We're back!


Hei og hopp alle lesere! Savna meg? Uansett, jeg er tilbake nå! Oooog, jeg har fått med meg en med-blogger, bestevenninnen min Anniken skal blogge sammen med meg på denne bloggen fra og med nå! Tror det blir døds bra. Anniken er best altså, lover dere. Så, ja, tenkte Anniken skulle få skrive litt om seg selv da. Enjoy.
Camilla 


Ok! Da starter vi. Jeg vet ikke helt hva jeg skal si. Det stopper liksom litt opp noen ganger når jeg skal fortelle folk om meg selv. Ikke at jeg ikke vet hvem jeg er, tvert imot, men jeg får en slags angst. Spesielt når det gjelder dette. Jeg er veldig spendt på hvordan dette kommer til å gå, og håper jo så klart på at dere kommer til å like denne bloggen like mye selv om jeg har blitt en del av den.
Nok om det.. Mitt navn er Anniken. Jeg er 18 år, og går siste året på vgs. Jeg går idrettslinjen, men driver ikke med noen sport for øyeblikket. Man kan vel nesten si at den nye "sporten" min er blitt blogging?kanskje?
Jeg ble kjent med Camilla i slutten av 7. klasse, og vi har så og si vært knoll og tott etter det. Vi har jo så klart hatt våre perioder, men har liksom alltid funnet tilbake til hverandre. Etter vgs er også planene å dra ut og utforske verden sammen. 
 
Som jeg sa på begynnelsen syns jeg det er veldig vanskelig og forklare for dere hvem jeg er. Jeg kunne så klart sagt at jeg elsker daffe dager med kjæresten,  sydenturer, kosekvelder med gode venninner og knekkebrød med leverpostei, uten at det egentlig hadde gitt dere så veldig mye. 
Så jeg håper, og tror at dere kommer til å finne ganske fort ut hvem jeg er uten at jeg avslører for mye.
Stay tuned.
Anniken.


  1 kommentarer på "We're back!"

Postet av: monika
det blir bra! ;D
28.aug.2010, 19:05

Legg igjen en kommentar

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:

Designet er laget av CAROLINE MARIA


Aloha!
I am Camilla, a 19-year-old Norwegian girl living in London. I study at Kingston University where I learn how to write like a journalist and think like a politician. This blog is my London life in pictures, my passion for fashion spot and the place where I write. . bloglovin bloglovin Romwe - The Latest Street Fashion

arkiv


November 2011
Oktober 2011
September 2011
August 2011
Juli 2011
Juni 2011
Mai 2011
April 2011
Mars 2011
Desember 2010
September 2010
August 2010

kategorier


Blogg
Books
Clothes
Everyday life
I recommend
Inspiration
Kingston Life
LONDON!
New in
Outfit
Pictures
Random
Things-to-do
Travelling
USA
Write

favoritterdesignet er laget av:


Caroline Maria

hits