Today

Sko, vest og bluse - H&M

Nå har jeg nettop klippet av beina på en bukse og fiksa en ny skjorts, funnet frem kofferten til London og blitt ringt av avisa om et intervju jeg skal ha etterpå - skal snakke om forskjellene mellom USA og Norge, ettersom jeg har bodd der et år.

Dagen i dag startet som en ganske kjip dag. Våknet alt for seint, fant ike ut hva jeg skulle ha på meg, mista telefonen ned trappa og så videre. Var like før jeg begravde meg under dyna og nektet og gå på skolen,  Alt ble faktisk bedre etterhvert og dagen har utviklet seg til å bli ganske bra. Til tider må jeg bare huske å smile :)


  3 kommentarer på "Today"

Postet av: MAIKEN
huff jeg forsov meg til skolen idag og sprang som en gal opp til skulen, usminket. måtte bare hive med meg toalettmappen haha. ikke noe god start på dagen.
21.mar.2011, 16:32
URL: http://www.maikenjohnsen.blogg.no
Postet av: Elise
Åh, jeg har ikke vært der nei! Syns bare det så fint ut :)
21.mar.2011, 16:38
URL: http://blogbyelise.com
Postet av: livadele
Wii, gøy at du er i gang igjen :-))) Den header du hadde nå var jo søt, men hvis du vil bytte den ut kan jeg nok fikse en for deg. Jeg trenger bare litt info om size, hvilke bilder og hva som skal stå. Og om du har noen tanker om hvordan du vil ha den. Enkel eller mye eller whatever. Let me know søta!
21.mar.2011, 21:51
URL: http://livadele.blogg.no

Legg igjen en kommentar

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:

Designet er laget av CAROLINE MARIA


Aloha!
I am Camilla, a 19-year-old Norwegian girl living in London. I study at Kingston University where I learn how to write like a journalist and think like a politician. This blog is my London life in pictures, my passion for fashion spot and the place where I write. . bloglovin bloglovin Romwe - The Latest Street Fashion

arkiv


November 2011
Oktober 2011
September 2011
August 2011
Juli 2011
Juni 2011
Mai 2011
April 2011
Mars 2011
Desember 2010
September 2010
August 2010

kategorier


Blogg
Books
Clothes
Everyday life
I recommend
Inspiration
Kingston Life
LONDON!
New in
Outfit
Pictures
Random
Things-to-do
Travelling
USA
Write

favoritterdesignet er laget av:


Caroline Maria

hits