Vertsfamilien

img8572

img8583

img8578


img8604

img8606
Noen Frankrike bilder av meg og Margrethe :-)

Morgene har gått med til... Ingenting. Deilig! Herlig å sove i sin egen seng igjen. Borte bra, men hjemme best. Ligger noe i det altså.

Men uansett, som dere ser så har bloggen fått nytt design i dag (er vell det jeg har brukt dagen til sålangt). USA designet! Det er ikke lenge til jeg drar nå! 8.August klokken 09.35 går flyet mitt fra gardemoen. Skal fly i litt over to timer til Frankfurt, 14 timer til Chicago og 2 timer til montana igjen. Reiser sammen med mange andre EF studenter så regner meg at det blir råbra! Er ikke fremme der før kvelden 9.August. Jeg gleder meg vilt!

Som jeg sa i går så har jeg også fått vertsfamilie nå! Jeg fikk lang e-mail av vertsmor en av de første dagene av ferien hvor hun fortalte om familien. De er fire stykker; vertsmor Ambree, vertsfar Shawn og barna Kaden (5) og Kyla (8). De bor på en gård i Montana uten særlig mange naboer (host,host) og har massevis av dyr. Hunder, hester, katter, gjeiter, kuer osv. Åjda, jeg skal bli bondejente! Jeg kommer nok hjem med rutette skjorte, cowboy boots og hatt og snakker brett amrikansk. Dere burde glede dere, det gjør jeg :-) Uansett, de er helt utrolig hyggelige! Har fått masse bilder (som jeg, irriterende nok, ikke klarer å laste over fra word til en mappe på dataen!!! ) Hun skriver at de er veldig hverdagslige, liker å være ute, dra på camping, ha venner og familie på besøk, spise ute, dra på ferie og utflukter. Dessuten har de planlagt masse vi skal gjøre før skolen starter 28.August. Skal blandt annet til Seattle en tur (der hvor Grey's er spilt inn) og Yellowstone National park. Hun har også organisert en BBQ greie sammen med Debbi, som er IEC-kontakten min (aner ikke hva det står for hvis dere lurer) med en tysk gutt som bor hos Deb og mannen og  noen andre utvekslingsstudenter i området. Gleder meg.

Skolen min heter Ronan High School og ligger i en større by sånn ca en min fra der vi bor. Går rundt 500 elever der.
Moren til Ambree bor rett ved skolen og har akkurat pensjonert seg. Tror hun jobbet som lærer på den skole jeg skal gå på. Jeg skal være litt sammen med henne før skolen starter også menst  Ambree og Shawn jobber. Han jobber med støm og hun jobber med lån og sånt i en bank.

I kveld skal jeg svare på spørsmålsrunden! Hvis dere har noen spørsmål angående USA og året mitt der, vertsfamilien eller noe annet så bare spørr nå, så skal jeg svare på det og :-)

Vi blogges!

  16 kommentarer på "Vertsfamilien"

Postet av: STINE PEDERSEN : )
Så utrolig kult, gjett om jeg er misunnelig! Heldiggreis:D
05.jul.2009, 15:18
URL: http://spedersen.blogg.no
Postet av: Silje
SV: Tusen hjertelig takk! Blir nok kjempegøy:) hihi
05.jul.2009, 15:22
URL: http://www.bullfrog.blogg.no
Postet av:
designet var kjempe fint :- ) jeg gleder meg masse til og følge med fremover :)
05.jul.2009, 15:31
Postet av: Ida
Åå, så gøy! Gleder meg til å følge bloggen din mens du er i USA :) Tror du kommer til å få et helt fantastisk år! Nå glemte jeg helt hva mer jeg skulle skrive... Men uansett, god ferie!
05.jul.2009, 16:06
URL: http://idamor.wordpress.com
Postet av: Kirstin
Godt at du er tilbake! Gleder meg til å følge deg fra Usa :)!
05.jul.2009, 16:08
URL: http://www.kangelica.blogg.no
Postet av: StianK
ååh... misunner deg veldig!:)vertsfamilien din hørtes bra ut! og jeg gleder meg kjempemasse til å følge bloggen din mens du er i USA:D
05.jul.2009, 16:23
URL: http://stiank.ipublish.no
Postet av: Linda
Herlig å se deg blogge igjen! :-)Misunner deg utrolig mye, vil til USA jeg ogsÅ!
05.jul.2009, 18:17
URL: http://lindaho.devote.se
Postet av: ingunn
høres så spennende ut å dra på en sånn tur, men tror jeg ville fått rimelig angst.
05.jul.2009, 18:54
URL: http://ingunnn.blogg.no
Postet av: Tonje
Det høres utrolig gøy ut å tilbringe et år i utlandet, jeg har vurdert det selv. :D Og vertsfamilien din hørtes koselig ut!Sv: Takk! :D
05.jul.2009, 19:44
URL: http://tjacob.blogg.no/
Postet av: sol
Takk! lykke til i Usa, det blir sikkert supert å være en bondejente for ett år:D
05.jul.2009, 21:19
URL: http://solka.blogg.no
Postet av: Christina
Uhh, morsomt! :)Kjenner mange som venter på vertsfamilie så du er heldig som fikk din tidlig :) Høres ut som en super familie også, får håpe de er. Kjenner andre som ikke har vært heldige i det hele tatt og store deler av turen har blitt mareritt. Men det høres jo supert ut :)
Postet av: birgitte
uuuuh, jeg må følge med på bloggen din fra nå av...hvem reiser du med? n_nsv: takk :D
06.jul.2009, 00:14
URL: http://muzukashii.blogg.no
Postet av: Anette
Sv. Thankju very much :)Åh, utrolig kult! Skal nok følge med på bloggen din da, selv om jeg alltid blir så misunnelig på folk som er utenlands :]
06.jul.2009, 00:31
URL: http://alien.blogg.no
Postet av: Yvonne Nicole
så utrolig kult ! jeg gleder meg sånn til du flytter dit jeg ... gleder meg til å lese om aaalt ;D Jeg skal nemlig muligens til usa selv, som au pair ;)
06.jul.2009, 02:22
URL: http://yvonnenicole.blogg.no
Postet av: Hanne
Så spennende å skulle flytte til USA:) Vertsfamilien din høres kjempekoselig ut!
06.jul.2009, 13:25
URL: http://hannemylife.blogspot.com
Postet av: Frøken Marry
Velkommen tilbake! :D Skal til USA til neste år, du må nesten fortelle hvordan det er og slikt.. jeg lurer virkelig på om det er slik jeg forestiller meg at det er :P
06.jul.2009, 13:32
URL: http://www.zebraut.wordpress.com

Legg igjen en kommentar

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:

Designet er laget av CAROLINE MARIA


Aloha!
I am Camilla, a 19-year-old Norwegian girl living in London. I study at Kingston University where I learn how to write like a journalist and think like a politician. This blog is my London life in pictures, my passion for fashion spot and the place where I write. . bloglovin bloglovin Romwe - The Latest Street Fashion

arkiv


November 2011
Oktober 2011
September 2011
August 2011
Juli 2011
Juni 2011
Mai 2011
April 2011
Mars 2011
Desember 2010
September 2010
August 2010

kategorier


Blogg
Books
Clothes
Everyday life
I recommend
Inspiration
Kingston Life
LONDON!
New in
Outfit
Pictures
Random
Things-to-do
Travelling
USA
Write

favoritterdesignet er laget av:


Caroline Maria

hits