TRUE STORY.

Jeg må bare skrive det ned et sted før jeg sprekker. Jeg har vondt et sted jeg ikke viste jeg kunne ha vondt. Jeg tenker på USA. Jeg tenker på alle tingene som gikk så fryktelig galt, men som begynte så fint. Jeg tenker på den familien som egentlig skulle vært familien min og som passet meg perfekt. Den første. Jeg tenker på Kaden og Kyla. De to små som jeg var så glad i. Jeg tenker på Kyla som så på meg som sin storesøster allerede etter de første dagene og som delte alt med meg. Jeg tenker på hvordan hun gråt når jeg dro og ikke ville skjønne hvorfor jeg måtte flytte. Jeg tenker på det blikket som jeg ikke klarte å se på, men som jeg heller ikke kunne unngå. Øynene som søkte noe som aldri var der, men som bare var en drøm. 

Jeg tenker på hvor bra vi hadde det den første tiden. Hvor glad jeg var for å bo der jeg bodde. Jeg hadde det så trygt og godt, så morsomt og spennende. Det var familie - akkurat slik jeg hadde drømt om. Jeg husker at vi dro på besøk til familien hans som var indianere, eller "Native Americans" som det heter. Jeg husker hun advarte meg om at det luktet vondt i huset og var veldig rottete og skittent der. Jeg husker at jeg ble overrakset selv, det så jo helt forferdelig ut! Jeg følte meg uvel, hvorfor levde de sånn? 
Jeg glemte det fort. Hyggeligere mennesker har jeg aldri møtt. Det så kanskje ikke ut, men det var for glemt. De var så herlige. Så snille. De tok meg inn i familien med en gang. Vi spiste god mat, vi lo og vi spilte amerikansk fotball. De tullet med meg fordi jeg var utlending og jeg med dem fordi de var indianere. Jeg lærte om kulturen deres. Om levemåte - både på godt og vondt. De var så flotte. På sin helt egen måte.

Jeg husker turen som forandret alt og som jeg fortsatt ikke kan begripe. Jeg husker sjokket. De kalde fysningene som gikk nedover ryggen. Smerten som skar seg inn i brystet og lammet meg helt. Herregud! Hva har skjedd? Hva har jeg gjort? Hvordan kunne jeg ignorere dette? Aldri følt det sånn. Aldri hatt det sånn. Kaldsvette og kvalme. Hun gråt og sa hun forsto. Jeg sa jeg ikke forsto. Han bare gråt og så en annen vei.

Jeg husker da Kyla holdt meg i hånden og ikke ville at jeg skulle dra. Jeg husker at Kaden så på meg med store øyne. "Skal du ikke leke med oss mer Camilla?". Jeg husker at jeg sa jeg skulle komme tilbake, men samtidig tenkte jeg at det aldri kom til å bli det samme. Så dro jeg. Fra en familie som begynte så perfekt, men endte som et mareritt.

Alene i et fremmed land og uten en familie. En vond følelse i magen. Hvordan kunne det skje? For tøff til å gråte, for alene til å være tøff. En hard virkelighet, en samtale jeg aldri vil glemme og et par bedende øyne.  

Så bar det videre til familie nummer to. Og det, det er en helt annen historie....


  3 kommentarer på "TRUE STORY."

Postet av: Marie
Uff, du skriver veldig bra! Klarer å sette ord på følelser! Det er vondt når ting ikke blir som forventet, og at en ting skal forandre absolutt alt. Var du fornøyd med den andre familien da ? :)
27.jun.2011, 17:27
URL: http://www.marieandmakeup.blogg.no
Postet av: Luisa
Uff det hørtes fælt ut! Håper du trivdes hos den andre familien. Noen ganger er det godt å ha en blogg hvor eg kan skrive det en må få ut og få respons fra andre. Du skriver forresten utrolig bra!
Postet av: Emma
Du er kjempeflink til å skrive! Hva skjedde? Det høres ikke gøy ut.. :(

SV: har veldig lyst og det virker som alle som har vært utvekslingsstudent ikke har angret på det i det hele tatt, og at det har vært "det beste året de har hatt". Så jeg håper jeg kan dra til utlandet om 1-2 år! :-D
28.jun.2011, 14:29
URL: http://emmaeo.blogg.no/

Legg igjen en kommentar

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:

Designet er laget av CAROLINE MARIA


Aloha!
I am Camilla, a 19-year-old Norwegian girl living in London. I study at Kingston University where I learn how to write like a journalist and think like a politician. This blog is my London life in pictures, my passion for fashion spot and the place where I write. . bloglovin bloglovin Romwe - The Latest Street Fashion

arkiv


November 2011
Oktober 2011
September 2011
August 2011
Juli 2011
Juni 2011
Mai 2011
April 2011
Mars 2011
Desember 2010
September 2010
August 2010

kategorier


Blogg
Books
Clothes
Everyday life
I recommend
Inspiration
Kingston Life
LONDON!
New in
Outfit
Pictures
Random
Things-to-do
Travelling
USA
Write

favoritterdesignet er laget av:


Caroline Maria

hits