It is never right

Først - det var noen som spurte om jeg kunne skrive litt om året mitt i USA. Det skal jeg gjøre i morgen! Jeg tror det er sånn noen ganger at man våkner opp og tenker HEY - det er noe som ikke stemmer! Sånn våknet jeg i dag. Noe stemte ikke men jeg kunne ikke finne ut hva. Jeg dro på trening, hoppet så høyt jeg kunne og løp så fort jeg kunne. Jeg ble så sliten - du vet - så sliten at du tror du kommer til å dø. Men du dør jo ikke. Heldigvis.

Det stemte allikevel ikke. Men hva var det som ikke stemte? 

Jeg vet det jo egentlig, hva det er som ikke stemmer. Jeg vet også at det mest sannsynlig stemmer, selv om jeg ikke vil at det skal stemme. Du vet når du vet at noe er sant, men så vil du ikke at det skal være det. Det kalles å unngå sannheten - eller å gjemme seg under dyna om du vil.

Hvis det stemmer så stemmer det. Da tar jeg det når det kommer. I mens - vell, jeg kan jo alltids gjemme meg under dyna. 


  2 kommentarer på "It is never right"

Postet av: johanne
omg - kjenner meg igjen i det du skriver!! håper det som ikke stemmer fikser seg da, og at det beste som kan skje skjer :) <3

og LIKER klesstativet ditt med de fine klærna og skona! :D loove
03.apr.2011, 02:35
Postet av: Helle i London
Kjenner den følelsen der! Digger klesstativet ditt =)
05.apr.2011, 19:12
URL: http://www.mylondonlife.blogg.no

Legg igjen en kommentar

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:

Designet er laget av CAROLINE MARIA


Aloha!
I am Camilla, a 19-year-old Norwegian girl living in London. I study at Kingston University where I learn how to write like a journalist and think like a politician. This blog is my London life in pictures, my passion for fashion spot and the place where I write. . bloglovin bloglovin Romwe - The Latest Street Fashion

arkiv


November 2011
Oktober 2011
September 2011
August 2011
Juli 2011
Juni 2011
Mai 2011
April 2011
Mars 2011
Desember 2010
September 2010
August 2010

kategorier


Blogg
Books
Clothes
Everyday life
I recommend
Inspiration
Kingston Life
LONDON!
New in
Outfit
Pictures
Random
Things-to-do
Travelling
USA
Write

favoritterdesignet er laget av:


Caroline Maria

hits