Words and endless talking

Rare situasjoner er det verste jeg vet. Det hele kommer med forventninger. De forventningene du har før situasjonen oppstår. Det er sånn det er. Plutselig var det folk og det var ikke planlagt. Og så var det flere folk. Folksomt. Noen ganger går ikke ting som panlagt. Men heldigvis ordner det seg som regel til slutt - og så blir alt bra. Man smiler igjen og alt føles bra. 
Forrvirret?

Det er jeg og....

Hvorfor skirver du? Hvorfor blogger du? 

Jeg utrykker meg selv, noen ganger på rare måter som ingen skjønner. Jeg skriver et språk som bare jeg forstår. Hvorfor blogger du? Fordi det føles bra. Jeg utrykker meg selv - hvorfor gjør ikke du? Hvorfor gjør ikke flere? 

Jeg skriver fordi ord er det beste jeg vet. Man kan si alt med ord. Ord er alt du trenger. Hvis du tenker over det så består alt av ord. Ord med mening, og ord uten mening. Disse ordene har liten mening - men jeg skjønner, gjør du? Ord er ikke alltid lett. Ord er forrvirrende. Jeg er sliten i hodet og har ikke flere ord.   1 kommentarer på "Words and endless talking"

Postet av: Sofie i Arkansas, USA
så bra skrevet!
29.mar.2011, 22:11
URL: http://www.sofieusa.blogg.no

Legg igjen en kommentar

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:

Designet er laget av CAROLINE MARIA


Aloha!
I am Camilla, a 19-year-old Norwegian girl living in London. I study at Kingston University where I learn how to write like a journalist and think like a politician. This blog is my London life in pictures, my passion for fashion spot and the place where I write. . bloglovin bloglovin Romwe - The Latest Street Fashion

arkiv


November 2011
Oktober 2011
September 2011
August 2011
Juli 2011
Juni 2011
Mai 2011
April 2011
Mars 2011
Desember 2010
September 2010
August 2010

kategorier


Blogg
Books
Clothes
Everyday life
I recommend
Inspiration
Kingston Life
LONDON!
New in
Outfit
Pictures
Random
Things-to-do
Travelling
USA
Write

favoritterdesignet er laget av:


Caroline Maria

hits