Time goes by so fast.Nå har jeg bodd i Kingston en hel uke alt. Tiden har gått utrolig fort, samtidig som det føles som jeg har bodd her for alltid. Har allerede begynte å oppdage både positive og negative sider ved det å være student. 

 Positivt:

  •   Friheten!
  •   Du bestemmer alt selv.
  •  Det å bo i en storby (men som samtidig ikke er så stor som London) og det å ha ALT man trenger rett    utenfor døra.
  •   Mange mennesker, spennende omgivelser og ny skole.
  •   Veldig bra uteliv!
  •   Studenttilværelsen. Det å bli vant til å måtte samle sammen mynter, tenke økonomisk osv. Merker at jeg trives med det (enn så lenge, helt til shopping suget kommer?.)

 

Negativt:

  •  Bruker MASSE penger. Regner med det roer seg litt etter hvert da, men den første uka har vært ekstrem.  Har jo nesten ikke shoppet noe annet enn kjøkkenting og ting til rommet heller.
  •  Det er vanskelig å planlegge mat fordi man alltid mangler noe?
  •  Det er vanskelig å handle mat og jeg merker at jeg kommer til å savne fult kjøleskap, norsk mat og  mammas middag ganske fort.
  •  Savner å jobbe og tjene penger (workaholic, oh yeah!)

Alt i alt har den første uka vært super. Jeg har møtt så mange mennesker (husker ikke navnet på halvparten en gang) samtidig som jeg har en super god feeling når det kommer til skolen. Spesielt bra virker journalistikken - fikk også vite her om dagen at av over 900 søkere til Journalistikk ved Kingston kom 100 inn. Det er 1 av 10 det! Ganske kult. Det eneste jeg tenker litt på er om jeg har valgt riktig fag når det kommer til politikken. Var så sikker før jeg reiste hjemmefra, men tror det er noe med den engelske atmosfæren som får meg til å ha lyst til å studere litteratur. Kjenner det kribler litt i magen når jeg tenker på det. Veldig usikker enda, så tror jeg skal gi det en ukes tid så får vi se om det blir noen forandringer på timeplanen.

Deilig også at rommet mitt begynner å føles som hjemme. Er ganske fint nå (litt bilder har dere jo fått) og jeg kjenner allerede at jeg kan slappe helt av og kose meg når jeg er på rommet, og det er så deilig. 


  3 kommentarer på "Time goes by so fast."

Postet av: Benedikte
Godt å høre at du har det bra! :)
20.sep.2011, 20:01
URL: http://bbenediktesvensson.blogg.no
Postet av: line eirin
sv: takk :-D

Skjønner de positive og negative sidene, du er så heldig som studerer ved London :-)

Godt at du har en god følelse når det kommer til skolen! det er viktig :-) er så mye spennende man kan studere, spesielt når man virkelig vil selv og har lysten, så mange fine muligheter, er ikke lett å bestemme seg, men det virker som du har valgt et veldig fint fag. Håper du finner mer ut etter som tiden kommer :-)
21.sep.2011, 10:12
URL: http://lineeirin.blogg.no
Postet av: Luisa
Det er alltid noen negative sider med å bo alene hehe, men håper du koser deg masse! Superfin klokke ;)

Legg igjen en kommentar

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:

Designet er laget av CAROLINE MARIA


Aloha!
I am Camilla, a 19-year-old Norwegian girl living in London. I study at Kingston University where I learn how to write like a journalist and think like a politician. This blog is my London life in pictures, my passion for fashion spot and the place where I write. . bloglovin bloglovin Romwe - The Latest Street Fashion

arkiv


November 2011
Oktober 2011
September 2011
August 2011
Juli 2011
Juni 2011
Mai 2011
April 2011
Mars 2011
Desember 2010
September 2010
August 2010

kategorier


Blogg
Books
Clothes
Everyday life
I recommend
Inspiration
Kingston Life
LONDON!
New in
Outfit
Pictures
Random
Things-to-do
Travelling
USA
Write

favoritterdesignet er laget av:


Caroline Maria

hits