Kingston

Kingston. Idyllisk. Romantisk.

Første møte med Kingston - en forstad til London som ligger ved Themsen - var helt utrolig og jeg kan herved bekrefte at jeg er forelsket. Vi kom ut av togstasjonen, en helt vanlig viktoriansk byggning med stål og støy og ut i solskinnet og en koselig gågate. Ok, jeg skal prøve å forklare. Tenk deg en vakker sommerdag. Solen skinner og det er varmt. Du rusler nedover en brosteinsbelagt gågate med små kafeer og koselige butikker på alle kanter. Litt lenger nede ligger et stort torg forann en vakker, marmorhvit kirke. På torget er det marked. En selger roper "Cucumber, cucumber" og prøver å lokke kjøpere til boden sin hvor han selger frisk frukt og grønnsaker. Får du et idyllisk bilde? Bra!

Ikke bare var Kingston kjempe koselig - det hadde også alt du trenger. En by rett ved skolen med et stort kjøpesenter, butikker, restauranter, cafeer og utesteder.Så til skolen, var jo tross alt derfor vi kom. Vi skulle møte Paul i resepsjonen klokken halv 12, det var alt jeg viste. Paul viste seg å være en stor gutt med alt for små klær, han lespet, snakket veldig lavt og var tydligvis ganske nervøs... Jeg ble helt sjokka (hadde nok forventet noe litt annet av en guide...), men tok meg fort i det, spisset ørene og fikk da med meg noe. Skolen så bra ut og virker som et bra sted og studere. Jeg var veldig forrnøyd og fikk med meg masse materialet med nyttig information hjem...

.... og så skal man liksom velge. Velge mellom to skoler og to forskjellige verdener. Tenk da. Det er et valg som kommer til å påvirke de fire neste årene av livet mitt - og ikke nok med det - det kommer til å påvirke meg og få betydning for hele fremtiden min. Jeg kommer til opp som to helt forskjellige personer utifra den skolen og det miljøet jeg velger. Sykt spennende. Sykt skummelt.

Jeg har en følelse da. Du vet den følelsen du bare får. Når du vet at noe er riktig. Noen kaller det magefølelse, andre kaller det faith. Kingston ga meg den følelsen. Det var noe med miljøet, stemningen og atmosfæren (guiden var det i hvert fall ikke....). Jeg tror Kingston blir riktig. Roehamton var bra det også - men miljøet der var mer "hippt" og kanskje litt mer sært enn på Kingston. Det virket i hvert fall sånn på meg. Kingston var mer klassisk, mer "ordentlig" og kanskje en smule mer seriøst. Som pappa sa "Jeg merker at vi er mer bladt "the upper class" nå..".

Jeg har en følelse.. Følelsen må jeg bare føle litt på. Fundere litt på. Så finner jeg nok ut av det til slutt. En ting er sikkert - uten denne turen hadde jeg nok kanskje tatt et feil valg.


  6 kommentarer på "Kingston"

Postet av: Silje Ustad
Haha, upper class faktisk. Men Kingston er helt fantastisk i finværet - og enda så har dere ikke vært på Riverside og sett?! Å sitte der en lørdag formiddag i solsteiken er det beste jeg vet! ;-)

Så bra dere fant veien forresten, var akkurat der jeg mente dere skulle gå! :-D Var litt spent skjønner du, haha. Synd med guiden da og at vi ikke fikk tid til å møtes, men det er vel en sjanse for at vi kan treffes til høsten..? :-)
26.mar.2011, 01:13
URL: http://www.siljeu.blogg.no
Postet av: Katrine Dahl
Ååååh herlig!! :D
26.mar.2011, 08:07
URL: http://katrinedahl.blogg.no
Postet av: Ida T
Jeg skal studere på Kingston fra høsten av ! Hva skal du studere ? :)
26.mar.2011, 13:24
Postet av: camilla
IDA: jeg skal studere journalistikk og engelsk literatur tror jeg! du da?

Legg meg til på facebook så kan vi snakke :)

Camilla Fredstad Huuse
26.mar.2011, 14:26
URL: http://www.mywonderwall.blogg.no
Postet av: Sofie i Arkansas, USA
Åhhh, hørtes kjempekoselig ut der :) har faktisk en tanke selv om å studere i london etter vgs, selv om det enda er noen år til!
26.mar.2011, 16:34
URL: http://sofieusa.blogg.no
Postet av: Maria
Savner Kingston <3
26.mar.2011, 18:48
URL: http://blogbymaria.com

Legg igjen en kommentar

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:

Designet er laget av CAROLINE MARIA


Aloha!
I am Camilla, a 19-year-old Norwegian girl living in London. I study at Kingston University where I learn how to write like a journalist and think like a politician. This blog is my London life in pictures, my passion for fashion spot and the place where I write. . bloglovin bloglovin Romwe - The Latest Street Fashion

arkiv


November 2011
Oktober 2011
September 2011
August 2011
Juli 2011
Juni 2011
Mai 2011
April 2011
Mars 2011
Desember 2010
September 2010
August 2010

kategorier


Blogg
Books
Clothes
Everyday life
I recommend
Inspiration
Kingston Life
LONDON!
New in
Outfit
Pictures
Random
Things-to-do
Travelling
USA
Write

favoritterdesignet er laget av:


Caroline Maria

hits