Why don't you just list the things that you have to do?I dag har jeg fri fra jobben men fortsatt, det er ting som må gjøres. Faktisk så mange ting at jeg i dag har en to-do liste for dagen. Det meste av de tingene som skal gjøres handler om London. Vitnemålet kom i posten i dag og det, sammen med passet, må scannes og sendes inn til Kingston så fort som mulig. Etter at vitnemålet er mottatt kan plassen min på skolen gjøres om fra et "conditional offer" (det vil si at plassen ikke er min før jeg kan bevise at jeg har så gode karakterer som jeg sier) til et "unconditional offer" (da er plassen min!). Etter at jeg er sikret plassen må jeg søke bolig og lån/stipend. Dette er heller ikke noe vits å gjøre før skoleplassen er ordentlig godkjent. Jeg må også melde meg på pizzakveld med de andre England studentene i August, fylle ut noen flere skjemaer osv. Det er i hvert fall deilig å ha en dag fri til å få gjort alt sammen på!

Er det noen der ute som vurderer England studier og vil vite mer om søknadsprosessen osv er det bare å si fra så kan jeg lage et litt mer utfyllende innlegg! Har kjøpt meg en ny almanakk som jeg har pyntet og fikset litt på. Er helt avhengig av å ha en sånn bok til å holde orden på ting. Denne er ekstra fin fordi den har en helt egen bok til notater. Der kan jeg skrive ned alle to-do listene mine ettersom jeg er helt rå på å glemme ting så lenge jeg ikke skriver dem ned.

Kjøp på libris for 199 kr.   6 kommentarer på "Why don't you just list the things that you have to do?"

Postet av: Becca
digger bloggen din camilla:) Kjempe fin outfit!! :)
29.jun.2011, 14:57
URL: http://nevereverland.blogg.no
Postet av: Marit
Så fin du er! :)
29.jun.2011, 16:52
URL: http://maritg.blogspot.com
Postet av: Inga Mageli
utrolig fint antrekk!
29.jun.2011, 18:35
URL: http://ingamageli.blogg.no
Postet av: Silje Ustad
Søk om lån før du har akseptert plassen! Det har ikke noe å si, annet enn at du har det på konto mye tidligere ;) OG da slipper du å legge ut for skolepengene (som Kingston skal ha halvparten av) på enrolement den første uken :)
29.jun.2011, 20:37
URL: http://www.siljeu.blogg.no
Postet av: Luisa
Fine bilder! Blir spennende å følge deg i London, håper du fortsetter å blogge da:)
Postet av: Sequin.
Jeg har reist til NY nå, her skal jeg være i 2 mnd, først og fremst ta danseklasser :)
01.jul.2011, 01:34
URL: http://sequin.blogg.no

Legg igjen en kommentar

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:

Designet er laget av CAROLINE MARIA


Aloha!
I am Camilla, a 19-year-old Norwegian girl living in London. I study at Kingston University where I learn how to write like a journalist and think like a politician. This blog is my London life in pictures, my passion for fashion spot and the place where I write. . bloglovin bloglovin Romwe - The Latest Street Fashion

arkiv


November 2011
Oktober 2011
September 2011
August 2011
Juli 2011
Juni 2011
Mai 2011
April 2011
Mars 2011
Desember 2010
September 2010
August 2010

kategorier


Blogg
Books
Clothes
Everyday life
I recommend
Inspiration
Kingston Life
LONDON!
New in
Outfit
Pictures
Random
Things-to-do
Travelling
USA
Write

favoritterdesignet er laget av:


Caroline Maria

hits