There is a time for everything

You know when you can't sleep at night and everything keeps spinning in your mind? That's how I feel right now.

Det blir sånn om sommeren. Sånn at jeg ikke klarer å sove når alle andre sover. Hallo? Hvorfor sove? Hjernen min og kroppen min jobber på høygir og overbeviser meg om at jeg ikke trenger å sove. Det er jo bare å være våken, det er vell ikke noe problem? 

Jeg føler for å skive. Skrive tusen ting som jeg og alle andre kan forstå, men ingen ting er forståelig. Jeg føler meg liten i en stor verden, stor i et lite rom med alt for få vegger. Hallo? Er det noen der? Det er en der da. Hun jenta, ja hun jenta i det hvite huset. Hun som går barbein og har på seg en kjole. Skal hun ut? Neppe. Aller helst vil hun ut da. Ut i den store verden. NÅ. Orker ikke vente lenger. Hjernene koker og beina kribler. Hvorfor kan jeg ikke dra nå? Vil bare løpe. Løpe fort og løpe langt. Løpe fra alle og ikke se tilbake. Men jenta vet, det er ikke sånn det fungerer. Du løper ikke bare når hjernen sier løp. Det kommer en tid for alt, sånn er det bare. Til syvende og sist handler alt om tid. Hvem fant opp begrepet tid? Hvem fant opp minuttene, timene og sekundene? Hvem bestemte at tiden noen ganger kunne gå så fryktelig, utrolig sakte? Det var vell han. Han som ingen vil vite av, men som alle egentlig tror på. Han som bare er overalt, uten at noen vet. Var det han som fant opp tiden? Jeg tenker på tiden som noe du ikke kan ta på eller føle på. Noe som bare er der og som alltid vil være der. Jeg vil skrive. Skrive om mennesker og ting som ikke finnes, men som er sanne, for meg. Jeg savner de dagene på skolen hvor skolen var kjedelig og jeg skrev. Jeg savner den mappa på dataen min som het "noveller" og hvor alle novellen het 1,2,3 fordi jeg ikke klarte og lage titler til dem. Jeg savner at læreren min fortalte meg at jeg burde skrive mer, publisere noe. Jeg sa alltid nei, hvem vil vell lese tullet mitt? Jeg savner den tiden. Den tiden som aldri skal komme tilbake.

Det er så mange ting jeg gjerne skulle skrevet her. Ting som jeg vil se svart på hvitt, men som det ikke finnes ord for. Jeg vil så gjerne skrike det ut, rope høyt, men det er bare å innse, noen ting gjør seg best i stilhet. Han er der og jeg er her. Sånn er det bare, mer eller mindre riktig, mer eller mindre feil, Ferien bringer minner og tanker på tolv måneder siden sist gang den var her som igjen bringer tankene til tiden. Tiden som går. Mye har skjedd på tolv månender selv om noen ting fortsatt er akkurat som de var. Tiden forandrer alt, men samtidig forandrer den ingen ting. Tiden kan gå men ting som har vært er der fortsatt. Det blir ikke bare borte, selv om vi noen ganger vil det. Det er som en karusell. Den starter et sted, tar deg med rundt mange svinger, ned lange bakker og opp like langt. Den får det til å kile i magen og bruse i alle bein i kroppen samtidig som du lurer på når du kommer til å dø av frykt. Men faktumet er, den ender alltid opp der den startet. Tiden er også sånn. Selv om den går kan den alltid ta deg tilbake til starten. Der det hele begynte. Du kan gjenleve det akkurat som det skulle vært akkurat nå.

Det er nettop dette som gjør tiden til det skumleste jeg vet om og det får meg til å lure på om det var sånn han hadde planlagt det.


  2 kommentarer på "There is a time for everything"

Postet av:
Fantastisk skrevet
29.jun.2011, 00:57
Postet av: Lillesmurf - Kari
Godt skrevet søte du :)

SV: ;) Takk Camilla :) Jeg er enig med deg :D
29.jun.2011, 10:37
URL: http://lillesmurf.no

Legg igjen en kommentar

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:

Designet er laget av CAROLINE MARIA


Aloha!
I am Camilla, a 19-year-old Norwegian girl living in London. I study at Kingston University where I learn how to write like a journalist and think like a politician. This blog is my London life in pictures, my passion for fashion spot and the place where I write. . bloglovin bloglovin Romwe - The Latest Street Fashion

arkiv


November 2011
Oktober 2011
September 2011
August 2011
Juli 2011
Juni 2011
Mai 2011
April 2011
Mars 2011
Desember 2010
September 2010
August 2010

kategorier


Blogg
Books
Clothes
Everyday life
I recommend
Inspiration
Kingston Life
LONDON!
New in
Outfit
Pictures
Random
Things-to-do
Travelling
USA
Write

favoritterdesignet er laget av:


Caroline Maria

hits