Skole besøk

På onsdag reiser jeg til London sammen med pappa for å besøke to av skolene jeg har fått tilbud fra. Er veldig spent! Har snakket med representanter fra begge skolene, og begge virker ganske bra. Alikevell - jeg har en klar favoritt. Les lenger ned for å finne ut hvilken.

Kingston University

Kingston University ligger ved Themsen sørvest for London og er et av universitetene i London som vokser raskest. Det blir også beskrevet som et av de mest moderne universitetene i London. 

- Ca. en halvtimes togtur fra London sentrum.

- Kingston tilbyr trendy barer, tradisjonelle puber, restauranter, treningssentre, kino, bowlingbaner og et fantastisk utvalg av butikker, inkludert et stort og moderne kjøpesenter som kan friste med noen av Storbritannias mest kjente butikkjeder og designere.

- På Kingston har jeg søkt kurset: "English litteratur".

Roehampton University

Roehampton University ligger også på sørvest siden av London ca 20 min fra sentrum. Roehamton ble etablert i 1841 og er en av de eldste collegene i London.

- Ekspertise: Anthropology, History, Dance, English, Religion, Drama, Education, Music, Psychology, Sociology, Languages, and Sport.

- Roehamton ligger nærme London sentrum, samtidig som det har en atmosfære som om det skulle vært på landet med trær, et vann osv.

- Roehamton har også masse nytt og moderne utstyr. Treningsstudio, butikker, cafeer, utesteder, butikker og restauranter.

- På Roehamton har jeg søkt kurset "English litteratur" og "Journalism and news media"

Min favoritt: Roehamton er så langt helt klart min favoritt. Grunnene til dette er flere. For det første er Roehamton det universitetet jeg har fått mest kontakt med - de er kjempe flinke til å svare på e-mail, komme med råd og har vært veldig flinke til å hjelpe meg. Jeg syntes at det er veldig viktig - da vet jeg i hvert fall at de er interesserte i å ha meg der!  Dessuten er skolen kjempe fin og har den fine campusen. Gleder meg veldig til å se det i virkeligheten.


  7 kommentarer på "Skole besøk"

Postet av: Thea i London!
Hei! jeg fikk litt hjelp av studyacrossthepond men jeg gjorde det meste selv, så ville sagt som privatperson :)
21.mar.2011, 11:22
URL: http://www.itsretro.wordpress.com
Postet av: Elise
Så gøy! Roehampton var kjempefint :)
21.mar.2011, 15:07
URL: http://blogbyelise.com
Postet av: Maria
Kingston er fantastisk <3 gikk der i en månede for snart 2 år siden. Litt feil fagvalg som gjorde at jeg måtte avslutte :/
21.mar.2011, 16:33
Postet av: Silje Ustad
Hei ! Takk for kommentar på bloggen. :-) Jeg la ut et innlegg om det å studere i Kingston og litt om London generelt for ikke så lenge siden, så ta gjerne en titt på det: http://siljeu.blogg.no/1297633452_13feb2011.html

Ellers så ser jeg at du vurderer enten Kingston eller Roehampton. Jeg kom også inn på Roehampton, men valgte Kingston på grunn av at de har en et bedre Business faculty, og det er det jeg studerer. I tillegg er Kingston en egen by i byen, mens Roehampton er mer en bydel. Man må enten til Kingston, Richmond eller Putney for å få et "skikkelig" sentrum, for shopping osv. Eller så ligger campusene på Kingston ganske spredt, det du evt havner på ligger nede i sentrum og lett tilgjengelig fra både buss og tog.

Begge skolene har lett tilgang til Richmond Park (derfor Roehampton sine campus er så idylliske, de ligger tett inntil parken). :-) Det er så deilig, man føler liksom ikke at man er midt i storbyen hele tiden. Jeg elsker også elven som går gjennom Kingston. Jeg er vant med å bo ved sjøen, og sånn som i helgen da vi tok årets første utepils i bare t-skjorte på elvebredden - da følte jeg meg hjemme da. ;-)

Jeg tror egentlig ikke det har så mye å si hva du velger, det viktigste er at du tror det er et sted du kommer til å trives. Du finner mailadressen min på bloggen (øverst til høyre), så er det noe mer du lurer på er det bare å sende på en mail. Og er du i byen i løpet av uka (onsdag var det ikke?) så er det bare å gi lyd. Jeg kan gjerne møte opp og svare på spm, er ferdig for dagen i 12-tiden.

Uansett, kos deg masse og ikke vær redd for å snakke med folk. Det er vi som er studenter som kan svare best på det du lurer på, og de aller fleste er villige til å svare. Og ser du noen som ser nordiske ut er de stort sett det, og det er masse nordmenn nede på Penhryn Road (hovedcampus). Så bare spør folk om de er norske, null stress. ;-) Kjenner en del nordmenn på Roehampton og som går førsteåret, så du finner nok noen der og. Lykke til!
21.mar.2011, 18:08
URL: http://www.siljeu.blogg.no
Postet av: Marie
Ååh, elsket Roehampton! Det var så fiiint :)
21.mar.2011, 20:15
Postet av: Silje Ustad
Coffee it is then. Har sendt deg mail med telefonnr osv :)
21.mar.2011, 22:21
URL: http://www.siljeu.blogg.no
Postet av: Nina
Roehampton ser jo virkelig ut som et gammelt britisk slott!=) Lykke til med valget!

svar: Jeg jobber som nanny for to søte små jenter på 18mnd=)
23.mar.2011, 00:28
URL: http://ninareed.com

Legg igjen en kommentar

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:

Designet er laget av CAROLINE MARIA


Aloha!
I am Camilla, a 19-year-old Norwegian girl living in London. I study at Kingston University where I learn how to write like a journalist and think like a politician. This blog is my London life in pictures, my passion for fashion spot and the place where I write. . bloglovin bloglovin Romwe - The Latest Street Fashion

arkiv


November 2011
Oktober 2011
September 2011
August 2011
Juli 2011
Juni 2011
Mai 2011
April 2011
Mars 2011
Desember 2010
September 2010
August 2010

kategorier


Blogg
Books
Clothes
Everyday life
I recommend
Inspiration
Kingston Life
LONDON!
New in
Outfit
Pictures
Random
Things-to-do
Travelling
USA
Write

favoritterdesignet er laget av:


Caroline Maria

hits