Jeg tror jeg dør.

Har aldri hatt det sånn her før. Eller, i små mengder kanskje, men ikke så intenst og slitsomt som nå. Tiden står helt stille og jeg blir GAL av å være spent, av å glede meg. Jeg blir gal av at det kribler i beina og flyr sommerfugler i magen min hele tiden. Jeg begynner rett og slett å bli gal. Helt kokos. Jeg våkner om natten og har så mye adrenalin at jeg helt sikkert kunne hoppet opp av sengen og løpt en mil. Hjertet pumper og pulsen stiger. Jeg er så rastløs at jeg sover dårlig. Har så mye energi at jeg kunne vunnet birkebeineren lett. Livet mitt står stille og jeg skulle gjerne løpt fra alt sammen, løpt fra de siste laaaange ukene. Løpt fra jobb, jobb og mer jobb. 

Men snart. Snart... SNART skal jeg og Julie gjøre alt det morsomme vi planlegger! Vi skal feste i London og ta nattbussen (som går hvert kvarter hele natten!!) hjem, vi skal dra på Aldo butikken i Covet Garden, ha piknik i Hyde Park og reise til Paris med tog. Vi skal innrede rommene våre og kjøpe billig dopapir for å spare penger. Vi skal begynne på fekting, salsa og hip-hop dans og dumme oss skikkelig ut fordi vi ikke kan det. Det skal bli så utrolig gøy. Det skal bli så deilig og ha mitt eget liv, kanskje ikke i mitt eget hus enda, men mitt eget rom og mine helt egne rutiner og regler. Det blir så gøy og bo sammen med masse andre folk og feste og ha det morro hele tiden. Det blir så bra, så utrolig bra. Og derfor gleder jeg meg. Gleder meg så mye at jeg begynner å bli gal. Helt klin kokos.  3 kommentarer på "Jeg tror jeg dør."

Postet av: Mona Louise
Hei! :) Jeg har lest gjennom og tenkte jeg kunne legge fra meg en kommentar :) Selv skal jeg studere på Roehampton om litt over 3 uker, og jeg eeeeer så spent, SÅ jeg føler virkelig med deg!!! Men dette blir heeelt fantastisk, jeg ELSKER London, og jeg haaaar så mange planer! :D Lykke til med flyttingen til Kingston da, det nærmer seg veldig! Flott blogg har du også :) Hilsen nabo-universitets-student :)
18.aug.2011, 00:05
URL: http://monalouise.wordpress.com
Postet av: onlyaillusion
håper det lever opp til forventningene :D
18.aug.2011, 00:07
URL: http://onlyaillusion.blogg.no/
Postet av: Luisa
Så spennende, nesten sånn at jeg kjenner sommerfuglene for deg :p Masse lykke til med forberedelsene og flyttingen!

Legg igjen en kommentar

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:

Designet er laget av CAROLINE MARIA


Aloha!
I am Camilla, a 19-year-old Norwegian girl living in London. I study at Kingston University where I learn how to write like a journalist and think like a politician. This blog is my London life in pictures, my passion for fashion spot and the place where I write. . bloglovin bloglovin Romwe - The Latest Street Fashion

arkiv


November 2011
Oktober 2011
September 2011
August 2011
Juli 2011
Juni 2011
Mai 2011
April 2011
Mars 2011
Desember 2010
September 2010
August 2010

kategorier


Blogg
Books
Clothes
Everyday life
I recommend
Inspiration
Kingston Life
LONDON!
New in
Outfit
Pictures
Random
Things-to-do
Travelling
USA
Write

favoritterdesignet er laget av:


Caroline Maria

hits