Girl going Asia.

 

Photos by me.

Tenkte bare jeg skulle skrive et innlegg om min meget kule venninne, Anniken Randem, som snart reiser til India og Vietnam for å studere. Jeg må bare si at jeg syntes det er utrolig tøft! Hun reiser gjennom en organisasjon som heter kulturstudier som tilbyr 10 ukers kurs i fag som fred og konfliktstudier, utviklingsstudier osv i land som India og Vietnam. Har hørt mye bra om organisasjonen og tror de er veldig flinke med det de driver med.

Anniken reiser neste uke uten å kjenne noe andre av de hun skal reise med. Vell fremme i Vietnam skal hun bo på studiestedet sitt sammen med mange andre folk fra blandt annet Skandinavia.

Det virker som det er veldig mye man må tenke på når man skal flytte til Asia. Anniken har tatt masse vaksiner, prøver osv og dessuten har hun sekken full av malariatabletter og gnagesår plaster. Det er også viktig å huske på at man må kle seg med visse typer klær der nede. De er ikke særlig fan av lårkorte skjorts og singletter... 

Du kan finne Anniken her: http://www.mittasia.blogg.no 
Lenge siden sist vi gjorde en av våre fjortis-fotoshooter nå, men alltid like gøy. He he. Kommer til å savne henne masse når hun drar! Flaks Nina har lovet henne London tur i bursdagsgave så hun kan komme å besøke meg når hun kommer hjem! 


  3 kommentarer på "Girl going Asia."

Postet av: tenderlove
finefine bilder
17.aug.2011, 22:17
URL: http://www.tenderlove.blogg.no
Postet av: Marie
Åh, det høres spennende ut, kommer til å følge bloggen hennes :) Jeg har også veldig lyst til å reise med Kulturstudier, det virker utrolig bra, og så er det ikke altfor lenge det er snakk om heller! I mitt tilfelle blir de Argentina, men jeg er veldig usikker for tiden, må finne meg en ny jobb først..
17.aug.2011, 23:31
URL: http://Marieandmakeup.blogg.no
Postet av: Luisa
Så modig hun er! Høres utrolig spennende, og jeg tror jeg skal følge bloggen henner jeg. Fine bilder av dere forresten.

Legg igjen en kommentar

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:

Designet er laget av CAROLINE MARIA


Aloha!
I am Camilla, a 19-year-old Norwegian girl living in London. I study at Kingston University where I learn how to write like a journalist and think like a politician. This blog is my London life in pictures, my passion for fashion spot and the place where I write. . bloglovin bloglovin Romwe - The Latest Street Fashion

arkiv


November 2011
Oktober 2011
September 2011
August 2011
Juli 2011
Juni 2011
Mai 2011
April 2011
Mars 2011
Desember 2010
September 2010
August 2010

kategorier


Blogg
Books
Clothes
Everyday life
I recommend
Inspiration
Kingston Life
LONDON!
New in
Outfit
Pictures
Random
Things-to-do
Travelling
USA
Write

favoritterdesignet er laget av:


Caroline Maria

hits