London Calling

Hva-Hvem-Hvor-Når ?

Tenkte jeg skulle skrive og fortelle litt om hva jeg faktisk skal i London til høsten.

Det hele begynte i november i fjor. Jeg aner ikke hvor ideen kom fra, det føltes som om det kom fra himmelen og traff meg i hodet, for plutselig tenkte jeg at "hey, jeg skal ikke bare reise til London og studere der da?". Jeg er en sånn person som alltid må ha en plan på hva som skal skje og jeg begynte å bli små rar av og ikke vite hva jeg skulle gjøre de neste årene. Jeg gjorde litt research angående London og fant ut at jeg ville søke gjennom organisasjonene "Across the pond"

Across the pond

Across the pond er en organisasjon som hjelper ungdommer over hele verden med å søke studier i Storbritannia. I hovedsak er det du som må stå ansvarlig for søknaden din, men det hjelper deg med veiledning. Du søker gjennom en side som heter UCAS - den offisielle opptakssiden for studier i Storbritannia - og Across the pond hjelper deg med informasjon om hva du trenger til søknaden, hvor ting skal lastes opp osv. Andre ting organisasjonen hjelper deg med er alt som har med penger å gjøre. Hvor mye ting kommer til å koste, hvor det er mest økonomisk og bo osv. Dessuten har du en fast kontaktperson som du kan henvende deg til med alle spørsmål.

5.August skal jeg forresten også på pizza kveld i Oslo og møte mange av de andre studentene som skal studere på Kingston til neste år!

Kingston University

Kingston er da universitetet jeg har valgt å takke ja til. Når du søker gjennom UCAS kan du legge til fem universiteter på listen din over skoler du kunne tenke deg å gå på og så trenger du ikke å bestemme deg før ute i Juli (slik at du samtidig kan søke i Norge uten å måtte bestemme deg før opptaket her hjemme er klart). Jeg hadde allerede bestemte meg for London og valgte fem skoler i området rundt. Samtidig som jeg er en person som liker planer liker jeg også at planen er helt klar og at jeg er helt sikker på hvor jeg skal. Jeg bestemte meg tidlig for at jeg måtte reise til London og besøke skolene slik at jeg selv kunne se hvilke skole jeg ville gå på. Jeg og pappa reiste til London i April og besøkte Kingston og Roehampton, de to skolene som var mine favoritter.

Etter besøket i Kingston var jeg helt bestemt på at det var ditt jeg ville. Det var mer min skole, min atmosfære og det passet bedre inn i det bildet jeg hadde sett for meg enn Roehampton. Byen Kingston var også utrolig koselig og ligger bare 20 min med tog unna London sentrum.


Hvor skal jeg bo?

Første året skal jeg bo på doorms (dere har sikker hørt om det), altså rom på skolen. Skolen har jo en del rom til disposisjon og det er vanlig at freshmens bor der. Det er en grei måte å bli kjent med folk på fordi du har eget rom og bad (takk Gud!) mens du samtidig deler kjøkken og stue med fire-fem andre. Tror nok ikke jeg blir boende der for alltid, men det er en bra begynnelse.

Hva skal jeg studere?

Graden min heter noe så fancy som: "Journalism with International Relations"

London

Det jeg gleder meg nesten mest til er å bo så nærme en av verdens kuleste byer! Jeg er veldig fan av London og syntes det er en døds kul by! Blir så gøy å utforske mer av den!

Bare spør om dere lurer på noe


  3 kommentarer på "London Calling"

Postet av: thalesunniva - You`ll never shine if you don`t glow!
Oi så utrolig gøy! Misunner deg !
15.jul.2011, 13:55
URL: http://thalesunniva.blogg.no
Postet av: Marie
Det høres jo perfekt ut for deg! :) Du skriver bra og så er du interessert i samfunnet (right?), tror du får et fantastisk opphold :)
18.jul.2011, 11:31
URL: http://Marieandmakeup.blogg.no
Postet av: Luisa
Så utrolig gøy :D Forstår godt at du gleder deg!

Legg igjen en kommentar

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:

Designet er laget av CAROLINE MARIA


Aloha!
I am Camilla, a 19-year-old Norwegian girl living in London. I study at Kingston University where I learn how to write like a journalist and think like a politician. This blog is my London life in pictures, my passion for fashion spot and the place where I write. . bloglovin bloglovin Romwe - The Latest Street Fashion

arkiv


November 2011
Oktober 2011
September 2011
August 2011
Juli 2011
Juni 2011
Mai 2011
April 2011
Mars 2011
Desember 2010
September 2010
August 2010

kategorier


Blogg
Books
Clothes
Everyday life
I recommend
Inspiration
Kingston Life
LONDON!
New in
Outfit
Pictures
Random
Things-to-do
Travelling
USA
Write

favoritterdesignet er laget av:


Caroline Maria

hits