The life of a student.

Nå har jeg endelig fått internett og kan blogge litt igjen. Mine første dager som Kingston student har vært spennende, herlige og hektiske. Alt går i ett hele tiden og du rekker nesten ikke å tenke, men jeg skal prøve å oppsummere litt.

Vi fløy jo fra Gardemoen på tirsdag, flyet var litt forsinket, så vi var ikke fremme i Kingston før sånn rundt halv 5-5. Det gikk ganske fort å få nøklene til rommet, og en person ble med å viste meg hvor jeg skulle bo. Først fikk jeg sjokk. Helt på ordentlig. Ikke egentlig på grunn av rommet (det er tross alt helt ok) men på grunn av badet. Det er VERDENS MINSTE og ser akkurat ut som et flybad (se bilder lenger ned). Først må jeg si at jeg ble en smule negativ men etter at vi fikk handlet litt på IKEA osv har det blitt mye bedre. Glemte selvfølgelig og ta før-bilder til dere, men skal se om jeg kan få ta bilder av en annen sitt rom (det er flere som ikke har flyttet inn enda.)


Den første kvelden i Kingston gikk med på å stresse ned til Kingston by og kjøpe dyner, puter og håndklær. Det MÅTTE vi jo ha og det var SÅ VIDT vi rakk Marks and Spencer før det stengte.  Herregud, vi løp helt seriøst maraton ned til byen og jeg klarte nesten ikke å puste når vi kom frem.

 Dagen etter var det "Enrolment". Da måtte vi betale halvparten av skolepengene (50.000) online og ta bilde og få "Kingston Student ID card". Offisielt Kingston student! Alt dette tok ca 2.timer (vi var heldigvis tidlig ute og utover dager kunne dette ta maaaange flere timer). Seinere dro vi til IKEA og fikk kjøpt masse ting til rommene/kjøkkenet. Det er dyrt å handle inn til et nytt liv har jeg funnet ut.  Litt bilder av hvordan rommet mitt ser ut nå etter "oppussingen". Syntes det er ganske fint nå egentlig.

Skal skrive mer om byen osv seinere men har veldig dårlig tid nå. Skal spise fish and chips med jentene før det blir pysjamasparty @space bar.

Har det super bra og skriver mer i morgen J


  9 kommentarer på "The life of a student."

Postet av: Elise
Så bra! Det så jo veldig så koselig ut der da :) Lykke til!
15.sep.2011, 19:42
URL: http://www.elibre.blogg.no
Postet av: Karoline
Synes rommet ditt så koselig ut, jeg :) Og det mønstrete skjerfet ditt var så fint!
15.sep.2011, 20:34
URL: http://www.fashiondelirium.net
Postet av: mamma
ÅÅÅÅ så hjemme koselig du har fått det.Pynteputer i sengen og sengeteppe.Så ut som om rommet trengte og fiffes opp litt.Herlig å se bilde av deg foran universitet,litt uvirkelig på en måte.Ha en fin kveld jenta mi

Klem mamma
15.sep.2011, 21:40
URL: http://heidamen.blogspot.com
Postet av: Marie
Så utrolig koselig rommet ditt ble! Utrolig fint og så koselig med bildevegg :)
15.sep.2011, 22:16
URL: http://marieandmakeup.blogg.no
Postet av: Luisa
Gøy å se hvordan du har det, og rommet ble veldig koselig!
Postet av: Andrea
Så gøy! Nyt det, virker kjempe spennende:)
16.sep.2011, 09:58
URL: http://randreablogg.com
Postet av: IsabelleKarlsson
heldig du er:) Syns rommet ditt var kjempekoselig
16.sep.2011, 11:01
URL: http://isabellekarlsson.blogg.no/
Postet av: Stein
Var det bra i går? :D
16.sep.2011, 16:41
Postet av: By Ann
Det så kjempe koselig ut :D 50.000, er det for alle tre årene? Har du allerede fått stipend/lån av lånekassen, eller må du betale alt selv?

Har søkt meg til Kingston neste år, er så nysserig på alt :D vil være mest forbredt. - så du må forvente noen plagsomme spørsmål fra meg, om det er ok? :)
16.sep.2011, 21:32
URL: http://annkristinrimol.blogg.no

Legg igjen en kommentar

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:

Designet er laget av CAROLINE MARIA


Aloha!
I am Camilla, a 19-year-old Norwegian girl living in London. I study at Kingston University where I learn how to write like a journalist and think like a politician. This blog is my London life in pictures, my passion for fashion spot and the place where I write. . bloglovin bloglovin Romwe - The Latest Street Fashion

arkiv


November 2011
Oktober 2011
September 2011
August 2011
Juli 2011
Juni 2011
Mai 2011
April 2011
Mars 2011
Desember 2010
September 2010
August 2010

kategorier


Blogg
Books
Clothes
Everyday life
I recommend
Inspiration
Kingston Life
LONDON!
New in
Outfit
Pictures
Random
Things-to-do
Travelling
USA
Write

favoritterdesignet er laget av:


Caroline Maria

hits