Some pics from last night.
One day is not enough. Let's make it two.

Svart lang kjole fra Cubus. (Salg!!!) 

Har hatt en veldig bra helg. Det er sommer og jeg nyter det. Blir litt dårlig blogging, men det tar seg opp til høsten og når jeg flytter til London 13.September. Stay tuned. 


See you in Greece!


// Badedrakt - H&M, skjorts - Top shop, jakke - H&M //
Her startet jeg kvelden før jeg fikk søte jenter på besøk :)
Så dro vi og besøkte denne jenta (hun til høyre), som hadde grillfest for sin veninne fra Amerika. Det var veldig koselig! Rart og høre noen snakke amerikansk igjen! 

Jeg hadde det veldig koselig i går. Jeg har ikke tid til å skrive så mye nå, men jeg hadde det veldig fint.
Det trenger ikke skrives ned, utdypes og forklares for å være sant :) 

Nå drar jeg! Og for dere som lurer - jeg skal til HELLAS! 

The happiest person on earth.
 

Jeg har hatt en så bra dag. Jeg har hatt sol, sommer og lunsj med min kjære bestemor. Det som har gjort meg mest glad i dag er at jeg har snakket med de jeg er glad i, gjort ting som jeg burde ha gjot for lenge siden, smilt til mennesker jeg kjenner og sendt e-mail til mine kjære i USA. 

En annen ting som gjør denne dagen bra er at ting begynner å falle på plass med skolen i England. I dag har jeg søkt rom, sendt inn vitnemålet og skrevet e-mailer om diverse. Jeg og Julie har bitt enige om hva slags rom vi skal søke og jeg HÅPER vi kommer sammen. I hvert fall i samme bygning... Uansett, alt ordner seg nå. Jeg har troen! Nå kan jeg ta ferie med god samvittighet. 

CROSS THE FINISH LINE WITH MEAvsluttet 13 års skolegang med stil i dag. 6 på muntlig eksamen og en god følelse i magen. Jeg klarte det! Jeg holdt alt jeg lovet meg selv. Jeg kom inn på den skolen jeg ville inn på med de karakterene jeg ville ha. Jeg klarte det. Jeg trodde aldri jeg skulle si dette, men jeg er stolt av meg selv. Det er så deilig å sitte igjen med følelsen av å ha gitt alt og avsluttet med stil. Og så er det bare å takke Gud for god hukommelse og en skarp tunge. Jeg hadde flaks i dag. Flaks fordi det er få som kan vippe meg av pinnen - og sensor, han prøvde så godt han kunne, men han klarte det ikke han heller. 

Og det, det er jeg stolt av det. 

BECAUSE PINK IS THE THING
// Isadora - Jelly Kiss 54 lilliac tule //

A song can tell a thousand stories

Songs that makes me feel. Alive. Awake. Still here. Happy, and sad. At the same time. A song can tell thousands of stories. What does the song tell you?

Birdy - Skinny Love

Adele - Someone like you

Ellie Goulding - The writer

Veronica Maggio - Snalla bli min

My weekend

Festivalen:

Så, vi hadde en konkurranse om å selge flest 5 pack med øl. Satte ned prisen til 300 utover kvelden. Jeg lagde plakatene, og så klart (hihi) så vant vi! 

Dream team!
Personal Festen:Sommer

Det er så deilig ut, sol og varmt! Skulle ønske jeg hadde fått brukt hele dagen ute, men jeg har vært på jobb. Vi har masse salg på butikken nå og det er mye å gjøre. Vi selger også ut alle barneklærne nå for til høsten begynner vi med dame klær! Det blir så bra det. Så da blir det dame + ungdoms butikk. Herlig! Jeg og Camilla som jeg jobber sammen med har også skiftet på utstillings dukkene i dag, det var litt av et prosjekt!

Nå skal jeg ut og nyte solen!

Pics.

red red2

red3

red6

red9

red10


red4 red5

Ble plutselig hjemme alene noen timer så da gikk jeg ut å tok noen bilder i det fine været :-)

Jeg slår alle rekorder når det gjelder slapphet i dag!

img7417

img7421

img7418

Overskriften er helt hundre prosent sann. Jeg er skikkelig slapp i dag, Jeg går fortsatt i pysjen, øynene mine er tunge som bly og alt jeg har gjort i dag er litt lekser,  data, laste ned musikk og spise vaffler. Men noen ganger er det ganske deilig også, det å gjøre ingenting. Nå tror jeg at jeg skal pugge noen replikker og skrive litt på en stil. Etterpå må jeg ut og løpe en tur, i verste fall gå. Jeg trenger luft!

Fordi jeg trengte en pause

img7408

img7411

img7415

img7414

img7416

Nå har jeg sittet med vanskelig, vanskelig T-matte i overt 4 timer. Har mattetentamen på torsdag neste uke så jeg er helt nødt til å forberede meg. Matte er vanskelig og det er mye å huske. Ekstremt mye formler som må pugges. Nå er jeg skikkelig tung i hodet, trøtt og sliten. Tror jeg skal gå å ta litt sol før jeg fortsetter med matte noen timer til.

I kveld skal jeg på grillfest hos Anniken. Gleder meg :-)
Aloha!
I am Camilla, a 19-year-old Norwegian girl living in London. I study at Kingston University where I learn how to write like a journalist and think like a politician. This blog is my London life in pictures, my passion for fashion spot and the place where I write. . bloglovin bloglovin Romwe - The Latest Street Fashion

arkiv


November 2011
Oktober 2011
September 2011
August 2011
Juli 2011
Juni 2011
Mai 2011
April 2011
Mars 2011
Desember 2010
September 2010
August 2010

kategorier


Blogg
Books
Clothes
Everyday life
I recommend
Inspiration
Kingston Life
LONDON!
New in
Outfit
Pictures
Random
Things-to-do
Travelling
USA
Write

favoritterdesignet er laget av:


Caroline Maria

TO THE TOP
hits