Dublin
Ingen ting er som å dra på jentetur! 

Herregud, vi gjorde så mye på så kort tid! Vi var i Dublin i nøyaktig to hele dager. Disse to dagene innebar alt fra shopping, Irish breakfast, Temple Bar og mange, mange andre barer og nattklubber, amerikanere som spanderer drinker, bleke fjes på bussen, Hard Rock drinks og mye mye mer. Lenge siden jeg har hatt det så gøy og kost meg med så herlige folk. Er så deilig med jentene, det er liksom aldri noe tull, bare kos, og latter og snakk. 

Dublin kan absolutt anbefales. Ikke bare er byen utrolig koselig, den er også flott til shopping og uteliv. Akkurat det man trenger! Byen har helt klart sjarm med sin koselige irske aksent, kjekke, mørkhårede menn og ikke minst pub-kultur med irsk musikk og guiness. 
Men ikke tro at guiness er alt du får, neida, du får også fancy drinker på spennende utesteder og tequila i lange baner.

Shoppingen er også helt super! Alt ligger i nærheten av hverandre og Dublin har de fleste butikkene som du også kan finne i Oxford Street i London. Dessuten har Dublin Storbritannias eneste Forever21 butikk - og den er så stor at du kan gå deg vill. Vi brukte vell en fire timer der til sammen....


  2 kommentarer på "Dublin"

Postet av: tonje
Åh så gøy!!
26.jun.2011, 21:41
URL: http://www.tonjensin.wordpress.com
Postet av: stine
Hm, kanskje det bør bli dublintur istedenfor londontur til høsten? Hun ene venninnen din på bilde to minnet meg litt om deb fra drop dead diva :)
27.jun.2011, 01:13
URL: http://stinesorensen.blogg.no

Legg igjen en kommentar

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:

Designet er laget av CAROLINE MARIA


Aloha!
I am Camilla, a 19-year-old Norwegian girl living in London. I study at Kingston University where I learn how to write like a journalist and think like a politician. This blog is my London life in pictures, my passion for fashion spot and the place where I write. . bloglovin bloglovin Romwe - The Latest Street Fashion

arkiv


November 2011
Oktober 2011
September 2011
August 2011
Juli 2011
Juni 2011
Mai 2011
April 2011
Mars 2011
Desember 2010
September 2010
August 2010

kategorier


Blogg
Books
Clothes
Everyday life
I recommend
Inspiration
Kingston Life
LONDON!
New in
Outfit
Pictures
Random
Things-to-do
Travelling
USA
Write

favoritterdesignet er laget av:


Caroline Maria

hits