What am I going to study?

Flere av dere har spurt om hva jeg skal studere når jeg reiser til Kingston så tenkte jeg skulle lage et lite innlegg om det. :-)

My degree

Graden jeg skal ta, som er en bachelor grad heter så mye som "International relations with journalism". International relations blir det samme som internasjonal politikk og journalistikk vet dere helt sikkert hva er. Jeg valgte disse to fagene fordi de går bra som en kombinasjon og begge to interesserer meg. Som sagt så er det en kombinert grad, men etter hvert kan jeg velge meg et av fagene som hovedfag om jeg vil, altså en "major". Da blir det andre faget som jeg ikke legger hovedvekten på en "minor". Kan også velge å ha like mye av begge fagene alle tre årene slik som man har det første året. Komplisert? Ja, litt. 

International relations 

International relations er som sagt politikk. Jeg syntes politikk er kjempe interessant, men spesielt da internasjonalt. Jeg er veldig opptatt av hva som skjer rundt i verden og liker å følge med. Spesielt interesserer Midt-Østen konfliktene meg og kriger som i Afghanistan, Pakistan og Palestina-Israel. I andre klasse kan jeg faktisk velge Midt-Østen konfliktene som eget fag, eller module, som det heter på engelsk. 

Kingston siden beskriver kurset slik:

"This course enables you to learn more about international relations by analysing wars, invasions, imperialism, conflict resolution and the role of nation states and international agencies in the international system. It looks at highly topical issues from a variety of disciplinary viewpoints."

Forskjellige moduler jeg har lyst til å ta:

 • Introduction to Middle Eastern Politics
 • International Organisations
 • Nationalism
 • Terrorism in the Modern World
 • The Holocaust as History and Controversy
 • Theories of Justice
 • Human Rights and Armed Conflict
 • Crimes of the Powerful
 • Fascism and the Post War Extreme Right
 • The Politics of Nationalism in the Contemporary Middle East

 

Dette er det kurset jeg er mest spent på og gleder meg mest til. Høres så spennende ut og det er akkurat sånn ting jeg har lyst til å lære mer om! 

Journalism

Journalistikk fordi det også høres kjempe spennende ut. Jeg har vell aldri sett for meg at jeg skal bli en sånn typisk BBC journalist som stikker mikrofonen opp i nesa på folk, men jeg ser det som en fordel og kunne skrive, publisere og forstå mediene, så derfor valgte jeg journalistikk. Dessuten er journalistikk et veldig bredt yrke med mange muligheter som også kan gi mange spennende jobbmuligheter også innenfor reising. 

Kingston siden beskriver kurset slik: 

"This course examines the role of multimedia journalism in the contemporary world. It will develop writing skills and a nose for news, and provides a forum for analysis of and debate on all issues in the modern media. The course will enable you to become an effective journalist across abroad range of platforms."

Forskjellige moduler jeg har lyst til å ta:

 • English in Action
 • Journalism, Technology and the Future
 • Media Institutions
 • UK Government and Politics
 • Law for Journalists
 • Current Issues in Journalism
 • Diverse Britain: Media, Culture and Ethnicity
 • History of British Journalism
 • Special Study: Journalism and War
 • Special Study: The Truth-Seekers: Investigative Journalism from Pulitzer to Palast
 • Britain's Role in the World since 1900
 • International Journalism
 • Politics and Media Management

Det var litt om kursene jeg skal ta da, men det er såå mye annet og velge mellom også! Det er nesten litt skumelt det der, at det er så mye man kan ta, for det gjør det jo ikke lett akkuat. Men etter mye om og men er jeg veldig fornøyd med mine valg! 

  12 kommentarer på "What am I going to study?"

Postet av: Emma Elise
så kult !
21.aug.2011, 10:30
URL: http://www.emmaolzen.blogg.no
Postet av: Linda
Det høres kjempe spennende ut! Vurderer kanskje å gjøre noe samme som deg jeg også, når jeg er ferdig på videregående :-)
21.aug.2011, 13:27
URL: http://anotherbeauty.blogg.no
Postet av: Julie:D
Skulle ønske jeg hadde gjort det samme når jeg var på din alder :) Tenk alt du skal lære og oppleve :D så utrolig gøy! Kjempe fint bilde av deg foresten :)
21.aug.2011, 14:29
URL: http://thejulielife.wordpress.com
Postet av: Luisa
Så utrolig spennende! Det er så flott med slike som deg, som interesserer seg for politikk og verden, stå på!
Postet av: kjerstielise ♛
Spennende! De har ikke noe slikt i Norge, eller ville du rett og slett studere der? :) Og hva heter egentlig en bachelor-grad på engelsk?

Masse lykke til! :)
21.aug.2011, 14:42
URL: http://orchidee.blogg.no
Postet av: Marie
Høres perfekt ut for deg, da!
21.aug.2011, 16:22
URL: http://marieandmakeup.blogg.no
Postet av: belleslettres
Hørres kjempespennende ut! Gleder meg til jeg er ferdig med vgs og kan dra ut i den store verden hehe:) Men en ting, når du først er kommet inn på kingston, er du da kommet inn for alle tre årene?
21.aug.2011, 18:14
URL: http://www.belleslettres.blogg.no
Postet av: Rebecca
Kjempespennende å høre, gleder meg til å følge med på hvordan det går! :)
21.aug.2011, 19:28
URL: http://www.rebeccainusa.blogg.no
Postet av: Ada
Hei, ville bare si at jeg er så utrolig glad jeg fant bloggen din! Jeg er et par år yngre enn deg og har lenge hatt en drøm om å reise og studere i England (helst London). Å følle deg mens du er der er jo bare en supermulighet for meg å se hvordan det er der, sett fra en fra Norges perspektiv. Jeg beundrer også stilen din, og hadde ikke hatt noe i mot å ha alle de klærne du har postet på bloggen.
23.aug.2011, 22:54
Postet av: Camilla
Ada: å så hyggelig å høre! Den kommentaren ble jeg veldig glad for :-) Håper jeg kan inspirere deg mens jeg er der nede så du også får lyst til å dra! Bare spør om du lurer på noe :-)
23.aug.2011, 23:17
URL: http://mywonderwall.blogg.no/
Postet av: Maren
Hei! jeg har veldig lyst til å studere et annet sted enn Norge, som sånn deg. jeg går på vgs, men har hørt at man trenger S matte for å komme inn på skoler i utlandet, men trenger man det i London, England?

du har en kjempe fin blogg, og det har fått meg lyst til å studere i utlandet :)
24.aug.2011, 17:37
Postet av: douceurdevivre
Kult at du skal studere i England. Tenker selv på å studere i utlandet ;-)
27.aug.2011, 21:35
URL: http://douceurdevivre.blogg.no/

Legg igjen en kommentar

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:

Designet er laget av CAROLINE MARIA


Aloha!
I am Camilla, a 19-year-old Norwegian girl living in London. I study at Kingston University where I learn how to write like a journalist and think like a politician. This blog is my London life in pictures, my passion for fashion spot and the place where I write. . bloglovin bloglovin Romwe - The Latest Street Fashion

arkiv


November 2011
Oktober 2011
September 2011
August 2011
Juli 2011
Juni 2011
Mai 2011
April 2011
Mars 2011
Desember 2010
September 2010
August 2010

kategorier


Blogg
Books
Clothes
Everyday life
I recommend
Inspiration
Kingston Life
LONDON!
New in
Outfit
Pictures
Random
Things-to-do
Travelling
USA
Write

favoritterdesignet er laget av:


Caroline Maria

hits