I'll miss you

Gurrimalla, herregud, fysøren, jeg har bare TRE skoledager igjen!!!!  Helt sykt. Jeg blir nervøs. Jeg blir helt skjelven. Helt gele. Unnskyld kan du skru ned hastigheten? Hastigheten på tiden? Jeg vil at den skal gå saktere. Gå saktere NÅ. Jeg vill ha tid til å nyte hvert minutt, hvert sekund av de siste dagene.

Ok, nå høres jeg ut som verdens største nerd. Ånei, sommerferie liksom. Men det er ikke DET. Det er det at jeg slutter. Finioto. Ferdig. 1 år er gått og som vanlig har jeg blitt alt for glad i både lærere og andre elever, spesielt de i klassen. Og nå skal jeg DRA! Dra fra dem! Ånei. Jeg gruer meg.

Jeg kommer til å savne skravlinga til Majda, Marte og Guro. Jeg kommer til å savne og bli kalt "mor" og igjen kalle dem "morer". Jeg kommer til å savne og le av uviktige og teite ting som bare vi ler av.

Jeg kommer til å savne midttimene med blogglesing, herlige mennesker, latter, skravling, visking og tisking.

Jeg kommer til å savne og danse rundt i gymgarderoben med Emilie og Margrethe.

Jeg kommer til å savne engelsktimene til Anne-Torill.  Får jeg en bedre engelsklærer i USA så skal jeg spise hatten min....  (hadde jeg bare hatt en). Jeg kommer til å savne det å være så med i det vi driver meg at jeg nesten faller av stolen.  Jeg kommer til å savne den utrolig snille og flinke kontaktlæreren vår!

Jeg kommer til å savne Margrethe. Jeg kommer til å savne henne fordi vi har blitt så gode venner nå og jeg vil ikke at hun skal glemme meg.

Jeg vill ikke at noen skal glemme meg.

Jeg kommer til å savne det å måtte rette på Jan når han skriver feil på tavla ti ganger i hver Naturfagstime.

Jeg kommer til å savne og bli kalt  "skvaldruser" og den veldig, veldig kule mattelæreren min.

Jeg kommer til å savne alle de blide ansiktene.

Jeg kommer til å savne de rare menneskene, de menneskene som ikke sier så mye, de menneskene som sier alt for mye og de menneskene som alltid er glade og møter deg med et smil om morgene.

 

Jeg kommer til å savne dem, alt jeg har ramset opp og en hel del andre ting jeg ikke har ramset opp så mye at jeg må gråte her jeg sitter. Jeg kommer til å savne dem så mye at jeg blir helt sentimental.

Jeg kommer til å savne dem så mye at jeg vet ikke om jeg skal gråte eller le. Jeg kommer til å savne de små tingene. De tingene som hører med. Det smilet, den klemmen, den stemmen og de øynene.

Jeg kommer til å savne dem så mye at jeg tror jeg må slutte nå. Ellers så kanskje jeg må gråte litt til. Men bare kanskje, det er fortsatt tre dager igjen....

img8161

Jeg blogget egentlig dette innlegget i går, men av en eller annen merklig grunn fikk jeg ikke publisert det før i dag. Hmfgrr....


  10 kommentarer på "I'll miss you"

Postet av: ingunn
husker jeg følte det sånn på 1. vgs selv. hadde verdens beste klasse og tiden hadde bare gått så fort..
10.jun.2009, 08:20
URL: http://ingunnn.blogg.no
Postet av: LIVA
Jeg kommer til å savne deg!Selv om vi ikke møtes uansett. men nå vet jeg liksom at jeg ikke kommer til å møte deg på et år, derfor SKAL vi møtes før du reiser. Enten du vil eller ei :-)
10.jun.2009, 09:24
Postet av: ingvild
wow, ja, dette året har gått kjempefort!
10.jun.2009, 14:33
Postet av: Susanne
SV: Tusen takk søta:)Åh, det var egentlig litt trist og lese. Jeg tror ikke dem glemmer deg, og dere sees jo igjen:)
10.jun.2009, 14:43
URL: http://susannepanne.blogg.no
Postet av: Marie
De gleder seg nok til at du kommer tilbake igjen ! Tenk på alt det du skal få oppleve, utrolig mye ! Og vennene og resten av de rdu har rundt deg nå tenker sikkert på deg hver dag når du er borte :-) Synes det selv er litt trist at klassen blir splittet til neste år, og i og med at jeg ikke skal ha de vanskelige fagene som omtrent alle skal ha, så blir det liksom ikke samme klassen som det har vært dette året .. Det har gått utrolig fort .. Nå er det bare koselige skoledager igjen, som går alt for fort, og så er det sommerferie .. Nei, det er helt utrolig rart .. Kos deg de siste dagene da ! :-) Vet du når du resier ? (hehe, har spurt om det kjempemange ganger nå :p)
10.jun.2009, 15:47
URL: http://koffelianebirkebane.ipublish.no
Postet av: nadia
sv: trutmunnen hjalp tydeligvis, for hun hjalp meg med lånet :D yey!Alltid trist å slutte egentlig =( Viktig å holde kontakten :)
10.jun.2009, 16:40
URL: http://nadiazetterdahl.blogspot.com
Postet av: Mia
Så søtt og trist innlegg. Vi kommer til å savne deg masse Camilla! Og vi kommer ikke til å glemme deg
10.jun.2009, 18:42
URL: http://www.miahak.wordpress.com
Postet av: Cam
awh det er litt trist, men det er sånn det er. Eneste sikkert her i livet er at alt forandrer seg, ingenting å gjøre med det ;)
10.jun.2009, 20:15
URL: http://cam101.wordpress.com
Postet av: Living A Peaceful Life
Åh, jeg kjenner meg sånn igjen etter 3 år på ungdomsskolen! Kjempetrist!! Savner den tiden fortsatt... Og etter første året på vdg dro nesten halve klassen til USA... Kjempetrist :( Så vet hvordan du har det nå. Er så blandet: deilig å være ferdig og ha ferie, men stemningen i klassen, folkene, lærerne, klasserommet osv... Man savner det sånn!
10.jun.2009, 21:07
URL: http://ceciliemaria.wordpress.com
Postet av: Sandra
Det er mye vi kommer til å måtte forlate, og mye vi kommer til å savne. Men du kan jo alltids holde kontakten :-)Det kommer helt sikkert til å bli et bra år i USA! :-)
10.jun.2009, 22:24
URL: http://sandrah.ipublish.no/

Legg igjen en kommentar

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:

Designet er laget av CAROLINE MARIA


Aloha!
I am Camilla, a 19-year-old Norwegian girl living in London. I study at Kingston University where I learn how to write like a journalist and think like a politician. This blog is my London life in pictures, my passion for fashion spot and the place where I write. . bloglovin bloglovin Romwe - The Latest Street Fashion

arkiv


November 2011
Oktober 2011
September 2011
August 2011
Juli 2011
Juni 2011
Mai 2011
April 2011
Mars 2011
Desember 2010
September 2010
August 2010

kategorier


Blogg
Books
Clothes
Everyday life
I recommend
Inspiration
Kingston Life
LONDON!
New in
Outfit
Pictures
Random
Things-to-do
Travelling
USA
Write

favoritterdesignet er laget av:


Caroline Maria

hits