Too little time to much too do.

Dagene går sykt fort og det skjer noe HELE TIDEN, derfor går det litt mellom hver gang jeg får oppdatert.

Nå begynner ting å komme i orden. Rommet er hjemmekoselig, internettet funker og jeg og Julie gjorde den første storhandelen av mat i går. Lagde dessuten middag på kjøkken for første gang! Rart å kjøpe sine egne panner og matvarer og lage middag egentlig, men også ganske kult. Tror jeg skal klare å venne meg til det - både og kjøpe og lage mat. 

Så langt har vi også vært utrolig heldige med været! England er jo et regn-land men siden vi kom har det vært bare sol og varmt vær. 
Noen bilder av området vi bor på. Seething Wells heter det og er rom til studenter leid ut av skolen. Tror vi er veldig heldige med stedet vi bor. Alt er så pent og husene er så fine, er et veldig idyllisk sted med stor park rett utenfor døra. Mange av de andre stedene er mer slitt og ser mer ut som vanlige høy blokker, så vi har hatt flaks. 

Ikke nok med at stedet vi bor er veldig idyllisk og koselig, men det er byen også! Kingston er et så utrolig fint sted. Byen er stor og vi har ALT vi trenger av butikker. Alle de vanlige er her som TopShop, River Island, New Look, H&M, Office, Aldo osv. MER enn nok butikker. Nesten litt skummelt med tanke på at nå må vi bruke penger på panner og stekespader i stedet for klær.. Kingston har også en kjempe koselig markedsplass hvor du kan kjøpe frukt og grønnsaker fra boder rett utenfor en liten, hvit marmorkirke. Plassen er også omringet av små koselige kafeer og butikker. Det er så fint! Her om dagen var vi jentene ute og spiste middag på en pub (som viste seg og egentlig ikke være en pub allikevel, men heller en kjempe fin restaurant). Vi fikk utrolig god mat og vin og satt og så utover eleven. Det var litt dyrere enn mange andre steder vi har spist så vi fant ut at det stedet måtte bli kose-restauranten vår. Er også mange kjempe fine, koselige restauranter nede i byen som jeg gleder meg til å prøve ut!Ellers er vi ute hver kveld da. Denne uken er det Space Bar (student baren på skolen) som er stedet. Det er vist der alle henger i Freshners Week og så seinere er det klubbene og barene nede i byen som gjelder. Uansett, har det veldig gøy og møter nye folk HVER kveld! Har ikke sjans til å huske halvparten. Har veldig kule naboer i blokka mi også (det er de dere ser på bildet) så vi vorser sammen før vi går ut. Deilig at drikke er så billig her også! På space bar koster drinkene 2 pund som tilsvarer 20 norske kr!! 

Jeg og Julie på tur i byen. Shoppet nye converse og spiste verdens beste cupcake. Mmmm. 


  3 kommentarer på "Too little time to much too do."

Postet av: Marie - The Makeup Side Of Life
Ååååh, det høres så gøy ut! :D
17.sep.2011, 12:47
URL: http://marieandmakeup.blogg.no
Postet av: Silje Ustad
Åh, Harts Boatyard! E l s k e r den plassen!
17.sep.2011, 12:51
URL: http://www.siljeu.blogg.no
Postet av: Luisa
Så kult! Alt ser så fint ut :) Kos deg videre søta! Den cupcaken ser farlig god ut!

Legg igjen en kommentar

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:

Designet er laget av CAROLINE MARIA


Aloha!
I am Camilla, a 19-year-old Norwegian girl living in London. I study at Kingston University where I learn how to write like a journalist and think like a politician. This blog is my London life in pictures, my passion for fashion spot and the place where I write. . bloglovin bloglovin Romwe - The Latest Street Fashion

arkiv


November 2011
Oktober 2011
September 2011
August 2011
Juli 2011
Juni 2011
Mai 2011
April 2011
Mars 2011
Desember 2010
September 2010
August 2010

kategorier


Blogg
Books
Clothes
Everyday life
I recommend
Inspiration
Kingston Life
LONDON!
New in
Outfit
Pictures
Random
Things-to-do
Travelling
USA
Write

favoritterdesignet er laget av:


Caroline Maria

hits