIG! Gleder meg til å ordne den å gjøre den kjempe fin. Den er jo helt grei nå også, men blir så gøy å gjøre den til vår egen. 
- Har vært på overnattings bursdag/ overraskelses bursdag for Emilie hvor vi var 8 jenter som sov på et rom. Vi var ganske trøtte dagen etter for å si det sånn. 
- Jeg har vært ekstremt dårlig på å ta bilder og blogge. Unnskylder det. 
- Jeg stiller som valg av russerevy sjef i morgen på skolen. Har kjempe lyst og regner med at det blir mye jobb, men samtidig kjempe gøy om jeg blir valgt.
- Høst nyhetene har begynt å komme inn på butikken. Mye fint, men venter fortsatt på enda mer fint som kommer utover September.

Liten oppdatering. Skal bli flinkere til å blogge litt nå. Skal ikke love noe, men jeg skal prøve.

Gleder meg ekstremt til helgen. Gleder meg veldig. Det blir så fint. 

Fall is here


Hallo alle sammen! Gud, jeg merker at det begynner å gå mot kaldere, mørkere tider. Ikke bare på grunn av de vakre fargene som dukker opp i naturen, men også på grunn av alle de fine klærne som kommer inn i butikken. I høst er det jordfarger som gjelder. Jordfarger, marineblått, dusrosa, duslilla og ja, egentlig alle duse, rolige, pene farger. Jeg elsker det! Er ikke en fargeklatt. holder meg helst til veldig nøytrale rolige farger som ikke fanger oppmerksomheten til alle man går forbi på gata, Elsker gammelrosa, marineblått og armygreen. Har så ekstremt mye klær i de fargene.
Merker også høsten på grunn av den isende kulden som dukker opp når solen går ned. Da jeg åpnet vinduet på soverommet her en kveld var det som om en isende luft bare slo meg i annsiktet. Det lukter til og med kaldt!
 For meg er høsten den beste årstiden. Det er finest klær, og perfekt vær. Hele høstmoten og hvordan du ser folk kler seg om høsten er bare så stilig! Med stilige kåper/jakker, boots eller wedges (som er så fantastisk kult), hansker, kjoler, skjerf osv. Hvordan sommerplagg blir til høstplagg med en strømpebukse og en blazer.  
Det er dessverre meldt en del regn her på østlandet i høst, men jeg fortviler ikke. Kjøpte meg Hunters på nettet i stad og kan nesten ikke vente på å plukke opp hentelappen i postkassa! Hurra :)

Men nå må jeg slappe av og kanskje sove. Har hatt en hektisk dag i dag, og den blir nok ikke noe mindre hektisk i morgen.
Sov godt alle sammen.

-Anniken

Lille Lørdag


God dag alle sammen! Onsdag er her. Lille lørdag som jeg liker å kalle den. Nå er det bare Torsdag og litt av Fredag igjen før det er helg. Gud som jeg elsker helgen! Ikke fordi man kan sove lenge, fordi det gjør jeg så og si aldri uansett, men bare fordi jeg får den deilige følelsen av at jeg kan slappe av. Ja, jeg jobber jo nesten hver lørdag, men vi har jo alltids søndagen da man kan slappe av og kose seg med familien.

Jeg er foresten fortsatt syk, selv om jeg føler meg 100 ganger bedre enn jeg gjorde på mandag og i går. Skal nok på
skolen i morgen. Eller, jeg SKAL på skolen! Hater å bare ligge hjemme i senga og ikke gjøre noe som helst. Jeg får tiden til å gå ved å se på film da. Elsker å se på litt sånn SIFI/Action-filmer. Elsker x-men! Så Avatar i stad. Elsker fagene i den filmen. Kan liksom drømme me helt bort i bevegelsene til avatarene, de pene fargene og eventyrligheten i hele filmen. Elsker å bare drømme meg inn i filmen, og føle at jeg er en del av den. Jeg er kanskje litt rar sånn. Eller er det kanskje flere der ute som er litt sånn?
Kjenner det vegynner å bli veldig kjedelig å være hjemme nå. Noen som har noen gode filmer å annbefale? Jeg er ikke spesielt glad i Horror, thrillere eller noe i den kategorien. Liker veldig godt litt sånne feelgood-filmer der ingen dør og det som oftest ender bra! fordel om det også er noe romance med. Ellers liker jeg eventyrbaserte filmer og SIFI.
Ønsker alle en fin dag videre!

-Anniken

A scary truth

  

Hadde to utrolig kule kunder på jobben i dag som jeg bare må fortelle dere om. To litt eldre damer som kom innom sånn ca en halv time før butikken stengte. Hun ene var en levende Lemon modell. Hun hadde på seg skjorte og bukse fra butikken og var sååå fornøyd at hun hadde dratt med seg venninnen for å se på denne butikken da. De var så søte, morsomme og hyggelige. De prøvde masse klær og endte med å handle ganske bra. 
Er det flere der ute som jobber i butikk?
Jeg bare elsker sånne søte, koselige kunder som gjør deg i godt humør. That just makes my day :)Sienna Miller og Body Shop ønsker å sette en stopper for menneskehandel.

Stilikonet og skuespilleren Sienna Miller har i samarbeid med The Body Shop undertegnet oppropet "Stopp menneskehandel av barn og unge". I tillegg til signaturen, har Miller tegnet et omriss av hånden sin - noe som alle deltagere av kampanjen oppfordres til for å vise sitt engasjement.

Støtt kampanjen i en The Body Shop-butikk eller på nettet.

costume.no


Dette syntes jeg er helt fantastisk bra. Menneskehandel og trafficking er faktisk noe jeg kan en del om og har lest masse om, skal også ha det på særemne. Utrolig skumle greier fordi det er så godt skjult. Det skjer jo over alt, hele tiden. Det skjer i Norge og det skjer i utlandet men det er veldig godt skjult det meste av tiden. Syntes Sienna Miller og "The Body Shop" gjør en kjempe bra kampanje her som i hvert fall jeg skal støtte.

Sick Monday


Da var det Mandag igjen. Noen ganger føler jeg at det er den tyngste dagen i uken. Skolen er forferdelig lang, og man er ofte veldig sliten og trøtt (i alle fall jeg). Jeg har ikke hatt en veldig lang dag på skolen i dag. Har fått bihulebetennesle, og dro hjem fra skolen klokken ti. Hater å være syk. Det blir bare til å ligge i sengen og ikke gjøre noe som helst, og det blir man ganske så rastløs av skal jeg fortelle dere!

Denne uken må særemne bestemmes. Hvis ikke alle vet hva det er, så er det en stor oppgave i Norskfaget som skal leveres før jul. det går ut på at man skal lese noen bøker,og kanskje se noen filmer, og velge seg et tema. Jeg er ganske sikker på at jeg kommer til å velge tre bøker av Jo Nesbø, og velge vold som tema. Noen som har lest Jo Nesbø bøkene? Tenkte å lese Snømannen, Frelseren og Sorgenfri. Har lest Snømannen og Frelseren og syns de var kjempebra begge to :) Noen som har lest Sorgenfri kanskje?

Anniken

A girls night


Majda hadde med seg en vin flaske som det var helt umulig å få opp. Hun er jo ikke 18 enda vet du, så damen på vinmonopolet hadde sikkert installere barnesikring på den. Hun lukta at den var til en mindreåring. Du må ha ganske god luktesans for å bli ansatt på vinmonopolet skal jeg si deg! 

Bilder fra gårsdagens jente kveld. Det ble vin og spill. Spilte Alias og et annet spill som jeg ikke husker hva heter. Var utrolig gøy, særlig Alias, for alle ble så sykt engasjerte. Mange av dere vet sikkert hva det går ut på. Det er lag på to og to og en av de på laget skal forklare et ord, f.eks "sjarmerende" uten å bruke det ordet. Det kan bli sykt mange morsome forklaringer.
Nina: "Det er et verb. Noe ofte gutter gjør"
Miriam: "RUNKE!!"
hahahaha
Nina: "Nei, Miriam, ikke det. Noe det gjør mot jenter"
Miriam: "Runke, jenter???"
Tiden ute.
Nina: "Sjarmere da vet du....."
Miriam: "ååååja..."

Herlig kveld med herlige folk :)

Camilla.

PS: Glem forresten det jeg skrev på morgenen i dag om fint vær... Nå regner det så det SPRUTER og HAGLER.... Flott!

God morgen bloggen!


I dag er det faktisk sol ute. Det regner ikke. Helt utrolig! Søndag er den dagen i uken jeg liker minst. Det er en kjedelig dag hvor det som regel ikke skjer stort. Folk flest liker søndager fordi det er den store daffe-dagen, mens jeg som regel ikke liker daffe-dager og kaller søndag den store rastløs-dagen.

Men selv om det er søndag har jeg planene klare! Jeg kan ikke fortelle dere hva jeg skal, ikke akkurat nå, men lover å fortelle seinere. 

Ha en flott søndag :)


We're back!


Hei og hopp alle lesere! Savna meg? Uansett, jeg er tilbake nå! Oooog, jeg har fått med meg en med-blogger, bestevenninnen min Anniken skal blogge sammen med meg på denne bloggen fra og med nå! Tror det blir døds bra. Anniken er best altså, lover dere. Så, ja, tenkte Anniken skulle få skrive litt om seg selv da. Enjoy.
Camilla 


Ok! Da starter vi. Jeg vet ikke helt hva jeg skal si. Det stopper liksom litt opp noen ganger når jeg skal fortelle folk om meg selv. Ikke at jeg ikke vet hvem jeg er, tvert imot, men jeg får en slags angst. Spesielt når det gjelder dette. Jeg er veldig spendt på hvordan dette kommer til å gå, og håper jo så klart på at dere kommer til å like denne bloggen like mye selv om jeg har blitt en del av den.
Nok om det.. Mitt navn er Anniken. Jeg er 18 år, og går siste året på vgs. Jeg går idrettslinjen, men driver ikke med noen sport for øyeblikket. Man kan vel nesten si at den nye "sporten" min er blitt blogging?kanskje?
Jeg ble kjent med Camilla i slutten av 7. klasse, og vi har så og si vært knoll og tott etter det. Vi har jo så klart hatt våre perioder, men har liksom alltid funnet tilbake til hverandre. Etter vgs er også planene å dra ut og utforske verden sammen. 
 
Som jeg sa på begynnelsen syns jeg det er veldig vanskelig og forklare for dere hvem jeg er. Jeg kunne så klart sagt at jeg elsker daffe dager med kjæresten,  sydenturer, kosekvelder med gode venninner og knekkebrød med leverpostei, uten at det egentlig hadde gitt dere så veldig mye. 
Så jeg håper, og tror at dere kommer til å finne ganske fort ut hvem jeg er uten at jeg avslører for mye.
Stay tuned.
Anniken.

Forandringer

Det kommer til å skje noe kjempe spennende her :)
Bloggen får mest sannsynlig en ny deltager. Eller blogger. Ja, dere skjønner. 
Vi skal bli Norges nye superduo. eller noe i den duren :)
FØLG MED!

Ja, denne jenta ja :)

Hva tror dere?

Bilder fra Fredags kveld

Nå er det vi som er russ!

En dag jeg ikke ville byttet bort for noe.Jeg har virkelig hatt en kjempe bra, og lærerik dag. Reiste inn til Oslo sammen med sjefen min for å være med på innkjøp til butikken. Vi hadde avtale både med Outfitters (et av ungdomsmerkene vi fører i butikken) og Vila, som begge holdt til i samme lokale.

Lokalene var lekre, helt hvite og rene og med stilig, ganske enkelt interiør. Pene jenter trippet rundt på høye hæler i Vila, Only og Vero Moda klær. Vi gikk nedover en lang gang hvor det på begge sider var glassrom delt inn i de forskjellige merkene hvor ekspress kolleksjonene og vår kolleksjonen hang pent indelt på klesstativ rundt veggene.

Først hadde vi et møte med Outfitters. Vi hadde en veldig blid, ganske laid back selger. Kjempe pen og søt jente som gjorde en god jobb med å presantere varene. Vi fikk se ekpress kolleksjonen og det som kommer til våren dvs. januar, februar og mars levering. Jeg og Beate plukket ut det vi likte best og var veldig enige. Blir masse fint i ungdomsavdelingen utover, det er i hvert fall sikkert!

Så hadde vi møte med Vila og en meget energisk dame som heter Marthe. Hun var kjempe flink, men snakket utrolig fort så du måtte virkelig følge med for å henge med. Vila er et såpass bra og stort merke at ekspress kolleksjonen var omtrent like stor som vår kolleksjonen. Vi plukket ut det vi likte best av begge kolleksjonene og jeg kan med hånden på hjertet si at det kommer MYE bra! Her og var jeg og Beate veldig enige. Vi vurderte litt en bukse med print som jeg syntes var kjempe kul, men som vi ikke var helt sikkre på om kom til å selge. Kanskje vi tar inn noe lignende til våren.

Jeg har hatt en helt super dag og jeg håper virkelig jeg får muligheten til å være med igjen! Var kjempe gøy å prøve klærne, se på de og liksom vurdere om det er noe som kommer til å slå ann hos kunden. Kan jo også si at det hadde ikke gjort noe å jobbet der oppe heller. Det så vanvittig gøy ut!

Jeg glemte så klart å ta med meg kameraet så alt dere får nå er noen bilder fra express kolleksjonen. Jeg skal heller ta flere bilder av klærne når det kommer i butikken utover høsten.

Skole? Å, herregud. Det hadde jeg nesten glemt.


Jepp, det var akkurat det jeg tenkte når jeg sto opp i morges og skjønte at jeg faktisk skulle på skolen. Det virket så sykt fjernt, som om det hørte til en annen tidsregning. Jeg gledet meg veldig til å begynne på skolen i begynnelsen av sommeren men nå som jeg har jobbet så mye og slått meg til ro med det virker skolen helt rart. Var jeg ikke ferdig a? Det føltes hvert fall sånn..

Uansett, skolen. Ja. Full timeplan. Hva kan jeg si? kose fag. Engelsk. Masse engelsk, og sosiologi, politikk og menneskerettigheter, historie, religion. Ja, fag som det. Realfagene er jeg ferdig med og det føles herlig. 

..... Men så, når du tror at alt skal bli helt perfekt kommer noen å kaster en ball i hodet på deg. Er ikke det typisk? Sånn føltes det i hvert fall da jeg fikk vite at jeg må ta opp fransk, mest sannsynlig som privatist. Jeg hadde nemlig ingen muligheter til å ha det i USA så da mangler jeg jo et år. Er bare et skikkelig hodebry hele greia, jeg får sove på det.

God natt!
Chill bill.


Gud jeg er trøtt. God natt

Still Alive.


Skjørt - Indiska (Er faktisk egentlig en shorts som ser ut som et skjørt.)
Topp - Berska
Sko - Forever 21

Jeg er fremdeles i livet. Litt sliten, men fortsatt her. Jobbet på festivalen hele helgen med en gjeng herlige mennesker og runnet av med en personal fest for hele kraften-teamet i går kveld. Bilder kommer litt seinere.Ellers så har jeg fått en ny favoritt blogg. Den heter så mye som dagensoutfit.
Det er en blogg som hver dag legger ut bilder av outfits fra forskjellige bloggere. Utrolig bra inspirasjonskilde! Kjempe bra blogg. Den må dere ta en titt på :)


http://dagensoutfit.blogg.no/

Festival er bra

Hadde det kjempe gøy på jobb i går. Festival er bra, selv om Askim er et ganske dårlig eksempel på det... Jeg mener. Festival? I Askim? Det betyr drita folk (som alle andre festivaler) og ja musikk da så klart.. Et lokal band eller to... men det som var litt kjipt var at det var ikke akkurat veldig mange folk, ikke som vi hadde håpet.

Folk eller ikke folk, jeg hadde det drit gøy. Sto rett ved scenen i en Peppes trailer sammen med Ida på jobben og ei kjempe kul jente som heter Mia fra Nittedal. Vi var dreamteam, helt seriøst. Serverte øl så det grein, spiste smågodt og dansa på bordet ( eller ja, hvert fall nesten)

Jeg møtte også Robert, min stalker. Litt creepy, men Robert, du er en kul stalker. Kunne vært verre. Som han sa, han kunne tross alt vært førti med øl mage. 

Jeg glemte så klart kamerat mitt så bilder blir det ikke før i morgen. Skal ta masse bra bilder i kveld :)

Here we go!I dag åpner vi! Jeg skal hoppe i dusjen nå og så drar jeg på jobb. Gleder meg til å se hva folk syntes for det blir sikkert mye folk.  Jeg drømte i natt at vi åpnet og det ikke kom noen, håper virkelig at det bare var en dårlig drøm, he he.
Skal ta med kamerat ned i dag, så da blir det sikkert noen bilder i kveld!

Ha en fin dag!

I am back


n
Da, endelig, har jeg tid til å blogge litt igjen.  Har jobbet masse den siste tiden og har hatt mange 12 timers dager med jobbing, og ja, da blir det lite blogge-tid. 

Ellers har jeg det veldig gøy på jobb da.

Beste gjengen på peppes, koser meg der med alle de herlige folka.

På klesbutikken er det også veldig gøy om dagen. Vi åpner dame avdelingen NESTE TORSDAG - om en uke! Gleder meg så utrolig til å begynne å pakke ut varene til helgen/ begynnelsen av neste uke. Gleder meg ikke minst like mye til å bli ferdig med barneklærne. Vi har også fått inn masse fint i ungdomsavdelingen både til jente og gutt. 

Gleder meg til skolen begynner jeg.... Har mailet litt frem og tilbake med han som har med fagene for neste år å gjøre og har funnet ut at jeg må ha sosiologi med 2.klasse til neste år for å få et godkjent vitnemål. Hadde ingen fag som passet sammen med politikk og menneskerettigheter i USA og fagene må følge over 2 år. Men ja, det blir nok helt greit. Får jeg vitnemålet er jeg fornøyd. Skal ha 10 timer i engelsk i uka da, og det gleder jeg meg til! Skal bare rocke de klassene, he he. 
Update

Boggen kommer nok til å være litt halv-dø resten av denne uken og neste uke. Grunnen er at jeg jobber 12 timer om dagen mange av dagene og når jeg kommer hjem har jeg ikke energi ti å gjøre noe annet enn å sove... Så, vi bogges hvertfall snart :)

Oslo


Det ble spontan Oslo tur med denne herlige jenta på meg i går. Vi satt på cafe i Askim ved to tiden og så hadde egentlig ingen av oss noen spesielle planer for kvelden så vi bestemte oss for å reise til Oslo og spise middag på Aker Brygge. Det var kjempe koselig!

Jeg elsker Oslo! Har så sykt lyst til å flytte ditt!
Det er ikke alle stedene i Oslo som er like koselige og som jeg føler meg like trygg i, men område rundt Aker Brygge er helt supert.  Men fy søren, bare tenk så dyrt det er å bo der a!!
Jeg og Carina satt lenge på Fridays og spiste både forrett, hovedrett og dessert, herregud, jeg var så mett. Ved siden av oss på nabobordet satt en snål, litt eldre mann. Han hadde på seg stor hatt og briller, drakk vin og skrev dikt i en liten diktbok. Han prata litt med oss, og hørte åpenbart på hva vi sa for av og til bare brøt han inn i samtalen. Han var ganske rar, men morsom... Også skrev han dikt til oss!! haha.

Unge jenter med håp former
livssmil og
himmel i blikket
- det er det fineste jeg vet

Det var det han skrev til oss og det var ganske vanskelig og ikke le. Jeg tok det med hjem og hang det på veggen med alt det rare på jeg.
Viste dere at det er en sånn rar regel på fridays at du kan ikke drikke vin/øl når du sitter med mindreårige? Joda. Jeg fikk ikke lov til å drikke vin fordi Carina er under 18.
Jeg og Carina bestemte at neste gang vi drar til Oslo, etter hun har fylt 18, eller (om det er 20 års grense), skal vi på Lektern og ta en drink. Det ser så utrolig koselig ut der.
Jeg opplever deja vu om dagen. Alle disse folka som reiser til USA nå som driver og gru/gleder seg, prater om vertsfamilier, starter blogger osv. Jeg husker det så godt, samtidig virker det så veldig, veldig lenge siden.... Det er jo eeeeevigheter siden, men så er det egentlig ikke det, men så føles det veldig sånn. Jeg skulle nesten ønske jeg kunne oppleve det igjen jeg.

Nå skal jeg til Majda og ringe hjem til USA. Gleder meg så utrolig til å høre stemmene til familien min! Jeg savner dem.

11.jul.2010

Sex and the City 2 and culture talk

Herregud, Samatha er helt vill, men utrolig kul! Har nettop vært og sett Sex and the City 2, den var kjempe bra, mye bedre enn den første syntes nå jeg! Men ja som sagt, Samatha er så genial, alle hennes små geniale kommentarer gjør hele filmen verdt å se. Fikk også skikkelig lyst til å reise til midtøsten jeg. Bare å oppleve den kulturen, den er jo så annerledes enn vår. Tenk at kvinner over hele verden går kledd slik! Tenk på alle reglene. Ja, bare tenk å spise pomes frites sånn a! Det ville vært spennende og oppleve. Jeg har jo vært i Egypt og det er litt sånn der også, kvinnene og de litt eldre jentene går ofte med slike klær der og. Svarte lange kjoler, svart slør rundt hodet og forann munnen. Noen av de hadde til og med slør forran øynene. Tenk å gå kledd sånn, hver dag, i den varmen. Jeg skal ikke si at jeg forstår kulturen deres, men jeg respekterer den. 

Aloha!
I am Camilla, a 19-year-old Norwegian girl living in London. I study at Kingston University where I learn how to write like a journalist and think like a politician. This blog is my London life in pictures, my passion for fashion spot and the place where I write. . bloglovin bloglovin Romwe - The Latest Street Fashion

arkiv


December 2011
November 2011
October 2011
September 2011
August 2011
July 2011
June 2011
May 2011
April 2011
March 2011
December 2010
September 2010

kategorier


Blogg
Books
Clothes
Everyday life
I recommend
Inspiration
Kingston Life
LONDON!
New in
Outfit
Pictures
Random
Things-to-do
Travelling
USA
Write

favoritterdesignet er laget av:


Caroline Maria

TO THE TOP
hits