En dag jeg ikke ville byttet bort for noe.Jeg har virkelig hatt en kjempe bra, og lærerik dag. Reiste inn til Oslo sammen med sjefen min for å være med på innkjøp til butikken. Vi hadde avtale både med Outfitters (et av ungdomsmerkene vi fører i butikken) og Vila, som begge holdt til i samme lokale.

Lokalene var lekre, helt hvite og rene og med stilig, ganske enkelt interiør. Pene jenter trippet rundt på høye hæler i Vila, Only og Vero Moda klær. Vi gikk nedover en lang gang hvor det på begge sider var glassrom delt inn i de forskjellige merkene hvor ekspress kolleksjonene og vår kolleksjonen hang pent indelt på klesstativ rundt veggene.

Først hadde vi et møte med Outfitters. Vi hadde en veldig blid, ganske laid back selger. Kjempe pen og søt jente som gjorde en god jobb med å presantere varene. Vi fikk se ekpress kolleksjonen og det som kommer til våren dvs. januar, februar og mars levering. Jeg og Beate plukket ut det vi likte best og var veldig enige. Blir masse fint i ungdomsavdelingen utover, det er i hvert fall sikkert!

Så hadde vi møte med Vila og en meget energisk dame som heter Marthe. Hun var kjempe flink, men snakket utrolig fort så du måtte virkelig følge med for å henge med. Vila er et såpass bra og stort merke at ekspress kolleksjonen var omtrent like stor som vår kolleksjonen. Vi plukket ut det vi likte best av begge kolleksjonene og jeg kan med hånden på hjertet si at det kommer MYE bra! Her og var jeg og Beate veldig enige. Vi vurderte litt en bukse med print som jeg syntes var kjempe kul, men som vi ikke var helt sikkre på om kom til å selge. Kanskje vi tar inn noe lignende til våren.

Jeg har hatt en helt super dag og jeg håper virkelig jeg får muligheten til å være med igjen! Var kjempe gøy å prøve klærne, se på de og liksom vurdere om det er noe som kommer til å slå ann hos kunden. Kan jo også si at det hadde ikke gjort noe å jobbet der oppe heller. Det så vanvittig gøy ut!

Jeg glemte så klart å ta med meg kameraet så alt dere får nå er noen bilder fra express kolleksjonen. Jeg skal heller ta flere bilder av klærne når det kommer i butikken utover høsten.

  4 kommentarer på "En dag jeg ikke ville byttet bort for noe."

Postet av: Isabella
Sv: Tusen takk!
Jeg skal gå på en Folkehøgskole i Oslo og gå mote/design og i forbindelse med det skal vi på klassetur til New York til høsten, men siden jeg skal bo på skolen så må jeg begynne å pakke til New York nå! Gleder meg veldig :) Du virker som en kjempe søt jente forresten! Og hvor jobber du, siden du dro til Oslo? :)
19.aug.2010, 23:13
URL: http://www.isabellah.wordpress.com
Postet av: Martine Solberg
sv; jeg og.

så pen du er!

highexpectations
19.aug.2010, 23:57
URL: http://www.highexpectations.blogg.no
Postet av: Isabella
sv: Vi skal være der en uke for å se og lære om mote, vi skal titte på stoffer og et fashion institue (tror jeg), skal skrive mer om det når det nærmer seg! :D
Åja, så spennende, ja, jeg vet at Askim ikke er langt unna Oslo. Moro å jobbe i klesbutikk, hvertfall hvis man elsker mote :D
20.aug.2010, 11:17
URL: http://www.isabellah.wordpress.com
Postet av: Kristine
Jakka på bilde nr 3 er helt <3 ... *sukk*
24.aug.2010, 22:37
URL: http://kristinems.wordpress.com

Legg igjen en kommentar

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:

Designet er laget av CAROLINE MARIA


Aloha!
I am Camilla, a 19-year-old Norwegian girl living in London. I study at Kingston University where I learn how to write like a journalist and think like a politician. This blog is my London life in pictures, my passion for fashion spot and the place where I write. . bloglovin bloglovin Romwe - The Latest Street Fashion

arkiv


November 2011
Oktober 2011
September 2011
August 2011
Juli 2011
Juni 2011
Mai 2011
April 2011
Mars 2011
Desember 2010
September 2010
August 2010

kategorier


Blogg
Books
Clothes
Everyday life
I recommend
Inspiration
Kingston Life
LONDON!
New in
Outfit
Pictures
Random
Things-to-do
Travelling
USA
Write

favoritterdesignet er laget av:


Caroline Maria

hits