Jeg er klarSå klar for å flytte!!!!!

Er så lei. Lei alt. Lei av at alt er det samme hele tiden. Lei rutiner. Er så lei.....

Jeg er klar for å flytte. Flytte for meg selv. Møte nye mennesker. Gå på en stor, stor skole. Bo i en koselig engelsk by. Studere det jeg liker best. Lære, leve, føle. Jeg er så klar. Jeg kan ikke forklare det en gang. Hvis noen hadde spurt om jeg ville spole frem til August 2011 og hoppe over alt i mellomtiden hadde jeg sagt ja.

Er jeg fæl som tenker sånn? Som tenker at jeg er lei av alt og alle?

Forfatteren Paul Cohelo sa i en prolog jeg leste for en stund siden at " You have to find the courage to follow your dream. You have to understand that every one of us has a personal calling. What is a personal calling? It is God's blessing, it is the path that God chose to you here on earth. Whenever we do something that fills us with enthusiasm, we are following our legend"

Det handler om å tørre. Det handler om å satse. Jeg tør og jeg satser. Hva som kommer ut av det får tiden vise. Alt jeg vet er at jeg har aldri vært klarere.


  4 kommentarer på "Jeg er klar"

Postet av: Silje Ustad
Hehe, takk for det. Det var det jeg tenkte, fikk jo sett de mest koselig plassene når dere gikk der. :-)

Jeg tenkte jo jeg skulle gi deg en link til en side skolen har der man kan leie privat uten å gå gjennom megler. Men så kom jeg på at man må logge inn og oppgi ID nr, og det har jo ikke du (ennå)! Så prøv www.zoopla.co.uk istedet. Skriv inn kingston upon thames og hvor langt du kan gå i forhold til pris. Så ser du hva som kommer opp. :-)
26.mar.2011, 12:48
URL: http://www.siljeu.blogg.no
Postet av: Sofie i Arkansas, USA
sv; reiser med explorius jeg :))
26.mar.2011, 16:34
URL: http://sofieusa.blogg.no
Postet av: johannehovland.blogspot.com
neei, du er IKKE fæl som tenker sånn! Man må følge drømmene sine, det skal jeg, for jeg vet at de kommer i oppfyllelse så lenge man satser og har troen på det! Om tre år, når jeg er ferdig på vidergående SKAL jeg jobbe i 8 måneder, og reise rundt om kring på jorda i 4 måneder! USA, Mexico, Afrika, Japan, Thailand osv! Når jeg forteller foreldrene mine om det ler de bare litt av meg, men jeg VET jeg greier å oppnå drømmene mine, så kjenner meg igjen i det du skriver :) jeg vil veekk fra her jeg er nå og oppleve noe nytt! Uff, lang kommentar, men kjempebra innlegg! :D
26.mar.2011, 17:37
URL: http://johannehovland.blogspot.com
Postet av: Charlotte
nei, du er absolutt IKKE fæl som tenker sånn! som kommentaren over er jeg helt enig, man må absolutt følge drømmene sine her i livet og tørre og satse som du skriver, ellers kommer man alltid til å angre på det som kunne ha skjedd :) utveksling og andre land er jo så spennende!! man må utforske :)
28.mar.2011, 16:56
URL: http://rinamf.net/charlotte

Legg igjen en kommentar

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:

Designet er laget av CAROLINE MARIA


Aloha!
I am Camilla, a 19-year-old Norwegian girl living in London. I study at Kingston University where I learn how to write like a journalist and think like a politician. This blog is my London life in pictures, my passion for fashion spot and the place where I write. . bloglovin bloglovin Romwe - The Latest Street Fashion

arkiv


November 2011
Oktober 2011
September 2011
August 2011
Juli 2011
Juni 2011
Mai 2011
April 2011
Mars 2011
Desember 2010
September 2010
August 2010

kategorier


Blogg
Books
Clothes
Everyday life
I recommend
Inspiration
Kingston Life
LONDON!
New in
Outfit
Pictures
Random
Things-to-do
Travelling
USA
Write

favoritterdesignet er laget av:


Caroline Maria

hits