Oslo


Det ble spontan Oslo tur med denne herlige jenta på meg i går. Vi satt på cafe i Askim ved to tiden og så hadde egentlig ingen av oss noen spesielle planer for kvelden så vi bestemte oss for å reise til Oslo og spise middag på Aker Brygge. Det var kjempe koselig!

Jeg elsker Oslo! Har så sykt lyst til å flytte ditt!
Det er ikke alle stedene i Oslo som er like koselige og som jeg føler meg like trygg i, men område rundt Aker Brygge er helt supert.  Men fy søren, bare tenk så dyrt det er å bo der a!!
Jeg og Carina satt lenge på Fridays og spiste både forrett, hovedrett og dessert, herregud, jeg var så mett. Ved siden av oss på nabobordet satt en snål, litt eldre mann. Han hadde på seg stor hatt og briller, drakk vin og skrev dikt i en liten diktbok. Han prata litt med oss, og hørte åpenbart på hva vi sa for av og til bare brøt han inn i samtalen. Han var ganske rar, men morsom... Også skrev han dikt til oss!! haha.

Unge jenter med håp former
livssmil og
himmel i blikket
- det er det fineste jeg vet

Det var det han skrev til oss og det var ganske vanskelig og ikke le. Jeg tok det med hjem og hang det på veggen med alt det rare på jeg.
Viste dere at det er en sånn rar regel på fridays at du kan ikke drikke vin/øl når du sitter med mindreårige? Joda. Jeg fikk ikke lov til å drikke vin fordi Carina er under 18.
Jeg og Carina bestemte at neste gang vi drar til Oslo, etter hun har fylt 18, eller (om det er 20 års grense), skal vi på Lektern og ta en drink. Det ser så utrolig koselig ut der.
Jeg opplever deja vu om dagen. Alle disse folka som reiser til USA nå som driver og gru/gleder seg, prater om vertsfamilier, starter blogger osv. Jeg husker det så godt, samtidig virker det så veldig, veldig lenge siden.... Det er jo eeeeevigheter siden, men så er det egentlig ikke det, men så føles det veldig sånn. Jeg skulle nesten ønske jeg kunne oppleve det igjen jeg.

Nå skal jeg til Majda og ringe hjem til USA. Gleder meg så utrolig til å høre stemmene til familien min! Jeg savner dem.

  0 kommentarer på "Oslo"


Legg igjen en kommentar

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:

Designet er laget av CAROLINE MARIA


Aloha!
I am Camilla, a 19-year-old Norwegian girl living in London. I study at Kingston University where I learn how to write like a journalist and think like a politician. This blog is my London life in pictures, my passion for fashion spot and the place where I write. . bloglovin bloglovin Romwe - The Latest Street Fashion

arkiv


November 2011
Oktober 2011
September 2011
August 2011
Juli 2011
Juni 2011
Mai 2011
April 2011
Mars 2011
Desember 2010
September 2010
August 2010

kategorier


Blogg
Books
Clothes
Everyday life
I recommend
Inspiration
Kingston Life
LONDON!
New in
Outfit
Pictures
Random
Things-to-do
Travelling
USA
Write

favoritterdesignet er laget av:


Caroline Maria

hits