Matsnakk og sånt

img7709 img7707

img7733

Heisann!
I dag sluttet vi utrolig nok på skolen kvart på 11, noe som var utrolig deilig! Jeg dro en tur til bestemor og vi har vært på cafe og hjemme hos henne og spist jordbær. Vi har også snakket litt om å kanskje reise til Russland når jeg kommer hjem fra USA, vi har nemlig slektninger der.

kristina

15.mai.2009 kl.07:17

kan jeg spør hva du pleier å spise på en vanlig hverdag og en vanlig helgedag?(eks.frokost:3 skiver. mellom: 1 sjokolade osv) du har drømmekroppen!


Denne kommentaren har hjemsøkt meg litt de siste ukene (tror jeg har fått den en 2-3 ganger) så jeg tenkte at siden jeg er en så pliktoppfyllende blogger som svarer på alle de søte kommentarene jeg får, så måtte jeg jo svare på denne også.


Hm, for det første, jeg ser ikke på meg selv som en som har "drømmekropp". Jeg er ikke tykk, men jeg er ikke tynn heller. Sannheten er at jeg faktisk har litt dårlig selvtilitt når det gjelder kroppen min, noe som kommer av at jeg hadde en periode i 9.-10. klasse hvor jeg var sykt opptatt av trening, mat, kalorier osv. Jeg trente som en galning (dvs.5-6 dager i uken) og i løpet av denne perioden la jeg på meg 10-12 kilo som jeg tørr påstå ikke er fett. Jeg har derfor ganske kraftige lår (etter min mening skulle det ikke vært lov med stor klump muskler i lårene, jeg hater de nemlig!!) og bein generelt.

For det andre så spiser jeg hverken unormalt mye eller unormalt lite. Jeg spiser rett og slett normalt. Ja, jeg er opptatt av sunnhet sånn av og til, men det tar ikke helt av. Jeg spiser et grovt rundstykke/brødskrive til frokost, knkekkebrød på skolen, kanskje jeg spiser noe etter skolen, jeg spiser frukt, det vi har til middag og ellers det jeg føler for og har lyst på. I helgen spiser jeg vell litt sjokolade men ikke noe særlig mer godteri enn det.

Hva spiser dere?
Har dere noen spesielle matvaner?
Hvordan har dere det med kropp/selvtilitt?

  31 kommentarer på "Matsnakk og sånt"

Postet av: Living A Peaceful Life
Svarer på som ditt først, jeg! Du må ha katalogen og varenr for å kunne bestille varene fra høstkatalogen på internett. Jeg fikk en VIP-mail, men en link til et bestillingsskjema på H&M's nettsider. Jeg fyllte inn varenr fra katalogen, og la det i handlekurven, og dermed fikk jeg opp bilder av varene :o) Du kan bestille katalog på H&M.com, tror jeg :o)Jeg har også fått akkurat det samme spm som "Kristina" stiller, og kjenner misnt 5 andre bloggere som har fått det... Merkelig.Jeg tenker endel på hva jeg spiser, og har som de fleste andre ting jeg liker mer og mindre med kroppen min. Det er jammen ikke like lett å være jente alltid! Jeg har vel et mer eller mindre sunt kosthold, ihvertfall nå som jeg ikke har lov til å spise snop eller kaker ol. Før forbudet ble det ofte til at jeg spiste snop isteden for vanlig mat... Ikke sunt for kroppen! Får jo ikke vitaminer eller skikkelig næring. Men nå er det mye mye bedre!
19.mai.2009, 14:11
URL: http://ceciliemaria.wordpress.com
Postet av: Maria Stenersen
Jeg spiser akkurat det jeg vil, når jeg vil. Før hadde jeg veldig dårlig selvtillitt i forhold til kroppen min. Jeg følte meg tykk og svær, pga høyden min.. På den tiden var jeg vel på god vei til å utvikle spiseforstyrrelse.. Nå er jeg egentlig fornøyd på en måte.. Det er selvfølgelig ting jeg ikke liker med kroppen min, men jeg prøver å fokusere på det positive :)
19.mai.2009, 14:40
URL: http://www.mariastenersen.com
Postet av: Ingrid Vestby Fredriksen &&&&
sv: takk, du også! :D Jeg fulgte bloggen din med bloglovin btw ^^
19.mai.2009, 14:42
URL: http://ingridfredriksen.blogg.no
Postet av: Ingrid
så utrolig koselig at du var på café med bestemoren din!
19.mai.2009, 15:05
URL: http://www.vintagecrack.blogspot.com
Postet av: Hanne
Da tror jeg vi har samme "stalker", for jeg får også dette spørsmålet hele tiden...Fin outfit, likte skjerfet kjempegodt:)
19.mai.2009, 15:13
URL: http://hannemylife.blogspot.com
Postet av: mzlive
Ahahah, takk :)Han er ganske morsom da, haha ^^Jeg likte outfitet ditt! Hvor er tightsen fra? :)
19.mai.2009, 15:23
URL: http://mzlive.blogg.no
Postet av: Jenny
Sv: Oi, utrolig hyggelig å høre! Takker og bukker. :)
19.mai.2009, 15:24
URL: http://www.jinny.blogg.no
Postet av: sandra
sv: det er fint å høre :) jaa, er det asså.. Jeg spiser det jeg vil når jeg føler for det egnt. Prøver å skjerpe meg å spise sunt og sånn, men når man er syk og godtesjuk så er det ikke så lett. Jeg har ikke høy selvtillit når det kommer til kroppen min akkurat..
19.mai.2009, 16:14
URL: http://sangelica.blogg.no
Postet av: Anja
SV: Ja temaet er kjempebra =D Det har mye og si om du gjør det bra eller ikke... så jeg bare krysser fingrene til i morgen =D
19.mai.2009, 16:29
URL: http://anjarandgaard.blogg.no
Postet av: pernille
la du på deg 10 kg av å trene? man går jo ned i vekt av å trene da:P
19.mai.2009, 17:05
Postet av: Kristina Andersen
Spiser sunt og variert + godteri på lørdager =)
19.mai.2009, 17:10
URL: http://kristinaandersen.blogg.no
Postet av: Marie
Sv: mm, bare synd den ikke selges i Norge!Alle er vel litt fokusert på kropp og utseende. I disse dager er det jo umulig å ikke være det!
19.mai.2009, 18:08
URL: http://www.marieheggland.blogspot.com
Postet av: Anniken
Pernille: Når man trener riktig og spiser så går man først ned eventuelt fett, også bygger man jo muskler. Det sier seg selv. Muskler veier foresten mer enn fett :)Jeg spiser det jeg vil, når jeg vil, men det vet du vel Camilla. Det går mest i is :D
19.mai.2009, 18:16
URL: http://annikenrandem.blogspot.com
Postet av: ingvild
hadde veldig dårlig selvtillit på det punktet, men har blitt bedre^^ kunne gjerne sett bedre ut, liksom, men føler meg mye bedre enn før:) spiser jo som en hest, så ja... heeh
19.mai.2009, 18:34
Postet av: Mia
Jeg slanket meg ofte før, men har fått bedre selvtillitt etter at jeg begynte med dans faktisk. Da forsto jeg at alle musklene i kroppen faktisk brukes til noe, og at kroppen ikke er der til pynt. Jeg har også nokså store lår, men trives med det ;)
19.mai.2009, 19:02
URL: http://miawh.blogg.no
Postet av: GEAH MARIE
Fantastiske blogg du har! og btw, ja har hat det kjempe fint på 17 mai.- btw, hvordan får du innleggene til og ikke henge sammen?håper du skjønner!
19.mai.2009, 19:51
URL: http://geahmarie.blogg.no
Postet av: nadia
Så søt du er! :) Kjempeherlig skjerf!Jeg har vel ikke akkurat verdens beste selvtillitt. Den er ganske bad igrunn, men jeg prøver å passe på hva jeg putter i meg men det er ikke så lett alltid. Trene gjør jeg aaaaaldri, men skal starte igjen nå :)
19.mai.2009, 20:29
URL: http://nadiazetterdahl.blogspot.com
Postet av: Cathrine
Bra svart på kroppspørsmålet! Fint å se at du har hatt en bra dag :)Sv: Ja, Starbucks er helt utrolig godt!!
19.mai.2009, 20:54
URL: http://perfectpicture.ipublish.no
Postet av: Cam
Det var jo en kjempehyggelig kommentar å få det da! :) Akkurat nå er jeg inne i en sunnhetsperiode selv, men for meg betyr det bare at jeg holder meg unna søtsaker og godterier og slikt på ukedagene. Også prøver jeg å ikke hoppe over måltider og sånne ting. Tror det funker ganske bra jeg, føler meg hvertfall mye bedre!
19.mai.2009, 21:26
URL: http://cam101.wordpress.com
Postet av: Maiken - med I
sv: Men det er jo flott! Da er det bare å ta et bilde og sende det til mailen(nederst i innlegget), og håpe på det beste! ;)
19.mai.2009, 21:41
URL: http://norasund.blogg.no
Postet av: Camilla
PERNILLE: Det er sant, man går jo så klart ned fett når man trener ;) men man bygger muskler og som Anniken sa, det veier mer enn fett. Dessuten når man trener så mye som jeg gjorde den perioden der så blir fettet byttet ut med muskler og når man fra før av ikke hadde noe særlig fett og forbrenne så legger man på seg i muskelmasse. Dessuten er det helt forskjellig fra person til person hvor fort man bygger muskler!
19.mai.2009, 21:53
URL: http://www.Mywonderwall.blogg.no
Postet av: Camilla
Så søte bilder av deg!! :)
19.mai.2009, 22:02
URL: http://www.cdidriksen.blogspot.com
Postet av: Susanne
Sv: Det hadde jeg:) Hadde du?
19.mai.2009, 22:03
URL: http://susannepanne.blogg.no
Postet av: CATHRINE.
SV: takk , du og hadde en fin blogg :)
19.mai.2009, 23:20
URL: http://cskjerdal.blogg.no
Postet av: maja
russland OG usa? det hørtes herlig ut :D
19.mai.2009, 23:22
URL: http://majawentzel.blogg.no
Postet av: Frøken Marry
SV: Tusen takk :)Jeg tror du ikke er alene med dårlig selvtillit angående kroppen. Der er jenter ekstreme :P Tror faktisk dette er noe som man kommer over jo eldre du blir, men det finnes jo noen unntak...Gled deg til Russland, landet er helt fantastisk!
20.mai.2009, 08:41
URL: http://www.zebraut.wordpress.com
Postet av: MARIE
Jeg har også fått den kommentaren, hvem er det egentlig? :s
20.mai.2009, 10:08
URL: http://marieh.ipublish.no
Postet av: Ine
Så søt du er!! Elsker bildene!Takk for at du ble med i konkurransen! Du vant nok desverre ikke denne gang, men jeg har en ny en allerede, og har MINST 3 til som kommer etter det!
20.mai.2009, 12:51
URL: http://decafine.com
Postet av: Vilde
Den kommentaren har jeg også fått noen ganger, hehe!Jeg spiser frokost, litt før luch på skolen, lunch, etter skolen, middag, og av og til mer! Hehe:PMatvanene mine må vel være at jeg blir helt gåen og sjelven om jeg ikke får i meg nok mat tidelig på dagen. Må alltid ha en skive til frokost, og så har jeg med meg fire, pluss noe lite etter skolen. Men jeg spiser ikke så veldig usunt. Spiser det jeg vil av mat, men holder meg unna brus og prøøver å holde meg unna godteri.Jeg bruker ikke å klage, den er ikke sånn kjempeille.. Men jeg har jo selvfølgelig mine komplekser. Det som er så teit er at de tingene jeg er misfornøyd med, kan jeg ikke endre på ved å trene eller noe sånt.. Men men, ingen er perfekte!
20.mai.2009, 13:02
URL: http://vildesworld.ipublish.no
Postet av: ingunn
mange syns vel selvtillitten min er altfor stor i forhold til hva den burde være med tanke på kroppen min. jeg er langt i fra tynn for å si det mildt. målet er å miste 10 kg, men ikke på 2 mnd. da kommer de bare tilbake igjne. har kuttet ut junl, brus og godteri i hverdagen. + tre dager trening i uka. bør i resultater.kroppen din er jo knall!
20.mai.2009, 15:05
URL: http://ingunnn.blogg.no
Postet av: Camilla
fine bilder :) jeg spiser det jeg føler for å spise.
30.mai.2009, 10:13
URL: http://camillalg.blogg.no

Legg igjen en kommentar

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:

Designet er laget av CAROLINE MARIA


Aloha!
I am Camilla, a 19-year-old Norwegian girl living in London. I study at Kingston University where I learn how to write like a journalist and think like a politician. This blog is my London life in pictures, my passion for fashion spot and the place where I write. . bloglovin bloglovin Romwe - The Latest Street Fashion

arkiv


November 2011
Oktober 2011
September 2011
August 2011
Juli 2011
Juni 2011
Mai 2011
April 2011
Mars 2011
Desember 2010
September 2010
August 2010

kategorier


Blogg
Books
Clothes
Everyday life
I recommend
Inspiration
Kingston Life
LONDON!
New in
Outfit
Pictures
Random
Things-to-do
Travelling
USA
Write

favoritterdesignet er laget av:


Caroline Maria

hits