NEW YEARS JOY

Herregud, det er romjul og jeg har fri fra skolen men jeg har ikke hatt en ENESTE dag da jeg har har følt at jeg har hatt fri. Ikke at det er noe nytt i min hverdag, men litt rart er det allikevel. Jeg har jobbet masse i jula. Elsker jobben min da, det er så gøy og jobbe i restaurant, jeg lover dere. Du møter så mange hyggelige folk, rare folk, smilende folk og morsomme folk. Prater med folk hele dagen, og det passer meg helt perfekt. I går ble det veldig mye å gjøre helt plutselig og jeg hadde 2498652630 drikkebestillinger plutselig!!!! ... men det gikk så bra, er bare og smile pent og si at, jeg er solo i dag og servere alene, så drikken kommer så fort beina kan bære meg :)

Dessuten er jeg så heldig og jobbe sammen med verdens beste mennesker. Vi er som en familie og jobbet er et av de stedene jeg føler meg mest hjemme :)

I kveld blir det middag med verdens beste jenter! Blir noe så digg som kylling og bakt potet og etterpå skal vi ha OREO KAKE! som JEG har lagd. Det er helt utrolig. Jeg ser på den, og så må jeg nesten klype meg selv i armen for å være sikker på at det faktisk er JEG som har lagd noe SÅ fint! Bare se her:

Jeg er stolt! Håper bare den smaker like godt.

 

 

Må også bare vise dere denne fine skjorta som vi har fått inn på butikken nå.

Vila clothing - 250 kr

  1 kommentarer på "NEW YEARS JOY"

Postet av: maddielovesasia - Kommenterer alltid tilbake :]
Godt nytt år = )
31.des.2010, 16:37
URL: http://maddielovesasia.blogg.no/

Legg igjen en kommentar

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:

Designet er laget av CAROLINE MARIA


Aloha!
I am Camilla, a 19-year-old Norwegian girl living in London. I study at Kingston University where I learn how to write like a journalist and think like a politician. This blog is my London life in pictures, my passion for fashion spot and the place where I write. . bloglovin bloglovin Romwe - The Latest Street Fashion

arkiv


November 2011
Oktober 2011
September 2011
August 2011
Juli 2011
Juni 2011
Mai 2011
April 2011
Mars 2011
Desember 2010
September 2010
August 2010

kategorier


Blogg
Books
Clothes
Everyday life
I recommend
Inspiration
Kingston Life
LONDON!
New in
Outfit
Pictures
Random
Things-to-do
Travelling
USA
Write

favoritterdesignet er laget av:


Caroline Maria

hits