A scary truth

  

Hadde to utrolig kule kunder på jobben i dag som jeg bare må fortelle dere om. To litt eldre damer som kom innom sånn ca en halv time før butikken stengte. Hun ene var en levende Lemon modell. Hun hadde på seg skjorte og bukse fra butikken og var sååå fornøyd at hun hadde dratt med seg venninnen for å se på denne butikken da. De var så søte, morsomme og hyggelige. De prøvde masse klær og endte med å handle ganske bra. 
Er det flere der ute som jobber i butikk?
Jeg bare elsker sånne søte, koselige kunder som gjør deg i godt humør. That just makes my day :)Sienna Miller og Body Shop ønsker å sette en stopper for menneskehandel.

Stilikonet og skuespilleren Sienna Miller har i samarbeid med The Body Shop undertegnet oppropet "Stopp menneskehandel av barn og unge". I tillegg til signaturen, har Miller tegnet et omriss av hånden sin - noe som alle deltagere av kampanjen oppfordres til for å vise sitt engasjement.

Støtt kampanjen i en The Body Shop-butikk eller på nettet.

costume.no


Dette syntes jeg er helt fantastisk bra. Menneskehandel og trafficking er faktisk noe jeg kan en del om og har lest masse om, skal også ha det på særemne. Utrolig skumle greier fordi det er så godt skjult. Det skjer jo over alt, hele tiden. Det skjer i Norge og det skjer i utlandet men det er veldig godt skjult det meste av tiden. Syntes Sienna Miller og "The Body Shop" gjør en kjempe bra kampanje her som i hvert fall jeg skal støtte.


  2 kommentarer på "A scary truth"

Postet av: ♥ ELISABETHSL
kjempefint antrekk :- )
31.aug.2010, 21:50
URL: http://elisabethsl.blogg.no
Postet av: Marianned
Jeg jobbet i butikk før :)Sånne kunder er så herlige!
01.sep.2010, 09:23
URL: http://marianned.blogg.no

Legg igjen en kommentar

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:

Designet er laget av CAROLINE MARIA


Aloha!
I am Camilla, a 19-year-old Norwegian girl living in London. I study at Kingston University where I learn how to write like a journalist and think like a politician. This blog is my London life in pictures, my passion for fashion spot and the place where I write. . bloglovin bloglovin Romwe - The Latest Street Fashion

arkiv


November 2011
Oktober 2011
September 2011
August 2011
Juli 2011
Juni 2011
Mai 2011
April 2011
Mars 2011
Desember 2010
September 2010
August 2010

kategorier


Blogg
Books
Clothes
Everyday life
I recommend
Inspiration
Kingston Life
LONDON!
New in
Outfit
Pictures
Random
Things-to-do
Travelling
USA
Write

favoritterdesignet er laget av:


Caroline Maria

hits