ShoppingHerregud, det er mye mennesker i London. Fikk handlet litt i går da. Brukte en time bare på topshop? Den butikken er rå. Er så mye der inne at jeg blir svimmel bare av å tenke på det. Går meg bort hver gang jeg er der. En gang klarte jeg faktisk og bli kjempe frustrert og nesten på gråten fordi jeg absolutt ikke kunne finne utgangen. Til slutt fant jeg ut at jeg måtte ta rulletrappen opp, utgangen lå nemlig en etasje over.... Smart.

En annen butikk som er noe for seg selv er Primark. Primark er ikke bare en egen butikk, det er en egen kultur. En kaos-kultur uten like. Det er helt vilt. Mennesker over alt, klær som blir kastet rundt, skriking, gråting og kamp. Jeg mener det ? primark er det nærmeste vi kommer forfedrene våre og deres måte å sloss for de ressursene de hadde. Måten man sloss og kniver om de riktige kjolene og de riktige størrelsene på primark minner meg om steinalder menn som sloss om den beste flintstein biten. Helt vilt.

Ellers fikk jeg spist lunsj på pizza hut i dag, frokost på subway og nå snart forhåpentligvis middag på en italiensk restaurant. Blir deilig og sette seg ned å slappe av med vin og god mat, beina mine er helt ødelagt.

 Sko og veske - primark


Skjorte, kjole og skjorts - Topshop

Skjorts og genser - Urban Outfitters. Tights (egentlig en skjorts) - H&M


  2 kommentarer på "Shopping"

Postet av: camilla
så masse fint ! gleder meg til jeg skal i oktober :D
25.mar.2011, 09:19
URL: http://millapillah.wordpress.com/
Postet av: Tonje Nygård
Så mye fint! Heldig du er som er i London :-)
25.mar.2011, 16:00
URL: http://tonjenygard.blogg.no

Legg igjen en kommentar

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:

Designet er laget av CAROLINE MARIA


Aloha!
I am Camilla, a 19-year-old Norwegian girl living in London. I study at Kingston University where I learn how to write like a journalist and think like a politician. This blog is my London life in pictures, my passion for fashion spot and the place where I write. . bloglovin bloglovin Romwe - The Latest Street Fashion

arkiv


November 2011
Oktober 2011
September 2011
August 2011
Juli 2011
Juni 2011
Mai 2011
April 2011
Mars 2011
Desember 2010
September 2010
August 2010

kategorier


Blogg
Books
Clothes
Everyday life
I recommend
Inspiration
Kingston Life
LONDON!
New in
Outfit
Pictures
Random
Things-to-do
Travelling
USA
Write

favoritterdesignet er laget av:


Caroline Maria

hits