Hamburg

hamburg kollasj

hamburg kollasj2
Både jeg og mamma klarte og legge igjen kamera på hotellet så dette er bilder med super mobilkvalitet. (host host) skal få tatt noen fine bilder av byen i morgen!


Jeg bestemte meg vell egentlig for å ikke blogge noe mer før jeg kommer hjem, men jeg må bare fortelle dere om byen jeg er nå - nemlig Hamburg!

Etter å ha sjekket inn på et hotell og sovet noen timer på dagen i dag gikk vi ut for å utforske Hamburg som er den nest største byen i Tyskland med 1,7 millioner innbyggere. Har aldri egentlig tenkt noe over Hamburg før, har jo hørt om byen men ikke tenkt noe særlig på den. Men Hamburg har virkelig overrasket meg positivt! Det er en veldig koselig by og vi var så heldige at det var festival her i dag også - noe som betyr ekstra stemning. Masse live musikk, mennesker og  liv. Skikkelig koselig! Vi så på en konsert med en mann som hørtes ut som Askil Holm på en scene som lå midt på vannet. Hamburg har faktisk en av de største havnene i verden og det er masse broer og koselige plasser ut mot vannet.  Dessuten er Hamburg en døds bra shopping by og det er masse bra butikker her. I morgen skal vi shoppe litt før vi drar videre. Tyskland er likt Norge og mange andre land på en ting i hvert fall og det er at butikkene er stengt på Søndag.

Det som også var så fint med Hamburg er at alle butikkene ligger samlet i noen koselige gågater som ligger veldig sentralt midt i byen. Sånn sett er Hamburg bedre en Barcelona hvor det var helt enoromt store avstander. Hamburg er mye mindre og dermed mye koseligere og lettere å finne frem i! Jeg har lært nå at det er ofte de litt mindre og ikke fult så voldsomme byene som er de fineste. Sånn var det når vi var i Polen også og besøkte en by som heter Krakow. Den byen gjorde også et skikkelig intrykk på meg. Ikke fordi den var så stor, men for de det var så koselig der.

Reis hitt om dere har sjansen! Jeg anbefaler Hamburg :-)

  4 kommentarer på "Hamburg"

Postet av: annA
herlige bilder, hørtes koselig ut ! :)
20.jul.2009, 00:20
URL: http://annasch.blogg.no
Postet av: Martine
haha, fine bilder :-D
20.jul.2009, 07:59
URL: http://www.sliklikerjegdet.blogg.no
Postet av: Jenny
jeg kunne tenke meg å dra dit etter å sett disse bildene, super herlige bilder :D sv: da er det ikke rart du gleder deg. :D
20.jul.2009, 11:18
URL: http://jennyteita.blogg.no
Postet av: annjorunn
jeg skal til Krakow i september :)
20.jul.2009, 16:06
URL: http://annjorunn.blogg.no

Legg igjen en kommentar

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:

Designet er laget av CAROLINE MARIA


Aloha!
I am Camilla, a 19-year-old Norwegian girl living in London. I study at Kingston University where I learn how to write like a journalist and think like a politician. This blog is my London life in pictures, my passion for fashion spot and the place where I write. . bloglovin bloglovin Romwe - The Latest Street Fashion

arkiv


November 2011
Oktober 2011
September 2011
August 2011
Juli 2011
Juni 2011
Mai 2011
April 2011
Mars 2011
Desember 2010
September 2010
August 2010

kategorier


Blogg
Books
Clothes
Everyday life
I recommend
Inspiration
Kingston Life
LONDON!
New in
Outfit
Pictures
Random
Things-to-do
Travelling
USA
Write

favoritterdesignet er laget av:


Caroline Maria

hits